|
|
|
|||||||
| Parlayanlar Her hafta bi uyemizi secicez ve bi yoneticimizi.. Kim bilir belki bu haftanın uyesi siz olabilirsiniz..? |
![]() |
|
|
Konu Seçenekleri | Modları Göster |
|
|
#1 |
![]() TEBRİKLER
Millet Klavye Delikanlısı Olmuş Ahkam Kesiyo Geç kaLmışlığımın öfkesi Yaptığım her hatanın sebebi Gördüğüm renkLerin en güzeLisin biLiyorum Çıkar béni bu karanLıktan Yitip gidiyorum [ Sitemizdeki linkleri görüntülemek için üye olmanız yada giriş yapmanız gerekmektedir ] ( Lütfen Uygunsuz mesajları, mesajın yanındaki butonu yardımı ile bize bildiriniz![]() ) |
|
|
|
|
|
#2 |
|
tebikler kanka
![]() başarılarının devamını diliyorum ![]() |
|
|
|
|
|
#3 |
|
|
|
|
|
|
|
#4 |
|
Amin onuda parlatcam az kaldı
![]() ama öle bi parlatma olcakki bi bakan bi daha bakamıcak ışıltısından
Millet Klavye Delikanlısı Olmuş Ahkam Kesiyo Geç kaLmışlığımın öfkesi Yaptığım her hatanın sebebi Gördüğüm renkLerin en güzeLisin biLiyorum Çıkar béni bu karanLıktan Yitip gidiyorum [ Sitemizdeki linkleri görüntülemek için üye olmanız yada giriş yapmanız gerekmektedir ] ( Lütfen Uygunsuz mesajları, mesajın yanındaki butonu yardımı ile bize bildiriniz![]() ) |
|
|
|
|
|
#5 |
|
parlaktır abla benim kankam zaten
üstüne bi de cila attın mı güneş gibi olur
|
|
|
|
|
|
#6 |
|
Tebrikler Tatlım
|
|
|
|
|
|
#7 |
|
sende iyi parlamışsın kanka
|
|
|
|
|
|
#8 |
|
|
|
|
|
|
|
#9 | ||
|
tebrikler pessi
![]()
▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓ ▓▒▒▓▓▒▒▒▒▓▓▒▒▒▒▓▒▒▒▒▒▒▓ ▓▓▒▓▓▒▓▓▒▓▓▒▓▓▓▓▓▓▓▓▒▒▓ ▓▓▒▓▓▒▓▓▒▓▓▒▓▓▓▓▓▓▓▓▒▒▓ ▓▓▒▓▓▒▒▒▒▓▓▒▓▓▓▓▓▓▓▓▒▒▓ ▓▓▒▓▓▓▓▓▒▓▓▒▒▒▒▓▓▓▓▓▒▒▓ ▓▓▒▓▓▓▓▓▒▓▓▒▓▓▒▓▓▓▓▓▒▒▓ ▓▓▒▓▓▒▒▒▒▓▓▒▒▒▒▓▓▓▓▓▒▒▓ ▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓ Alıntı:
|
|||
|
|
|
|
#10 |
sağolasın kardeşim
|
|
|
|
![]() |
| Bookmarks |
| Etiket |
| haftanın, parlayan, pesimist, yöneticisi |
| Konu Seçenekleri | |
| Modları Göster | |
|
|
Okuduğunuz Konuya Benzer Konular
|
||||
| Konu | Konuyu Açan | Forum | Cevaplar | Son Mesaj |
| Haftanın Parlayan Yöneticisi PathFinder /15.03.2010-22.03.2010 | Heaven | Parlayanlar | 25 | 18-03-10 23:23 |
| Haftanın Parlayan Yöneticisi FaLcata KemaL/01.03.2010-08.03.2010 | Heaven | Parlayanlar | 16 | 01-03-10 21:46 |
| Haftanın Parlayan Yöneticisi Osiris / 01.02.2010-07.02.2010 | GabRieL | Parlayanlar | 35 | 05-02-10 20:09 |
| Haftanın Parlayan Yöneticisi Fuяκaи / 26.01.2010-01.02.2010 | Heaven | Parlayanlar | 16 | 01-02-10 13:20 |
| Haftanın Parlayan Yöneticisi Pesimist_03 /29.12.2009_04.01.2010 | Heaven | Parlayanlar | 23 | 30-12-09 23:58 |