|
|
|
|
#1 |
|
Hasan"keyf"li Kareler Ilısu'nun yutacağı Hasankeyf Hasankeyf Ilısu Barajı projesiyle sular altında kalacak Sanatçılar çevreciler sivil toplum örgütleri projeye tepkili
|
|
|
|
#2 |
|
Çoq qsL ResmLeR CnM PaYLaŞm iÇin SaqoL
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() eMeqe SaYqı ![]() ![]() ![]() ![]()
Dokunma bana kirLenir eLLerin , LanetLiLerin en LanetLisiyim ! ~ " BDP " Başkanı ; " Benim Kızım Ne MutLu Türk ' üm Demeyecek ! " Demiş ![]() Senin Kızın Zaten ÖyLe ŞerefLi Birşeyi Ağzına ALamaz ! Ağzına ALması Gereken Başka ŞeyLer Var Çünkü (; ~ Can Atasoy ~ <3 O8 O7 2O1O ![]() [Sekiz Yedi On ~] |
|
|
|
|
|
|
#3 |
|
Gzll Paylaşım saOl
|
|
|
![]() |
| Bookmarks |
| Etiket |
| hasankeyfli, kareler |
| Konu Seçenekleri | |
| Modları Göster | |
|
|
Okuduğunuz Konuya Benzer Konular
|
||||
| Konu | Konuyu Açan | Forum | Cevaplar | Son Mesaj |
| (")"(")"(")fareye Bakin Dİrİlerİ BirakmiŞ ÖlÜlere GÖzÜ DİkmİŞ(")"(")"(") | minerva | Komik Resimler | 2 | 08-11-08 14:02 |
| DOWNLOAD Google Earth """""""Pro""""" Orjinal CD Kopyası! .400.00 $.-----full---- | uploader | Program Tanıtımları | 14 | 05-09-08 02:23 |
| Hasan Şaş:"Galatasaray'ı Bırakıyorum" |03.12.07 | AstraL | Galatasaray ( 1905 ) | 5 | 03-12-07 20:45 |
| Hasan: "İşte hayat bu" | hassler | Galatasaray ( 1905 ) | 1 | 23-08-06 13:50 |