MecazeN  

Geri Dön   MecazeN > Aşk & Şiir & Edebiyat > Aşk Meşk, Sevgi, Love

Aşk Meşk, Sevgi, Love Aşkın Adı Bu bölümde...
En Güzel aşk şiirleri, Ayırlıkların Mutsuzların Aşk doktoru ve Hayatın içinden yaşanmış Olan Aşk Mektupları Bu bölümümüzde

Konu Seçenekleri Modları Göster
Eski 26-08-10, 10:36   #1
Icon1 Harcadım aşkını,seni, gelecegi,"herşeyimizi" harcadım.

Mahfettim,parçaladım Parçalarken parçalandımHissettirmedim,fark ettirmedim, sakladım içimde yaşadım herşeyi Bitirdim sandım Ama sadece sandım Kalbimin en derinlerindeki sana kimse ulaşamadıKimse fark etmedi,sen bile Sevmediğimi düşündün ama hep sevdim seni içimde,gözlerimde Sana kurdugum cümleleri kuramadım bir daha Sana baktığım gibi bakamadım hatta kimseye öyle derinden Hiç üzmek istemezken seni,en çok seni üzdüm Seni üzdükçe ben daha çok üzüldüm ama bunu da fark ettirmedim Hep sakladım içimdeki seni,senden bile sakladım Yok olmasın, daha çok üzülmeyesin diye Senin gözlerinden akan yaş benim kalbimden aktıKanadı, kırıldı,parçalandı Paramparça oldu ama o her parçada hep seni taşıdı Kimseden habersiz, kimseye fark ettirmeden sevdim ben seni

Şimdi "bizden" ikimizden çok zaman geçmiş,farklı yerlere savrulmuş olsakta hala özel miyim senin için?Merak ediyoruumm Yoksa "o kız bana sadece üzüntü verdi" deyip geçiyor musun? Hayatında başka kız var belki Onada bana baktığın gibi bakıyor, bana söylediğin cümleler kadar güzel şeyler söylüyor musun? Söyleyebiliyor musun? Onu da beni sevdiğin kadar çok seviyor musun ? Benim parçaladıklarımı o toplayabiliyor mu?Sadece merak ediyoruumm

ben hatalıyımBen bitirdim "bizi" Ben parçaladım o güzel ilişkiyi Şimdi burda keşkeli cümleler kuruyorum senden habersiz Şimdi ben izliyorum seni gizliceBen düşünüyorumBen seni harcadım, parçaladım, üzdümAma çok pişman oldum Değerini çok sonra anladım İkimizden çok zaman geçtiğinde anladım Evet ben suçluyum,hayalini kuruyorum gecelerce Ben ağlıyorum bu sefer ikimiz için, yok olan "biz" için Her geçen gün içimde artan özlemle seviyorum seni Ama ben "affedilmeyenim" biliyorumm!
yanına kalsın yeter!
herşey bitsin
kalmasın 'bizden' geri
hiçbişey artık bitsin

``Hala çocukmuş bu gönül
Hemen incinir´ hemen kırılır ´´
Dü$ ' ist offline   Alıntı ile Cevapla

Bookmarks

Etiket
aşkını, gelecegi, harcadım, herşeyimizi, seni

Konu Seçenekleri
Modları Göster

Okuduğunuz Konuya Benzer Konular
Konu Konuyu Açan Forum Cevaplar Son Mesaj
"Seni "Sensizlikte" Bile Sevdim " B@LoNCuK Aşk Şiirleri 0 10-01-09 09:14
(")"(")"(")fareye Bakin Dİrİlerİ BirakmiŞ ÖlÜlere GÖzÜ DİkmİŞ(")"(")"(") minerva Komik Resimler 2 08-11-08 14:02
DOWNLOAD Google Earth """""""Pro""""" Orjinal CD Kopyası! .400.00 $.-----full---- uploader Program Tanıtımları 14 05-09-08 02:23
♥ "Seni Seviyorum" Dedim.."Bende Seni" Dedi..! ♥ metin_09 Aşk Meşk, Sevgi, Love 10 22-06-08 13:49

Şuan Saat: 00:41

Telif Hakları vBulletin
Copyright ©2000 - 2012, Jelsoft Enterprises Ltd.