|
|
|
|||||||
| Fan-Clubs Fan-Club üyelerimize özel Fan Clubler :) Artık sizinde bir Clubunuz olsun. |
![]() |
|
|
Konu Seçenekleri | Modları Göster |
|
|
#1 |
![]() HOŞGELDİNİZ Arkadaşlar, Öncelikle Bu Fan Clupta Bütün Hayvanların Resimlerini Ve Bilgilerini Toplayacağız ![]() ![]() ![]() Herkes sevdiği hayvanın, beslemek istediği yada beslediği hayvanın resimlerini bizimle paylaşabilir (: Buraya Daha Çok Hayvan Severlerin Üye Olmasını İstiyorum Ama Yine de diğer üyelerde bu fan clupa üye olabilirler ![]() ![]() ![]() Hepimiz hayvanları eminim ki çok severiz Bunu burada ifade edelim![]() NOT: gonzales41 fan club ı başlattı fakat kimse üye olmadığı için kilitlendi ben tekrar başlatıyorum Bu da code ![]() ![]() Üye olan herkes imzasına ekleyebilir ![]() KURUCU darthtanir YARDIMCI gonzales41 Replendiriciler DaRk Baby sisleyy ÜYELER [
Sitemizdeki linkleri görüntülemek için üye olmanız
yada giriş yapmanız gerekmektedir ] kantoja [ Sitemizdeki linkleri görüntülemek için üye olmanız yada giriş yapmanız gerekmektedir ] fghjkemel FATRIX AѕтяαL AaLeyna Kilza _Comics_ Nympethamin _eylül_ hüzün emrah25gs ozlemozlem askupabey1 memooo99 s@violadays anaciqvlet hakanay1907 essra sAhTeriKs darkturk94 CAMPLAZLO gfb_amat !__nLy__! weezgi PathFinder mLi sehrazat baby_-_- lighting
TaTLı CaDı ! mali210 Osiris Firavun_ Erva20 sulele
eşşek kadar adam olduk lan (Artık yerimizi gençlere bırakmanın zamanı geldi xD)Konu baby_-_- tarafından (05-05-10 Saat 21:36 ) de değiştirilmiştir. Sebep: edit... |
|
|
|
|
|
|
#2 |
|
arkadaşım
![]() bu fancLubın 3 açıLışı Ben seve seve üye oLurum da![]() günceLLenmediği sürece ve üye yetersizLiğinden yne kapanacak! biLgine![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]()
ஐ◄███▓▒░░ஐ Karamsar JOKER ஐ◄███▓▒░░ஐ hayatta sahip oLduğum en değerLimdesin : kaLbimde! ► ♫ ▄ █ ▄ █ ▄ █ ▄ █ ▄ ♪ ♫ ♥ ♥ ♥ Türkçe Rap ♥ ♥ ♥ ♥ FALCON BLACK ♥ Matematikte 3 yanLış 1 doğruyu götürüyor, benim tek yanLışım tüm doğruLarımı götürdü >=( """ Bence birisi bu şehri aLıp kLozete atmaLı ve üzerine sifonu çekmeLi """
Konu DaRk Baby tarafından (04-03-08 Saat 09:47 ) de değiştirilmiştir. |
|
|
|
|
|
|
#3 |
|
haklısın ama bi bomba var PETZ 2 orjinal oununu aldım sırf fan için rapidden yayınlıycam
Full oyun![]() ![]() ![]() [ Sitemizdeki linkleri görüntülemek için üye olmanız yada giriş yapmanız gerekmektedir ] tamamen ful! ![]() ![]() l demo falan değil iyi eğelenceler ![]() dark baby sen de aramıza hoş geldin
|
|
|
|
|
#4 |
|
ilk üyeniz geldi
![]() ![]() ![]() ![]()
Fazla geldiyse size Hürriyet Cumhuriyet Özlemini çekiyorsanız saltanatın sultanın Hala önemini anlayamadıysanız Millet olmanın Kul olun Ümmet kalın Fetvasını bekleyin şeyhulislamın Unutun tüm dediklerimi Yıkın diktiğiniz Heykellerimi ![]() |
|
|
|
|
|
|
#5 |
|
ikinci
hoşgeldinyalnız bi poropblem war ikinizin de daha önceki mükemmel (:p) çalışmalarınızdan dolayı rep vermişim şimdi veremiyom![]() bu arada replendirici olmak isteyenler başvuru yapsın ![]() yav hala imzam görünmüyo ne zaman düzelçek???
eşşek kadar adam olduk lan (Artık yerimizi gençlere bırakmanın zamanı geldi xD)Konu darthtanir tarafından (04-03-08 Saat 18:14 ) de değiştirilmiştir. |
|
|
|
|
|
|
#6 |
|
AAA!cok guzel darthtanir abi sen 1numara adamsın
bnde katılıiim +rep
|
|
|
|
|
|
|
#7 | |
|
Alıntı:
![]() ![]() +rep de sorun değil:p
Fazla geldiyse size Hürriyet Cumhuriyet Özlemini çekiyorsanız saltanatın sultanın Hala önemini anlayamadıysanız Millet olmanın Kul olun Ümmet kalın Fetvasını bekleyin şeyhulislamın Unutun tüm dediklerimi Yıkın diktiğiniz Heykellerimi ![]() |
||
|
|
|
|
|
#8 |
|
eyv
sağol kantoja veriyom repini ![]() yav sana da vermişim k bakma
eşşek kadar adam olduk lan (Artık yerimizi gençlere bırakmanın zamanı geldi xD)Konu GabRieL tarafından (05-03-08 Saat 20:08 ) de değiştirilmiştir. |
|
|
|
|
|
|
#9 |
|
ö
değiL
|
|
|
|
|
|
#10 |
|
bende katılayım olurmu??
|
|
![]() |
| Bookmarks |
| Etiket |
| club, clup, fan, fare, hayvan, hayvan sever, katılana, kedi, kopek, kus, repyenilendi, severler, timsah |
| Konu Seçenekleri | |
| Modları Göster | |
|
|
Okuduğunuz Konuya Benzer Konular
|
||||
| Konu | Konuyu Açan | Forum | Cevaplar | Son Mesaj |
| YeşiLay Fan CLub ||| Tüm YeşiLaycıLarı BekLeriz ||| KatıLana + Rep | DaRk Baby | Fan-Clubs | 117 | 17-06-09 10:54 |
| Slothlar (Tembel Hayvanlar) | darthtanir | Hayvanlar Alemi | 2 | 16-06-09 17:44 |