|
|
|
|||||||
| Çeşitli Resimler Manzara resimleri, şehir resimleri, ülke bölge resimleri, her çeşit ve Her türlü Resimlerimiz bu bölümümüzde. |
![]() |
|
|
Konu Seçenekleri | Modları Göster |
|
|
#1 |
|
Fatih taraflarını bilen bilir
![]() Geçenlerde Çukurbostan'a gittik ailecek![]() ![]() Biz biraz oturalım yeğenlerde parkta eğlensin düşüncesiyle ![]() ![]() Parkta bir ton çocuk ![]() ![]() ![]() karınca sürüsü gibiler mübarek ![]() ![]() O kadar çocuğun arasında bir kahkaha sesi çınlıyor koca yerde "aman yarabbi ne oluyoruz" dedim kendi kendime ![]() ![]() Sağa sola biraz bakınınca salıncakta hafif irice sarı saçlı birinin kahkaha atarak sallandığını fark ettim ![]() İlk ethapta erkek mi kız mı pek kestiremesemde sonra bayan olduğunu anladım ![]() ![]() Tüm gücüyle kendini sallarken ne kadar zevk aldığını anlatamam size ![]() ![]() Şaşırmıştım açıkçası ![]() ![]() ![]() Daha sonra oturmak için bank'a gittiğimde fark ettim , kız "zihinsel engelliydi" ![]() Bir süre onun o mutlu anlarına o fark etmesede ortak oldum ![]() ![]() O gün fark ettim ki , her uzvumuzun sağlamlığına rağmen hayatımızda hiç onun kadar yaşamaktan zevk almamışız ![]() ![]() Hep farklı farklı eksiklerimizi odaklanıp tamlarımızı göremediğimizi fark ettim ![]() ![]() Zihinsel engelliliğin mutluluğa "engel" olmadığını anladım ![]() ![]() ![]() Kaldı ki hala her uzvumuz işlevde ve hala aklımız çalışıyor ![]() ![]() ![]() Mutlu olmamak için sebeplerimizin olmadığını ve mutlu olmak için çok şeye sahip olduğumuzu gördüm ![]() ![]() ![]() Hayattaki herşeyi o kadar çok sahiplenmişiz ki sanki hepsi bizim emrimize çalışmak zorunda gibi bakar olmuşuz ![]() ![]() ![]() Herşey bizim kölemiz olmuş biz nefsimizin ![]() ![]() Şükretmeyi unutuvermişiz![]() Mutluluk yaratacak etkenlerimizi kenar köşelere saklayıp lazım olduğunda çıkarmayalım ![]() ![]() Hayat uzun fakat bize yetmeyecek kadar kısa ![]() ![]() ![]() Keşkeleri çoğaltmaya değmez ![]() ![]() ![]() Haydiiiiiii ____ Silkeleninn![]() ![]() ![]() ![]() "İyikilere" kapı açma zamanı ![]() ![]() ![]() ![]() ![]()
Olduğumuz gibi görünmek ! Sanırım En BÜYÜK Endişemiz Bu (ß!r!c!k) AR'MUT Deyip Geçmeyin, Onun İlk Hecesi Çoğu İnsanda Yoktur !☾✫ Konu ß!r!c!k tarafından (12-08-10 Saat 22:51 ) de değiştirilmiştir. |
|
|
|
|
|
|
#2 | |
|
Alıntı:
Hayata o kadar bağlılar ki ve bizden fazla zevk aldıkları o kadar belli ki, eminim ki geneli bizden daha çok şükrediyordur hallerine beterinden korundukları için O yüzden her şartta ve imkanda halimize şükretmeyi bilmek, elimizdekilerin kıymetini daha iyi anlamak lazım
ikinci sınıf insan muamelesi yapmaya çalıştığı, Türk Milletinin belki Kurtuluş Savaşı'ndan sonra ilk kez bu denli bir cesaret ve kararlılıkla Avrupa'ya gereken tokadı olmaktır Galatasaray'lılık ![]() ![]() Doğduğum Günden Beri Yanımda ; GöğSümün Sol Yanında |
||
|
|
|
|
|
#3 |
|
Günün fotoğrafı yerine günün yazısı olabilirdi konu
Resimde birazcık daha seçiçi olsak konu 10 numara olurdu biricik Fakat değindiğin konu farklı Ben mücadeleci bir adamım, Adalet ve İnsanlık adına Bacağımımı kaybettim, daha çok hırslanırım Mutlu olmak tüm insanlığın yüzlerce yüz karartan olaylarını perde ardına saklayamıyor malesef![]() Teşekkürler |
|
|
|
|
|
|
#4 | ||
|
Alıntı:
Kesinlikle ![]() ![]() ![]() Alıntı:
Haklısın ![]() ![]() ![]() İstediğim tarzda bir resim bulamadım gerçi ![]() ![]() İki resim arasında kalmıştım bunu ekledim ![]() Ufak bir değişiklik yapayım en iyisi ![]() ![]() ![]() İstediğim gibi olmasa da yazıya daha yakın olucak sanırım ![]() ![]()
|
|
|
|
#5 | |
|
Alıntı:
misal şu hadis ; "benim bildiklerimi bilseydiniz az güler, çok ağlardınız" ![]() ![]() ![]()
|
|
|
|
|
#6 |
|
Yüce yaradanın bizlere bahşetmiş oldugu güzellikleri görüp şükretmek yerine hiç bişeyden memnun olmuyoruz halbuki sapa saglam ayakta durmak bi kenara nefes aldıgımzı için bile binlerce kez şükretmemiz gerekiyo
Millet Klavye Delikanlısı Olmuş Ahkam Kesiyo Geç kaLmışlığımın öfkesi Yaptığım her hatanın sebebi Gördüğüm renkLerin en güzeLisin biLiyorum Çıkar béni bu karanLıktan Yitip gidiyorum [ Sitemizdeki linkleri görüntülemek için üye olmanız yada giriş yapmanız gerekmektedir ] ( Lütfen Uygunsuz mesajları, mesajın yanındaki butonu yardımı ile bize bildiriniz![]() ) |
|
|
|
|
|
|
#7 |
|
her zamanki gibi manidar cümleler
![]() harika bir yazı güzellik yüreğine sağlık
|
|
|
|
#8 | |||
|
Alıntı:
![]() ![]() (!)I-ıhhh ![]() ![]() Katılmıyorum![]() ![]() ![]() Hadis çok güzel yere vurgu yapmakta fakat apayrı yerde ![]() ![]() O hadis yaptıklarımızın bile hakikatte eksik kaldığını dile getirsede bizim inançlarımızda beşeriyette nefes alıp verdiğin sürece şükretme olgusu vardır ![]() ![]() Yaradana (her anlamda) verdiği nimetler için şükredebilmek (tabi şükrün altındaki manayı kavrayarak yapabilmek bunu) marifettir ve şükür de elimizdekilerin yeterliliğinden doğan mutluluklardan gelir ![]() ![]() Mutlu olup şükretmek için o kadar çok sebebe sahipken ![]() ![]() Mutsuz olup şükürsüzlükte kaybolmak istemem ![]() ![]() Selametle efendim ![]() ![]() ![]() Alıntı:
![]() ![]() ![]() Alıntı:
İ P
Olduğumuz gibi görünmek ! Sanırım En BÜYÜK Endişemiz Bu (ß!r!c!k) AR'MUT Deyip Geçmeyin, Onun İlk Hecesi Çoğu İnsanda Yoktur !☾✫ Konu ß!r!c!k tarafından (13-08-10 Saat 04:05 ) de değiştirilmiştir. |
||||
|
|
|
|
|
#9 |
|
şükretmek mutluluk olmamalı, daha geniş bir perspektifle ele alınmalıdır
![]() ![]() ![]() birçok gereksiz, malayani şey için mutlu olunabilirken şükür sadece verilen nimetlerin değerini bilmekle mümkün olabilmektedir ![]() ![]() ![]() yani şükür ve mutluluk farklı şeyleri çağrıştırabilir hayattaki olaylara ve olgulara baktığımızda ![]() ![]()
|
|
|
|
|
#10 |
|
Geniş perspektiften baktığımda ben mutluluklada bağdaştırabilmekteyim ama =)
Ben mutlu olan , olabilen ,yetinebilen kişilerin şükürlerinde yoğunluk olduğuna inanıyorum ![]() ![]()
|
|
![]() |
| Bookmarks |
| Etiket |
| deĞİl, engel, engellilik, fotoğrafı, günün, zihinsel |
| Konu Seçenekleri | |
| Modları Göster | |
|
|
Okuduğunuz Konuya Benzer Konular
|
||||
| Konu | Konuyu Açan | Forum | Cevaplar | Son Mesaj |
| (")"(")"(")fareye Bakin Dİrİlerİ BirakmiŞ ÖlÜlere GÖzÜ DİkmİŞ(")"(")"(") | minerva | Komik Resimler | 2 | 08-11-08 14:02 |
| DOWNLOAD Google Earth """""""Pro""""" Orjinal CD Kopyası! .400.00 $.-----full---- | uploader | Program Tanıtımları | 14 | 05-09-08 02:23 |
| "Asıl engel başka..." |o3.o6.o8| | sLayeЯ | Galatasaray ( 1905 ) | 0 | 03-06-08 16:00 |
| Edu: "kararlar Standart DeĞİl" | SєnттoCαsт | Fenerbahçe ( 1907 ) | 0 | 22-04-07 19:33 |