|
|
|
|||||||
| Nefret Ediyorum Nefret ediyosunuz ama kimden ? Peki neden? Ya arkadaşlarınız, ya üyelerimiz.. |
![]() |
|
|
Konu Seçenekleri | Modları Göster |
|
|
#1 |
|
Kim hangi yöneticiden Nefret ediyo
herkes fikrini düsüncesini rahatca söLEsin saygı cercevesinde nefret ettiginiz Yönetici mudahaLe etmiyecek:p
|
|
|
|
#2 |
|
Lemagru denen süper moddan
ikinci sınıf insan muamelesi yapmaya çalıştığı, Türk Milletinin belki Kurtuluş Savaşı'ndan sonra ilk kez bu denli bir cesaret ve kararlılıkla Avrupa'ya gereken tokadı olmaktır Galatasaray'lılık ![]() ![]() ![]() |
|
|
|
|
|
|
#5 |
|
Espri yaptıklarını sanan ve herşeyi belden aşşağıya vurarak sevimli olmaya çalışan yöneticilerden nefret ediyorum
![]() ![]()
|
|
|
|
#6 |
|
kımseyı tanımıyorum yönetıcılerden ama eylule katılıyorum
|
|
|
|
|
#7 |
|
Mr
Ercan , Elitce , Garfican , Katil
Sevdalı Yüreklerde Beyaz Sürgünler, Halayla Türkülerle sevdi bu kalpler, Yıldızlar tutuştu siyah beyazla, Marşlarımız ağlasın KartaL aşkıyla, Beşiktaş seninle ölmeye geldik! Beşiktaşk ![]() ![]() ![]() Takdir Ediliyorsanız değil, taklit ediliyorsanız başarmışsınız demektir
![]() ![]() |
|
|
|
|
|
|
#8 |
|
Adını anmaya cok meraKLı oLmadıgım Mod veya ModLar'dan Haddinden FazLa NEFRET EDİYORUM
! :p
Konu Kayıp Kız tarafından (12-04-08 Saat 13:27 ) de değiştirilmiştir. |
|
|
|
|
|
|
#9 |
|
Katilsitil !!!!
|
|
|
|
|
|
|
#10 |
|
İmzanı Değiş Yoksa Bendende Nefret Etceksin !!!!
Sevdalı Yüreklerde Beyaz Sürgünler, Halayla Türkülerle sevdi bu kalpler, Yıldızlar tutuştu siyah beyazla, Marşlarımız ağlasın KartaL aşkıyla, Beşiktaş seninle ölmeye geldik! Beşiktaşk ![]() ![]() ![]() Takdir Ediliyorsanız değil, taklit ediliyorsanız başarmışsınız demektir
![]() ![]() |
|
|
|
|
![]() |
| Bookmarks |
| Etiket |
| deli, ediyosunuz, güzel kızlar, güzel kizlar, hangi, irz dusmani, manyak, movie, mp3, mp4, nefret, nefret ediyorum, resimler, sapık, video, yöneticiden |
| Konu Seçenekleri | |
| Modları Göster | |
|
|
Okuduğunuz Konuya Benzer Konular
|
||||
| Konu | Konuyu Açan | Forum | Cevaplar | Son Mesaj |
| Nefret Edİlmesİnden Nefret Edİyorum | s@violadays | Nefret Ediyorum | 14 | 30-07-10 23:01 |
| tanıdığınız bi kıza hangi ortamda nasıl ve hangi sözlerle çıkm a teklif edersiniz? | darthtanir | Taş Fırın Club ( Erkeklere Özel ) | 7 | 29-05-09 14:01 |
| Nefret Edenlerden Nefret.... | KuraLsız | Nefret Ediyorum | 4 | 28-01-09 16:42 |
| ORAN: hangi oranlara oynadığınızda hangi kazanma yüzdesini yakalarsanız ? | hukumet | Skor Tahmini ve İddaa | 5 | 08-05-08 22:07 |
| Hangi Tip Dişilerden Nefret Edersiniz? | Sanchez | Nefret Ediyorum | 5 | 14-04-08 21:41 |