|
|
|
|||||||
| Röportajlar Sizde konuğumuz olmak ister misiniz ? Şen şakrak sorularla tanışmaya ne dersiniz? Evet dediginizi duyar gibiyim :) |
![]() |
|
|
Konu Seçenekleri | Modları Göster |
|
|
#1 |
![]() Forum icerisinde haftanın konugu oLsun istediginiz üye Nickini vermeniz yeterLi TekLifLer degerLendiriLip her hafta bir kuLLanıcımızı tanıma fırsatımız oLacak ![]() Aynı zamanda bende oLmak istiyorum diyen üyeLerimizinde msjLarını bekLiyoruz ![]() Lütfen tam bi hafta boyunca onLine oLabiLeceginiz zamanı beLirLeyin
gidiniz, artık ne bir sonuca sebepsiniz ne bir sebebe varacak kadar içimdesiniz ![]() ![]() Konu AstraL tarafından (25-04-08 Saat 12:30 ) de değiştirilmiştir. |
|
|
|
|
|
|
#2 |
|
Ben 24 saat onlineyim:p
Beni al badiş:p
|
|
|
|
#3 |
|
beni seç beni seç
beni seeç
|
|
|
|
|
#4 |
|
AstraL Olsun
Her istediğimi sorarım bazen cevaplamıyor ![]()
|
|
|
|
#5 |
|
Haftanın Konugu AstraL oLsun bence :p
|
|
|
|
|
#7 |
|
ismaiL_dk olsun bu haftanın konuqu
|
|
|
|
#8 |
|
Aslını isterseniz çok isabetli olur En çok online yönetici arkadaşımızdır kendisi Birde öyle herkesin tanıdığı biri değil O olsun herkes merak ediyor bence ![]() ![]() ![]()
|
|
|
|
#9 | ||
|
Yer varsa Bende Olabilirim
![]() ![]() ![]() :c
▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓ ▓▒▒▓▓▒▒▒▒▓▓▒▒▒▒▓▒▒▒▒▒▒▓ ▓▓▒▓▓▒▓▓▒▓▓▒▓▓▓▓▓▓▓▓▒▒▓ ▓▓▒▓▓▒▓▓▒▓▓▒▓▓▓▓▓▓▓▓▒▒▓ ▓▓▒▓▓▒▒▒▒▓▓▒▓▓▓▓▓▓▓▓▒▒▓ ▓▓▒▓▓▓▓▓▒▓▓▒▒▒▒▓▓▓▓▓▒▒▓ ▓▓▒▓▓▓▓▓▒▓▓▒▓▓▒▓▓▓▓▓▒▒▓ ▓▓▒▓▓▒▒▒▒▓▓▒▒▒▒▓▓▓▓▓▒▒▓ ▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓ Alıntı:
|
|||
|
|
|
|
|
#10 |
|
ismaiL_dk
Fazla geldiyse size Hürriyet Cumhuriyet Özlemini çekiyorsanız saltanatın sultanın Hala önemini anlayamadıysanız Millet olmanın Kul olun Ümmet kalın Fetvasını bekleyin şeyhulislamın Unutun tüm dediklerimi Yıkın diktiğiniz Heykellerimi ![]() |
|
|
|
|
![]() |
| Bookmarks |
| Etiket |
| haftanin konugu, haftanın, isteyen, konugu, konuk, olmak, olmasını, İstediginiz, Üyeler, Üyemizve |
| Konu Seçenekleri | |
| Modları Göster | |
|
|
Okuduğunuz Konuya Benzer Konular
|
||||
| Konu | Konuyu Açan | Forum | Cevaplar | Son Mesaj |
| Böyla dişi olmasını isteyen varmı | metalika | Komik Resimler | 8 | 29-10-08 14:37 |
| 5.Haftanın Konugu Cerence 30 Mayıs 5 Haziran | єLiтcє | Röportajlar | 58 | 06-06-08 11:14 |
| 3.Haftanın Konugu İsmaiL_Dk(14-20 Mayıs) | єLiтcє | Röportajlar | 48 | 21-05-08 23:53 |
| Haftanın Konugu Hakkında | єLiтcє | Röportajlar | 0 | 25-04-08 12:06 |