|
|
|
|||||||
| Çeşitli Resimler Manzara resimleri, şehir resimleri, ülke bölge resimleri, her çeşit ve Her türlü Resimlerimiz bu bölümümüzde. |
![]() |
|
|
Konu Seçenekleri | Modları Göster |
|
|
#2 |
|
en güzel şey yalnızlık
![]() sadece benim olduğum bir yer çok bencilce ama acınası değil sevinilesi birşey yalnızlık
|
|
|
|
|
|
|
#4 |
|
Böyle bi yanlzlıgı bende istiyorum varmı yanlızlık gibisi be ahh ahh
Millet Klavye Delikanlısı Olmuş Ahkam Kesiyo Geç kaLmışlığımın öfkesi Yaptığım her hatanın sebebi Gördüğüm renkLerin en güzeLisin biLiyorum Çıkar béni bu karanLıktan Yitip gidiyorum [ Sitemizdeki linkleri görüntülemek için üye olmanız yada giriş yapmanız gerekmektedir ] ( Lütfen Uygunsuz mesajları, mesajın yanındaki butonu yardımı ile bize bildiriniz![]() ) |
|
|
|
|
![]() |
| Bookmarks |
| Etiket |
| afilli, fotoğrafı, günün, yalnızlık |
| Konu Seçenekleri | |
| Modları Göster | |
|
|
Okuduğunuz Konuya Benzer Konular
|
||||
| Konu | Konuyu Açan | Forum | Cevaplar | Son Mesaj |
| Günün Anlam ve Önemi (Günün Fotoğrafı) | ß!r!c!k | Çeşitli Resimler | 3 | 31-05-10 08:36 |
| Afilli Prensesindim... | delikız-06 | Alıntı Çalışmalar | 0 | 25-10-08 13:07 |
| Günün Fotoğrafı 24/10/08 | SєnттoCαsт | Çeşitli Resimler | 6 | 24-10-08 21:05 |
| Günün Fotoğrafı 15/12/07 | SєnттoCαsт | Çeşitli Resimler | 16 | 17-12-07 16:03 |
| emre aydın-afilli y7alnızlık | emreaga21 | Yerli Klipler | 0 | 31-05-07 11:30 |