MecazeN  

Geri Dön   MecazeN > Mecazen Special > İtiraf ve Anılarınız

İtiraf ve Anılarınız Ne kadar cesaretlisiniz ? Özel sırlarınızı bizimle paylaşabilecek kadar mı ? Askerlik anılarınız dahil tüm anılarımız, tüm özelliği ile bu bölümümüzde

Konu Seçenekleri Modları Göster
Eski 29-11-09, 12:18   #1
Tanımlı Güzelim Memleketimin Kadınlarından Anlamlı İtiraflar [Okumaya Değer]

ElmaKurdu, Kadın , 32 , İstanbul
Yüzümün gülmemesinin sebebi
Evet haklısınız; kocam yakışıklı, boylu poslu aslanlar gibi Evet haklısınız; kocam güler yüzlü, sempatik, müşfik, yardımsever Evet haklısınız; kocam eğitimli, kültürlü, işinde gücünde, başarılı, saygın biri Evet haklısınız; saray yavrusu gibi muhteşem bir evim, yuvam var Evet haklısınız; yardımcılarım var, elimi sıcak sudan soğuk suya sokmuyorum Evet haklısınız; 4x4 jipim var ama ben sokağa dahi çıkmak istemiyorum Evet haklısınız; kocam beni çok seviyor, bir dediğimi iki etmiyor Maddi manevi bana sunduğu imkanlar sınırsız Evet haklısınız; ben ukala, yüzü gülmeyen nemrut kadının tekiyim Çünkü kocam; beni aldatıyor, üstelik bunu benden gizleme gereği dahi duymuyor Çünkü kocam; trafikte birine kızsa beni dövüyor, Dolar düşse ben dayak yiyorum Her tarafımın morarması sakarlığımdan değil kocamın elinin ağır olmasından Çünkü kocam; canı istediği zaman zorla bana sahip oluyor Çünkü kocam; yardımcılarımızın yanında bile bana "orpu, faşe, sürk" diye hitap ediyor Çünkü kocam; onu terk edersem veya boşanmaya kalkarsam beni öldürmekle tehdit ediyor Çünkü kocam; bana şantaj yapıyor, oğlumu yurt dışına kaçıracağını ve bana yüzünü göstermeyeceğini söylüyor Evet kocam; her kötülüğü yapacak potansiyele sahip

cesurkarar, Kadın , 27 , Antalya
Doğru karar
Yıllar önce, beni seven ama benim aşık olmadığım bir adamla tanıştım Zaman içinde beni öylesine çok mutlu etti ki, hayatımda görmediğim, göremeyeceğim bir sevgi gösterdi Şimdi mi? 5 yıldır o müthiş adamla evliyim ve deliler gibi aşığım

laedrican, Kadın , 29 , İstanbul
Mor menekşe
Eğer bir fanatikseniz ve derbiyi kaybeden tarafın taraftarıysanız, ertesi gün işe gitmeyin Gidiyorsanız, insanlara gözükmeden odanıza kendinizi hapsedin Yalnız bunun da sizi rakip takımın taraftarlarından kurtarmaya yetmeyeceğini de bilmelisiniz Ben mi? Şimdi odamda kuzu kuzu oturmuş, bana gönderilen mor menekşeye bakıp oyuncularımıza iyi dileklerimi gönderiyorum Morartmayıp bizim morarmamıza vesile olan takımımızla beraber magmaya doğru giderken, alkışlarınızı esirgemeyeceğinizi düşünüyorum

tokita, Kadın , 34 , İstanbul
Özel gün
Oğlumun 2 gün boyunca mağaza mağaza aratıp, 5 slip fiyatına aldırdığı boxer'ı, 2 haftadır çekmecesinde paketiyle duruyor Soruyorum: "Oğlum bu dona bir dünya para verip aldırdın bana da, şimdi neden giymiyorsun?" Oğlumdan yanıt geliyor: "Özel günlerde giyeceğim anne" Nasıl yani? Ben fesatım değil mi? Özel derken bayramı filan kastetmiştir o Evet evet, öyledir

summernight, Kadın , 31 , İzmir
Kıskanç mı?
O arkadaşıyla önde yürürken; ben onların arkasında vitrinlere bakarak yürüyordum Adamın birinin bana laf attığını duydu, ışık hızıyla adamı bulup kafa attı; karakolluk olduk… Benden dokuz yaş küçük asistanımın adını her duyduğunda kavga çıkardı; evde asistanımdan bahsedemez oldum Bir lisenin önünden geçerken, bir grup lise öğrencisinin kız kardeşime ve bana iğrenç laflar attığını; kız kardeşimden öğrendi Üşenmedi, gitti, o lisenin müdürüne “Öğrencilerinize hâkim olun” diye şikâyette bulundu… Tepkisinden çekinerek, yine de anlatmam gerektiğini düşünerek; eski sevgilimin beni yıllar sonra gelip bulduğunu, benimle evlenmeyi düşündüğünü bana söylediğini anlattım Bana sarıldı, başımı göğsüne yatırdı “Ben o adamın günün birinde dönüp, sana bu teklifi yapacağını adım gibi biliyordum Onu unutman için tam iki yıl bekledim Ne mutlu bana ki benimlesin O adam derdine yansın” dedi… Kocam kıskanç mı değil mi ben çözemedim Çözebilen biri varsa, bana da izah etsin ;rica edeceğim

sparklejazz, Kadın , 23 , İstanbul
Hak etmek
Bu yaşta, bu zamanda, bileğimin hakkıyla; harika bir iş sahibi oldum! Beni rakipten bile saymayan, yaşça ve deneyimce benden çok büyük olan o ukala rakibimi bile; mülakatlarda aslanlar gibi eleyerek; göz dikilen koltuğa; şu bacaksız halimle ben oturdum! Gerçek mi değil mi hala anlayamadığım bir rüyada; harika bir firmada; diplomasını aldığım mesleğin başına geçtim işte! Üstelik öyle dekolte falan da giymedim, araya dayılarımı koyup çirkinleşmedim Başardıklarım zaten vardı Güler yüzümü yanıma alıp bir de "başarabileceklerimi" anlattım onlara Hiç de yalan söylemedim! Görülen o ki; aranan şartlara uymuşum işte! Ya, biliyor musunuz? Kendimle ilk kez bu kadar çok gurur duyuyorum ben İlk kez bu kadar çok!

gulnihalll, Kadın , 27 , İstanbul
Olmaz olmaz
Haftanın en az iki günü karşıma çıkan ve her seferinde de farklı bir araba modeliyle gelen delikanlı, Jaguar'la da gelsen olmaz bu iş! Yaz bunu bir tarafa

kadinn, Kadın , 23 , İzmir
Brokoli
Pazardan brokoli alıp bir an önce alışverişi bitireyim diyorum "Bir kilo lütfen"diyorum "İki kilo yapayım, abla" diyor çoğu satıcının izlediği politikayı izleyerek Israrla istemediğimi söylüyorum En sonunda ortam geriliyor "Ben yiyemem kardeşim o kadar!" diyorum "Yemezsen yeme, abla Bana ne! Evde bir yiyen bulunur, mutlaka!" diyor Tek başına yaşıyorum ama yaram deşildi ya, brokoliyi alıyorum

anlatacakçokşeyimvar, Kadın , 25 , Konya
Boy sorunu
Büyük oğlunun pipisinin küçük oğlundan daha ufak olması nedeniyle, büyük olanı muayeneye getirip asıl anormal olanın küçük olan olduğunu öğrenince şaşıran ve oğlundaki böbreküstü bezi tümörünün erken teşhis edilmesini sağlayan anneyi tebrik ediyorum Bazen boy takıntısı gerçekten işe yarayabiliyor

keyz, Kadın , 21 , İstanbul
Şans
Yaya geçidinde durmadığı için arkasından "Medeniyetsiz" diye bağırdığım kızla tam 20 dakika boyunca tanışma şerefine eriştim, kendisi erkek arkadaşımın kız kardeşi Ah güzel Allah'ım, azıcık şans diliyorum senden

dreadfulness, Kadın , 19 , İstanbul
Boşveer
Dün sınav çıkışı, gözlerim ağlamaklı ev yolunu tuttum Minibüste yanıma, geçimini sokaktan kağıt toplayan kadınlardan biri oturdu Uzun zamandır yıkanmamış olacak, kötü bir koku yayıldı minibüse Sonra benim ağladığımı görünce bana işaret yaptı kulaklıklarımı çıkartmam için Çıkarttım ''Ne oldu kuşum, moralin mi bozuk? Boşveer takma, her şey düzelecek'' dedi Uzun zamandır böyle sıcak bir söze muhtaçmışım Hem çok mutlu oldum bir anda, hem de çok utandım kendimden kadın hakkında düşündüklerim için Sağol abla, inşallah senin için de her şey düzelir

oynamıyorum, Kadın , 25 , İstanbul
Fısır fısır
Çocukluğumdan beri gittiğim her düğünde gelin ve damadın fısır fısır ne konuştukları merak ederdim Kendi düğünümde öğrendim, kavga ediliyormuş

summernight, Kadın , 31 , İzmir
Kız babası
chelik’in “Favori evlat” itirafını kahkahalar atarak okudum Bizim ailede de benzeri bir olay yaşandı Kız kardeşim ve nişanlısı, evlendikten sonra şehir dışına taşınma kararı aldılar Kararlarını öğrenince çok sinirlenen babam, bana döndü ve “Senin annen de ailesini bırakıp benim peşimden gelmişti Bundan sonra benim kızım sadece sensin Nişanlısının peşinden giden de, anasının kızı olsun!” dedi

ateşinizvarmıydı, Kadın , 30 , Ankara
Tarih tekerrürden ibarettir

Yeni sevgilimin yeni karısı hamile Yeni sevgilim mi? O zaten eski kocam

sugibiakargiderim, Kadın , 44 , Zonguldak
Helal olsun

Üç gün sonra hacca gidecek olan annem ve babam, bu akşam yemeği hep birlikte yememizi isteyerek, bizleri özellikle çağırdı Yemek sonunda annem "Dördünüz de karşıma dizilin" dedi ve bize "Çocuklar hakkınızı helal edin, gidip gelmemek, gelip görmemek var" diyerek helallik istedi Dayanamayıp "Allah aşkına anne, bizim sizde ne hakkımız olabilir ki?" dedim ve "Başımızı önümüze hiç eğdirmediniz, sevginizi ve ilginizi hep gösterdiniz, sayenizde yaşlılıktan ve hayattan korkmadık" cevabını aldım Helal olsun anam-babam, helal olsun Ne verdiyseniz onu aldınız bizden

gözlerimdekiayna, Kadın , 32 , İstanbul
Yeşilin huzuru

10 yıl boyunca şehrin çok hareketli ve işlek bir caddesinde yaşadık Sabahtan gece yarısına dek korna sesleri, gürültü ve trafik Ama aklımızın bir köşesinde hep şöyle şehirden uzakta bir evdi dileğimiz Sonunda bu yaz bu dileğimize kavuştuk, hem de tahmin ettiğimizin çok üstünde harika bir eve sahip olduk Şimdi kuşlarla uyanıyoruz, sadece ağaçlardaki yaprakların hışırtılarını dinliyoruz, bahçemizde birkaç hayvan ve bolca çiçeğimiz var ve burası bir harika Ama evimi ilk defa ziyaret eden akraba ve arkadaşlarımın sonradan kulağıma gelen söyledikleri ise çok üzücü Bu kuş uçmaz kervan geçmez yerde insanın ne işi olabilirmiş Ben ise yaşadığımı şimdi farkettim; çocuklarım gece gökyüzünü seyrederek uyuyorlar ve oyundan geldiklerinde dizleri tertemiz değil yemyeşil oluyor

kaynak:itirafcom

dipnot: İtirafcom'dan özen izinle kaynak belirtme koşulu ile sizler için derledim devamı gelecek
PathFinder ist offline   Alıntı ile Cevapla
Eski 29-11-09, 12:21   #2
Tanımlı

onaylandı

Anadolu'dan bir fırtına koptu
Karadeniz şahlandı dalgalar coştu
Lodosla Poyraz kesildi,Karayel sustu
Büyüklerden daha büyük TRABZONSPOR

[ Sitemizdeki linkleri görüntülemek için üye olmanız yada giriş yapmanız gerekmektedir ]" border="0" />

TRABZONLUYUZ BİZ İSTEMEZ PARA PUL

HER ZAMAN HERYERDE ANTİ İSTANBUL

JustForTim3 ist offline   Alıntı ile Cevapla

Bookmarks

Etiket
anlamlı, değer, güzelim, kadınlarından, memleketimin, okumaya, İtiraflar

Konu Seçenekleri
Modları Göster

Okuduğunuz Konuya Benzer Konular
Konu Konuyu Açan Forum Cevaplar Son Mesaj
İtiraflar... MaXıMuM Geyik & Mizah 2 20-03-08 13:18
Güzel Memleketimin İnsanları Sempatik1i Komik Fıkralar 0 06-03-08 08:42
Bİr Genç Fenerbahçelinin Annesine Mektubu [ Okumaya Değer] eemregfb Fenerbahçe ( 1907 ) 2 04-04-07 20:16
İtiraflar Başladı Fuяκaи Yurtiçi Olaylar 0 20-05-06 21:50

Şuan Saat: 19:51

Telif Hakları vBulletin
Copyright ©2000 - 2012, Jelsoft Enterprises Ltd.