|
|
|
|||||||
| İtiraf ve Anılarınız Ne kadar cesaretlisiniz ? Özel sırlarınızı bizimle paylaşabilecek kadar mı ? Askerlik anılarınız dahil tüm anılarımız, tüm özelliği ile bu bölümümüzde |
![]() |
|
|
Konu Seçenekleri | Modları Göster |
|
|
#1 |
|
iyi dinleyin dostlarım birgün gidiyorum ilkokula gittimki ne göreyim yine geç kalmışım tabi herzamanki gibi o zamanlar bayan öğretmen vardı bizde ismide mualla ne manyak bir kadındı
baktımki mini etek giymiş arkadaş bakmamak mümkün değil hani o zamanlarda yeni yetişiyorum hoca ders anlatmaya başladı ben tabi gözüm yine her zmanki gibi bacaklarında 1 değil 2 değil en sonunda bana sordu kızarak yusuf sen nereye bakıyorsun çocuğum derse bakıyorum hocam yalan ha halbuki bacaklarına bakıp duruyorum yan tarafımda bizim kızı vardı kız arkadaşım sevgi diye ula bu demesinmi hocaya hocam yalan bacaklarınıza bakıyor diye yalan hocam dedim bende en sonunda bana ceza verdi tek ayak üstünde durmak la bende gider paşa paşa cezamı çekerim dedim kendi kendime gittim durdrum tenefüse çıkınca sevgiye sordum ondan sonrada konuşmadım o kızla ama hala bakmaya devam ettim ulan arkadaş ne günlerdi ya çok özledim o günleri
Bu son ayrılışımız olacak Ellerimiz bir daha elveda Diyerek ayrılmayacak Canımız bir daha bu denli yanmayacak Sözlerimiz anlamını yitirmeyecek Gözlerimiz bir daha yalan söylemeyecek Bir başka kalplerde Yaşayacağız sevgimizi, Bir daha asla birlikte Olamayız Unutma bu son ayrılışımız Biz hiçbir şeyin değerini bilmedik Doğru dürüst sevmeyi bile beceremedik Bir rüyaydı geldi geçti sadece ![]() ![]() Yaşamadığımızı farz et Gerçek şu ki gönlüm Şimdiden sana hasret |
|
|
|
|
![]() |
| Bookmarks |
| Etiket |
| güzel, öğretmenimd |
| Konu Seçenekleri | |
| Modları Göster | |
|
|
Okuduğunuz Konuya Benzer Konular
|
||||
| Konu | Konuyu Açan | Forum | Cevaplar | Son Mesaj |
| ben güzele güzel demem güzel benim olmadıkca | madseaman | Muhabbet Meydanı | 4 | 05-09-10 07:53 |
| Bir insan güzel bulduğunu mu sever, yoksa sevdiğini mi güzel bulur? | kırmızılı | Anketler | 8 | 28-03-10 10:38 |
| Messenger'e güzel güzel temalar amaa çooook güzel | KORUYUCU | Messenger Genel | 14 | 20-05-09 06:50 |