MecazeN  

Geri Dön   MecazeN > Mecazen Special > TürkiyeM > Memleket - Gurbet

Memleket - Gurbet Sizleri Hemşerilerinizle buluşturuyoruz..

Kapalı konu

Konu Seçenekleri Modları Göster
Eski 27-08-09, 20:08   #1
Tanımlı Hatay Dörtyol

Bende geldim arkadaşlar ben murat hatayın şirin ilçesi dörtyoldan
size sitemden(besikgol) bir kaç resim sunuyorum Dörtyol'un inci, Beşikgöl yaylasının o muhteşem manzarasını görelim

[ Sitemizdeki linkleri görüntülemek için üye olmanız yada giriş yapmanız gerekmektedir ]

Ulaşım :
Dörtyol ilçesinden 6 kmlik
stabilize (Dörtyol belediyesi hayvan mezbahasına kadar 1 kmlik asfalt) yolla ulaşılmaktadır

[ Sitemizdeki linkleri görüntülemek için üye olmanız yada giriş yapmanız gerekmektedir ]

Özellikleri :
Orman ile iç içe olan Çam, ardıç ve maki türü ağaçlarla kaplıdır Temiz havası, bol suyu olan bu şirin yer; kamp kurmak, piknik yapmak, orman içi kısa gezintiler yapmak için ideal bir bölgedir

Konaklama-Yeme-İçme : Yaylada yapı bulunmamaktadır Piknik yapmak maksadıyla masalar ve Yeşil Vadi Alabalık tesisinde her çeşit canlı alabalık çeşitleri, fırında balık, tavuk, et ve güveç çeşitleri bulunmaktadır Piknikçiler için bulunmaz bir doğa harikası olan beşikgöl, ailenizle birlikte serin dere kenarında, güzel vakit geçirebilinecek bir yerdir Piknik yapacakların temel ihtiyaç malzemelerini yanlarında getirmeleri gerekmektedir

Konu DaRk Baby tarafından (01-10-09 Saat 20:16 ) de değiştirilmiştir. Sebep: rekLam + payLaşım
sarum ist offline  
Kapalı konu

Bookmarks

Etiket
4yol, besikgol, beşikgöl, dörtyol, hatay, yeşil vadi

Konu Seçenekleri
Modları Göster

Okuduğunuz Konuya Benzer Konular
Konu Konuyu Açan Forum Cevaplar Son Mesaj
Güzel Memleketim Hatay/Antakya MaXıMuM TürkiyeM 8 21-03-08 15:53
Yine Hatay krizi grknalpr Yurtiçi Olaylar 2 21-06-07 13:04
Bakın Ve Hepimizin Yaptığı Hatayı Görün MeTiN KaRa Çeşitli Resimler 50 21-05-07 13:54
Hatay X-Ray 88 Gizemli Olaylar 0 18-03-07 21:45
31 Hatay <<TRANCE>> Sunumlar 0 24-01-06 21:11

Şuan Saat: 00:46

Telif Hakları vBulletin
Copyright ©2000 - 2012, Jelsoft Enterprises Ltd.