|
|
|
|||||||
| Soru - Cevap Aklınıza takılan her soruyu sorabilirsiniz.. |
![]() |
|
|
Konu Seçenekleri | Modları Göster |
|
|
#1 |
|
Sizce aşk hala gerçekçiliğini koruyor mu ?
Konu SiNKa tarafından (23-11-09 Saat 22:36 ) de değiştirilmiştir. |
|
|
|
|
|
|
#2 |
|
Kesinlikle hayır ben zaten Aşk denilen şeye inanmadım inanmayacamda hiç bir zmaan
![]() ![]() ![]()
|
|
|
|
|
|
|
#3 | ||
|
Aşk bir oyun bence gerçekle alakası yok zamanı dolunca her zaman bitmiştir
▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓ ▓▒▒▓▓▒▒▒▒▓▓▒▒▒▒▓▒▒▒▒▒▒▓ ▓▓▒▓▓▒▓▓▒▓▓▒▓▓▓▓▓▓▓▓▒▒▓ ▓▓▒▓▓▒▓▓▒▓▓▒▓▓▓▓▓▓▓▓▒▒▓ ▓▓▒▓▓▒▒▒▒▓▓▒▓▓▓▓▓▓▓▓▒▒▓ ▓▓▒▓▓▓▓▓▒▓▓▒▒▒▒▓▓▓▓▓▒▒▓ ▓▓▒▓▓▓▓▓▒▓▓▒▓▓▒▓▓▓▓▓▒▒▓ ▓▓▒▓▓▒▒▒▒▓▓▒▒▒▒▓▓▓▓▓▒▒▓ ▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓ Alıntı:
|
|||
|
|
|
|
|
#4 | |
|
Alıntı:
aşk'a inanmayan için aşk gerçek olmayabilir ama aşk'ı hissedenler için gerçekliği tartışılmazdır ![]() ![]()
|
|
|
|
|
#5 |
|
aşk yalann aşk dye bişey yokturr
|
|
|
|
|
|
|
#6 |
|
aşkına göre değişir gerçekten yaşamasını bilirsen kalbinde hissedersen aşk çok güzel birşeydir
ASIL OLAN 100 YIL YAŞAMAK DEĞİL 100 YILDA NELER YAPTIĞINDIR UEFA + SUPER CUP + 17 ![]() NEDENSE İŞLER KARKMAKARIŞIK İŞLER KALBİM SEVDİĞİM ÖZLER HANİ VARYA BAZEN ÖZLÜ SÖZLER ONLARI DÜŞÜNÜP DOLU GÖZLER |
|
|
|
|
|
|
#7 |
|
a$k diye bir$ey yokk sewgi we saygi wardir ama $imdikiLer degerini biLmiyor kiyafet gibi yanindakiLerini dei$tiriyor sewdigini oyLe sewiceksinki iLk we sonun oLmaLi
|
|
|
|
|
|
|
#8 |
![]() ![]() ![]() "şeffaf aşk" derken hemen anlaşılan aşk mı yoksa ideal olan aşk mı kastediliyor ?
|
|
|
|
|
#9 |
|
Ben bir aşk'a inanırım o da BeşiktAŞK
((:
|
|
|
|
#10 |
|
"Aşk diye birşey yoktur
"
|
|
|
|
|
![]() |
| Bookmarks |
| Etiket |
| aşk, günümüzde, kadar, sizce, Şeffaf |
| Konu Seçenekleri | |
| Modları Göster | |
|
|
Okuduğunuz Konuya Benzer Konular
|
||||
| Konu | Konuyu Açan | Forum | Cevaplar | Son Mesaj |
| Sizce Tarayıcınız Ne Kadar Farklı ve Özel ? | kilza | Bilimsel ve Teknolojik Olaylar | 1 | 03-02-10 09:08 |
| Alevilik nedir sizce .. ne kadar biliyoruz ? | SiNKa | Soru - Cevap | 5 | 24-11-09 16:13 |
| Ismarlama Bebek Sizce Ne Kadar Doğru? | GreenHeLL | Muhabbet Meydanı | 6 | 25-10-08 18:44 |
| Sizce Hayat Ne Kadar Zor? | KaraMurat | Çeşitli Resimler | 9 | 28-11-07 10:06 |