|
|
|
|||||||
| Parlayanlar Her hafta bi uyemizi secicez ve bi yoneticimizi.. Kim bilir belki bu haftanın uyesi siz olabilirsiniz..? |
![]() |
|
|
Konu Seçenekleri | Modları Göster |
|
|
#1 |
![]() TEBRİKLER
Millet Klavye Delikanlısı Olmuş Ahkam Kesiyo Geç kaLmışlığımın öfkesi Yaptığım her hatanın sebebi Gördüğüm renkLerin en güzeLisin biLiyorum Çıkar béni bu karanLıktan Yitip gidiyorum [ Sitemizdeki linkleri görüntülemek için üye olmanız yada giriş yapmanız gerekmektedir ] ( Lütfen Uygunsuz mesajları, mesajın yanındaki butonu yardımı ile bize bildiriniz![]() ) |
|
|
|
|
|
#2 |
|
tebrikler hanım kız
|
|
|
|
|
|
#3 |
|
Tebrik ettim (:
ikinci sınıf insan muamelesi yapmaya çalıştığı, Türk Milletinin belki Kurtuluş Savaşı'ndan sonra ilk kez bu denli bir cesaret ve kararlılıkla Avrupa'ya gereken tokadı olmaktır Galatasaray'lılık ![]() ![]() Doğduğum Günden Beri Yanımda ; GöğSümün Sol Yanında |
|
|
|
|
|
#4 |
|
tebrikler tatlım
|
|
|
|
#5 |
|
Tebrikler
Bu nicki bir yerlerden tanıyorum ama nerden çıkartamadım
|
|
|
#6 |
|
Tebrikler
|
|
|
|
#7 |
|
Tebrikler
Bir deniz kabuğu , Bir martı soluğu Bir yakamoz buğusu gibi Yalın hasretim! Ağlatan bir şiir , Huzur veren bir melodi , Korkutan bir yalnızlık gibi YÜREĞİMDESİN!!! Sen hala içimdesin Sen hala bedenim desin Sen nelerdesin SENİ ÖZLEDİM!!! |
|
|
|
|
|
#8 |
|
Tebrikler : )
Çaresiz kaldığım zamanlarda gider, bir taş ustası bulur, onu seyrederim Adam belki yüz kere vurur taşa Ama değil kırmak, küçücük bir çatlak bile oluşturamaz Sonra birden, yüzbirinci vuruşta, taş ikiye ayrılıverir İşte o zaman anlarım ki; taşı ikiye bölen o son vuruş değil, ondan öncekilerdir !!! YaReMCiYa
HaNIMaGa |
|
|
|
|
|
#10 | ||
|
tebrikler
![]()
▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓ ▓▒▒▓▓▒▒▒▒▓▓▒▒▒▒▓▒▒▒▒▒▒▓ ▓▓▒▓▓▒▓▓▒▓▓▒▓▓▓▓▓▓▓▓▒▒▓ ▓▓▒▓▓▒▓▓▒▓▓▒▓▓▓▓▓▓▓▓▒▒▓ ▓▓▒▓▓▒▒▒▒▓▓▒▓▓▓▓▓▓▓▓▒▒▓ ▓▓▒▓▓▓▓▓▒▓▓▒▒▒▒▓▓▓▓▓▒▒▓ ▓▓▒▓▓▓▓▓▒▓▓▒▓▓▒▓▓▓▓▓▒▒▓ ▓▓▒▓▓▒▒▒▒▓▓▒▒▒▒▓▓▓▓▓▒▒▓ ▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓ Alıntı:
|
|||
|
|
![]() |
| Bookmarks |
| Etiket |
| haftanın, parlayan, sonsuzluk, Üyesi |
| Konu Seçenekleri | |
| Modları Göster | |
|
|
Okuduğunuz Konuya Benzer Konular
|
||||
| Konu | Konuyu Açan | Forum | Cevaplar | Son Mesaj |
| Haftanın Parlayan Üyesi MisS_Sug@r/01.03.2010-08.03.2010 | Heaven | Parlayanlar | 16 | 04-03-10 17:15 |
| Haftanın PArlayan Üyesi Mertist /22.02.2010-01.03.2010 | Heaven | Parlayanlar | 25 | 23-02-10 00:10 |
| Haftanın Parlayan Üyesi AѕтяαL /08.02.2010-15.02.2010 | Heaven | Parlayanlar | 23 | 09-02-10 12:59 |
| Haftanın Parlayan Üyesi ЯΛMMStEIN / 26.01.2010-01.02.2010 | Heaven | Parlayanlar | 30 | 01-02-10 15:47 |
| Haftanın Parlayan Üyesi ..SİNEM.. / 12.01.2010-19.01.2010 | Heaven | Parlayanlar | 28 | 14-01-10 20:38 |