|
|
|
|||||||
| Memleket - Gurbet Sizleri Hemşerilerinizle buluşturuyoruz.. |
![]() |
|
|
Konu Seçenekleri | Modları Göster |
|
|
#1 |
|
selam arkadaslar hafta sonu stuttgart dayim eger bu forumdan ordan katilan varsa gelin görüselim is icin gidiyorum
Bir deniz kabuğu , Bir martı soluğu Bir yakamoz buğusu gibi Yalın hasretim! Ağlatan bir şiir , Huzur veren bir melodi , Korkutan bir yalnızlık gibi YÜREĞİMDESİN!!! Sen hala içimdesin Sen hala bedenim desin Sen nelerdesin SENİ ÖZLEDİM!!! |
|
|
|
|
|
|
#2 |
|
Burası daha uygun oldu sanki
Ne yaparsan yap, aklın hep seçemediğinde kalır, Ve olmasını istediğin birşey ancak ondan vazgeçince gerçekleşir! ( Paulo Coelho ) ![]() ( Lütfen Uygunsuz mesajları, mesajın yanındaki butonu yardımı ile bize bildiriniz![]() ) |
|
|
|
|
|
|
#4 |
|
Sagol keske sende yakinda olsaydin ama iste kader kismet
Bir deniz kabuğu , Bir martı soluğu Bir yakamoz buğusu gibi Yalın hasretim! Ağlatan bir şiir , Huzur veren bir melodi , Korkutan bir yalnızlık gibi YÜREĞİMDESİN!!! Sen hala içimdesin Sen hala bedenim desin Sen nelerdesin SENİ ÖZLEDİM!!! |
|
|
|
|
|
|
#5 |
|
münihe bekleriz bir dahakine
|
|
|
|
#7 |
gelin canim basimin üstünde yeriniz var ya sen gelsene cidden
|
|
|
|
#9 |
|
ne güzel iste büyük aileri severim ben
ee ne kadar yakin gelmen acaba ???
|
|
![]() |
| Bookmarks |
| Etiket |
| dayim, hafta, sonu, stuttgart |
| Konu Seçenekleri | |
| Modları Göster | |
|
|
Okuduğunuz Konuya Benzer Konular
|
||||
| Konu | Konuyu Açan | Forum | Cevaplar | Son Mesaj |
| TSL 16.Hafta| Fenerbahçe 3 - 2 Ankaragücü| Maç Sonu | SiNKa | Fenerbahçe ( 1907 ) | 10 | 13-12-09 00:15 |
| Hafta sonu 'Naz'çektiler! | B@LoNCuK | Magazin Olayları | 0 | 17-08-09 11:33 |
| Mario Gomez affetmez Stuttgart Kaybetmez. [Bayer Lever 2 - 4 Stuttgart ] | KartalizmA | Avrupa Ligleri | 0 | 08-02-09 00:06 |
| Hafta Sonu Maç Programı / 05.04.2008 | PathFinder | Beşiktaş ( 1903 ) | 1 | 05-04-08 18:31 |
| Hafta sonu don ve buzlanmaya dikkat | anıl1111 | Yurtiçi Olaylar | 0 | 27-01-06 10:18 |