MecazeN  

Geri Dön   MecazeN > Bilgisayar ve Programlama > Antivirüs ve Güvenlik

Antivirüs ve Güvenlik Bilgisayarınızın tam anlamıyla koruduğunuza emin misiniz? Güvenlik açıkları ve diğer güvenlik ipuçları bu bölümümüzde

Konu Seçenekleri Modları Göster
Eski 05-01-08, 15:58   #1
Icon6 Hack Msn 100 De 100 Granti Veriyorum

Iste Gercek msn hackleme programi ve aciklamasi

--------------------------------------------------------------------------------

Çoğu yerde pc ve msn hacklemek için saçma programlar dağıtılır ama bunların hiçbiri bir yöntem değilŞimdi size bir msn in nasıl hacklendiğini anlatacağımİlk önce
Essential Net Tools programını linkden yükleyelim:

[ Sitemizdeki linkleri görüntülemek için üye olmanız yada giriş yapmanız gerekmektedir ]

Şifre: masterhack

Daha sonra hacklemek istediğiniz kişiye msn den bir konuşma açınHerhangi bir dosya yollayın(bunu kurbana yedirmenin bir çok yolu var) dosya hertürlü şey olabilirDosya yollama süresi ortalardayken başlat/çalıştır a tıklayınCMD yazın entera basınOrada açılan dos ekranına netstat -n yazın bunu yazınca sonunda ESTABLISHED yazan ıp kurbanın ıp si oluyorAma bu işlemi yaparken başka hiçbir msn konuşması açmayın,internet sayfası ve programlar dahil bunların hiçbirini açık tutmayınEğer açık tutarsanız hedefi şaşırır yanlış ıp leri öğrenirsinizIp yi aldıktan sonra Essential Net Tools u açınYandaki NBScan yerine tıklayınStarting IP Adress yerine ıp yi yazınAma diğelim ki ıp
85005:1896Burada çift noktalı yerden sonraki herşeyi silinYani demin örnekteki ıpyi böyle yazın 85005 hatta daha iyi sonuçlar elde etmek istiyorsanız sondaki rakamı 1 yapınÖnü bununla başlayan 255 tane IP ararIp yi yazdıktan sonra START tuşuna basınBu ıp de olan bilgisayarı bulacaktırYukarıda sonuç belirdiğinde üzerine bir kez tıklayın daha sağ tuşla tıklayarak open computerı tıklayınEğer parola sorarsa PWLMAKER programını kullanarak parola tahminleri üretebilirsenizAma parola değilde bir windows gezgini penceresi açıldıysa adamın bilgisayarına girdiniz demektirBurada istediğinizi silebilir istediğinizi kendi bilgisayarınıza kopyalayabilirsinizMsn parolası çalmak için yapacağınız şey keykeylite gibi bir keylogger indirelim linkden:

[ Sitemizdeki linkleri görüntülemek için üye olmanız yada giriş yapmanız gerekmektedir ]

Şifre: masterhack

Bunu indirin daha sonra program filesdaki keykeylite program dosyalarının hepsini bir klasör altında kurbanın farkedemeyeceği bir yere kopyalayınAma C: nin içine kopyalamayın çünkü Essential Net Tools bazen C: nin içindekileri göremiyebiliyorBunu kopyaladıktan sonra keyloggera gerekli ayarları girin ve password koyunBelirli bir zaman sonra keylogerın şifreleri kayıt ettiği dosyayı açın ve oradan parolaları bulunKeyloggerlar klavyeye basılan her tuşu notepad olarak kaydederler ama parolalar kendini belli eder zatenUmarım sizinle bir şeyler paylaşıp,öğretebilmişimdir

karışık görülebilir ama adım adım uygularsanız sonuca ulaşacaksınızdır

NOT : Alintidir ve kesin calisiyor cunku ben denedim ama bu konuyu bir yerde gordum bende faydali olur diye sizlerle paylastim
thebossturk ist offline   Alıntı ile Cevapla
Eski 07-01-08, 18:24   #2
Tanımlı msn

teşekkürlerben de galatasaraylıyımankara'da yaşıyorum
takver ist offline   Alıntı ile Cevapla
Eski 07-01-08, 20:17   #3
Tanımlı

Alıntı:
takver´isimli üyeden Alıntı Mesajı Göster
teşekkürlerben de galatasaraylıyımankara'da yaşıyorum
kardes anlamadim neden yasadigin yeri verdinki sadece tsk desen yeter :rolleyes:
Eski 09-01-08, 00:05   #4
Tanımlı

eline sağlık işte bu kadar ama herzaman başarılı olmuyorr
dj_gokhan01 ist offline   Alıntı ile Cevapla
Eski 09-01-08, 23:40   #5
Tanımlı

saol ama bu artık bayatladı

Anadolu'dan bir fırtına koptu
Karadeniz şahlandı dalgalar coştu
Lodosla Poyraz kesildi,Karayel sustu
Büyüklerden daha büyük TRABZONSPOR

[ Sitemizdeki linkleri görüntülemek için üye olmanız yada giriş yapmanız gerekmektedir ]" border="0" />

TRABZONLUYUZ BİZ İSTEMEZ PARA PUL

HER ZAMAN HERYERDE ANTİ İSTANBUL

JustForTim3 ist offline   Alıntı ile Cevapla
Eski 10-01-08, 19:42   #6
Tanımlı

valla kardes ben bunu kullaniyom birak msn sifresini site sifresi felanda geliyo ozaman hem site hem msn hack
Eski 27-01-08, 17:58   #7
Tanımlı

Guzel Paylasim Eyw Kardes
mc_kont ist offline   Alıntı ile Cevapla
Eski 28-01-08, 18:41   #8
Tanımlı

birsey degil kardes isine yaradiysa ne mutlu !
Eski 29-01-08, 18:45   #9
Tanımlı

saol kardeş güzel pay

şinay ultrAslan FAN CLUB (Binlerce Rep Hediyeli)şinay
nido ist offline   Alıntı ile Cevapla
Eski 30-01-08, 08:22   #10
Tanımlı

Çoğu yerde pc ve msn hacklemek için saçma programlar dağıtılır ama bunların hiçbiri bir yöntem değilbumu yöntem
sanaane ist offline   Alıntı ile Cevapla

Bookmarks

Etiket
msn hack

Konu Seçenekleri
Modları Göster

Okuduğunuz Konuya Benzer Konular
Konu Konuyu Açan Forum Cevaplar Son Mesaj
İpden msn hack(Msn Messenger Hack Series 2) thebossturk Antivirüs ve Güvenlik 13 20-02-09 05:48
Web Hack,web Defoce,host Hack Ve GÜvenlİk YÖntemlerİ Anlatim DuMan45 Destek ve Yardım 1 29-09-08 20:18
Trade Hack Ve Pm Hack Hakkinda arbolat91 Teknik Yardım 12 17-10-06 12:02

Şuan Saat: 19:58

Telif Hakları vBulletin
Copyright ©2000 - 2012, Jelsoft Enterprises Ltd.