|
|
|
|||||||
| Memleket - Gurbet Sizleri Hemşerilerinizle buluşturuyoruz.. |
![]() |
|
|
Konu Seçenekleri | Modları Göster |
|
|
#1 |
|
Evet arkadaslar oncelikle bi gurbetci olarak herkez gibi inanilmaz bi sekilde hasret duyuyorum bu anlatilmaz birsey
Burada toplanalim basimizdan gecenleri paylasalim hadi bakalim
|
|
|
|
|
|
|
#2 |
|
Gurbette olmak cok zor gercekten
![]() Anlatmama gerek yok sen bilirsin : )) insan memleketini ozlemezmi hemde okadar cok hasret cekiyoruzki:( Turkiye gibisi yok , vatan gibisi yok iste ![]()
|
|
|
|
|
|
|
#3 |
|
bende bir gurbetci olarak sizlerin cektigini cekiyorum
bu gurbet sozlerle anlatilmaz sadece yasanir!!!tek bir sey soylemek istiyorum Turkiey'deki arkadaslar ASLA AMA ASLA avrupaya gelmeyi istemesinler!!![]() turkiye'me kavusma dilegiyle ![]() ![]()
|
|
|
|
|
#4 |
|
Ahhh arkadaslar AAH gurbetin ne oldugunu ne kadar solersek soyleyelim bizi bizden baska kimse anlamaz turkiyemin gozunu sevim kokusuyla topragiyla yesiliyle mavisile insana huzur veriyor degislmezsin MEMLEKETIM BENIM
|
|
|
|
|
|
|
#5 |
|
selam vatan hasreti zor cekemeyen bilemez zamaninda babalarimiz buraya ya tarla parasi yada traktor parasi icin gelmis ama cocuklari olunca donememis ve gerisi malum allah sabir versin en buyuk TURKIYE
|
|
|
|
|
|
|
#6 |
|
karisi nasrettin hocaya sormus
![]() ![]() ![]() gurbet nedir hocam ?gec su kapinin arkasina kapat kapiyi demis ![]() karisi denileni yapmis ee demis hocayahoca ; beni goruyormusun demis o da yok isde gurbet sana fransalim |
|
|
|
|
|
|
#7 |
|
Gurbeti hicbir sekiLde anLatamam
![]() ![]() Cok zor bisey, hayatimda hicbirseyi hicbir kimseyi Turkiyeyi ozLedigim gibi ozLemedim ![]() ![]() Canim feda oLsun uLkeme :(
|
|
|
|
#8 | |
|
Alıntı:
:weeping: :weeping: COk super, Yasayan bilir Gurbetin Gercek anlamini :( |
||
|
|
|
|
|
#9 |
|
bnm için gurbet çok güzel türkiyedeyim ve mutluyum bnm asıl memleketim bulgaristan ailem 13 yıl fln önce türkiyeye gelmiş ama çok güsel olmuş
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]()
|
|
|
|
|
#10 |
|
Ben Gurbetcİlere Kiziyorum, Para Kazandiktan Sonra Oralarda Kalip VatandaŞ Oluyorlar
Sonrakİ Nesİllerde TÜrklÜĞÜnÜ Unutuyor![]() ![]() Bence Çok YanliŞ![]() ![]()
|
|
|
![]() |
| Bookmarks |
| Etiket |
| gurbetcilerimiz, burayaa |
| Konu Seçenekleri | |
| Modları Göster | |
|
|
Okuduğunuz Konuya Benzer Konular
|
||||
| Konu | Konuyu Açan | Forum | Cevaplar | Son Mesaj |
| PhotoShopcuLar Burayaa[En Son Plug-inLer] | <ΞFSΛΠΞ> | Photoshop Center | 62 | 18-12-10 11:09 |
| FRANSALI GURBETCiLERiMiZ | fransalim | Memleket - Gurbet | 16 | 17-11-09 14:48 |
| Ingilteredeki Gurbetcilerimiz | kifodayi | Memleket - Gurbet | 3 | 12-06-08 16:31 |
| gülbeyaz severler burayaa | тιкι ® | ATV Dizileri | 3 | 27-12-07 21:34 |
| Avril SewenLer Burayaa....:) | Ѕαbriηαα | Çeşitli Resimler | 8 | 30-08-07 13:39 |