|
|
|
|||||||
| Geyik & Mizah Ilginizi çeken ve baskalarinin ilgisini çekecegini düsündügünüz Tüm geyikler, Mizahlar Bu bölümde Artik |
![]() |
|
|
Konu Seçenekleri | Modları Göster |
|
|
#1 | ||
|
SORU: Doğum tarihiniz nedir?
CEVAP: 15 Temmuz SORU: Hangi yıl? CEVAP: Her yıl *** SORU: Hastalığınız hafızanızı etkiliyor mu? CEVAP: Evet SORU: Peki ne şekilde etkiliyor? CEVAP: Olayları unutuyorum SORU: Bize unuttuğunuz bir şeyi örnek olarak verebilir misiniz? ** SORU: Sizinle yaşayan oğlunuz kaç yaşında? CEVAP: Ya 38 ya da 35 Hangisi olduğunu hatırlamıyorum![]() SORU: Ne kadardır sizinle yaşıyor? CEVAP: 45 yıldır ![]() ![]() *** SORU: Kocanız uyandığı zaman, size söylediği ilk şey neydi? CEVAP: Bana ''Neredeyim ben, Canan?'' dedi SORU: Peki bu niçin canınızı sıktı? CEVAP: Çünkü benim adım Suzan ![]() ![]() *** SORU: Korna çaldınız mı? CEVAP: Kazadan sonra mı? SORU: Kazadan önce CEVAP: Tabii; 10 yıl boyunca ![]() ![]() *** SORU: Kadının üç çocuğu vardı değil mi? CEVAP: Evet SORU: Kaçı erkekti? CEVAP: Hiçbiri SORU: Hiç kız çocuğu var mıydı? *** SORU: Saldırganı tarif eder misiniz? CEVAP: Orta boyluydu, sakalı vardı SORU: Kadın mıydı, erkek miydi? *** SORU: Merdivenlerin bodrum katına indiğini söylediniz CEVAP: Evet SORU: Aynı merdivenler yukarı çıkıyor muydu? *** SORU: İlk evliliğiniz nasıl sona erdi? CEVAP: Ölümle SORU: Ölen kimdi? *** SORU: Vücudu incelediğiniz zamanı hatırlıyor musunuz? CEVAP: Otopsi 18 30 da başladı SORU: Adam ölüydü değil mi? CEVAP: Yok, oturmuş, neden üzerinde otopsi yaptığımı merak ediyordu
▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓ ▓▒▒▓▓▒▒▒▒▓▓▒▒▒▒▓▒▒▒▒▒▒▓ ▓▓▒▓▓▒▓▓▒▓▓▒▓▓▓▓▓▓▓▓▒▒▓ ▓▓▒▓▓▒▓▓▒▓▓▒▓▓▓▓▓▓▓▓▒▒▓ ▓▓▒▓▓▒▒▒▒▓▓▒▓▓▓▓▓▓▓▓▒▒▓ ▓▓▒▓▓▓▓▓▒▓▓▒▒▒▒▓▓▓▓▓▒▒▓ ▓▓▒▓▓▓▓▓▒▓▓▒▓▓▒▓▓▓▓▓▒▒▓ ▓▓▒▓▓▒▒▒▒▓▓▒▒▒▒▓▓▓▓▓▒▒▓ ▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓ Alıntı:
|
|||
|
|
|
|
|
#2 |
|
SORU: Vücudu incelediğiniz zamanı hatırlıyor musunuz?
CEVAP: Otopsi 18 30 da başladı SORU: Adam ölüydü değil mi? CEVAP: Yok, oturmuş, neden üzerinde otopsi yaptığımı merak ediyordu ![]() puhahah süper yha ![]()
Çok sima tanidim, ima aldim yüzleri aklima kazidim, adi anildiginda iste dostum dedim, adim anildiginda tanimam dedi takti maskesini yüzünü çevirdi ve sildi kalici tüm izleri, Simdilerde gözümün içine bakan herkes çikar pesinde takma ifadeler ardina gizlenmis tüm fesatlar, hesaplar egoist sevgilerinde sakli Bir zaman selamladi bu adami ve adam unutmadi ![]() ![]() ağLamak istiorum hıçkırarak ama YOK oLmaz GüçLü duRmam Lazım gözyaşLarımı içerek güçLenenLer war!!!! |
|
|
|
|
|
|
#3 |
|
Hakim ile Hakem arasındaki en büyük fark sizce nedir ? =)
|
|
|
|
|
|
|
#4 |
|
çoq komikler
![]()
▬▬▬▬ yine sıçrayarak uyandım uykumdan, ağlayasıya özlemiştim seni, bir özlemki birikmişti gözkapaklarımda, dokunsalar ağlayacaktım inan, neye yarar gökyüzünde güneş, Sen yokken yanımda [ Sitemizdeki linkleri görüntülemek için üye olmanız yada giriş yapmanız gerekmektedir ] Çözümün bir parçası değilsen, Sorunun bir parçasısındır !
|
|
|
|
|
|
|
#5 |
|
valla koptum ya süpersin
|
|
|
|
|
|
|
#7 |
|
O kadarda değildşr heralde :d
|
|
|
|
#8 |
|
SORU: Kadının üç çocuğu vardı değil mi?
CEVAP: Evet SORU: Kaçı erkekti? CEVAP: Hiçbiri SORU: Hiç kız çocuğu var mıydı?
|
|
|
|
|
![]() |
| Bookmarks |
| Etiket |
| arasında, diyaloglar, gecen, hakim, hakim ile sanık, ile, sanık |
| Konu Seçenekleri | |
| Modları Göster | |
|
|
Okuduğunuz Konuya Benzer Konular
|
||||
| Konu | Konuyu Açan | Forum | Cevaplar | Son Mesaj |
| İşini Bilen Üye İle Admin Arasinda Gecen Hayali Diyaloglar | muscle07_07 | Serbest Kürsü | 1 | 18-01-08 14:32 |
| Kullanıcı İle PC arasında Geçen KOnuşmalar | happyrye | Geyik & Mizah | 5 | 26-12-06 15:48 |
| Baba oğul arasında geçen bir sohbet | asivanlı | Geyik & Mizah | 6 | 15-12-06 22:18 |
| sigara içen çocuk ve babası arasında geçen diyalog | Su Perisi | Geyik & Mizah | 1 | 20-07-06 19:17 |
| Korsan Cd'cide Geçen DiyalogLar | Mr. Ercąη | Komik-im | 2 | 26-11-05 21:56 |