|
|
|
|||||||
| İtiraf ve Anılarınız Ne kadar cesaretlisiniz ? Özel sırlarınızı bizimle paylaşabilecek kadar mı ? Askerlik anılarınız dahil tüm anılarımız, tüm özelliği ile bu bölümümüzde |
![]() |
|
|
Konu Seçenekleri | Modları Göster |
|
|
#1 |
|
UşakLı olan Parmak Kladırsın
![]()
Fazla geldiyse size Hürriyet Cumhuriyet Özlemini çekiyorsanız saltanatın sultanın Hala önemini anlayamadıysanız Millet olmanın Kul olun Ümmet kalın Fetvasını bekleyin şeyhulislamın Unutun tüm dediklerimi Yıkın diktiğiniz Heykellerimi ![]() |
|
|
|
|
|
|
#2 |
|
al ben kaldırıyorum hemşerim
|
|
|
|
#3 |
|
millet trsak mı
Fazla geldiyse size Hürriyet Cumhuriyet Özlemini çekiyorsanız saltanatın sultanın Hala önemini anlayamadıysanız Millet olmanın Kul olun Ümmet kalın Fetvasını bekleyin şeyhulislamın Unutun tüm dediklerimi Yıkın diktiğiniz Heykellerimi ![]() |
|
|
|
|
|
|
#4 |
|
bence konunu görmediler
![]() yoksa kimden tırscaklar ![]() ![]()
|
|
|
|
#5 |
|
bende uşakLıyımm
ÖyLέ βiя aŞk Yaşamak İstİyoяum кİ SonSuz Yaяını DüşünmέDέn SέVgimi Hiç βiя zaman taяtmadan Hiç βiяşέyden Hiç βiя Kimsέdέn şüphέlέnmέdέn Koяkmadan üяkmέdέn Kέndimi ÖyLέ βiя βıяakmak İstİyoяum кİ aŞka DoĞяu Kişi miSin Diyέ Düşünmέdέn Kollaяına Atlamak İstİyoяum βέnİm mİsİn Diyέ Hiç SoяmaDan! |
|
|
|
|
|
|
#6 |
|
tutsağım hoşgeldin
|
|
|
|
#7 |
|
tuttum kolundan gettim
|
|
|
|
|
|
#8 |
|
h
b SaoLun varolunn
ÖyLέ βiя aŞk Yaşamak İstİyoяum кİ SonSuz Yaяını DüşünmέDέn SέVgimi Hiç βiя zaman taяtmadan Hiç βiяşέyden Hiç βiя Kimsέdέn şüphέlέnmέdέn Koяkmadan üяkmέdέn Kέndimi ÖyLέ βiя βıяakmak İstİyoяum кİ aŞka DoĞяu Kişi miSin Diyέ Düşünmέdέn Kollaяına Atlamak İstİyoяum βέnİm mİsİn Diyέ Hiç SoяmaDan! |
|
|
|
|
|
|
#9 | ||
|
Ben de Uşaklıyım
![]() itirazı olan![]() ![]()
▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓ ▓▒▒▓▓▒▒▒▒▓▓▒▒▒▒▓▒▒▒▒▒▒▓ ▓▓▒▓▓▒▓▓▒▓▓▒▓▓▓▓▓▓▓▓▒▒▓ ▓▓▒▓▓▒▓▓▒▓▓▒▓▓▓▓▓▓▓▓▒▒▓ ▓▓▒▓▓▒▒▒▒▓▓▒▓▓▓▓▓▓▓▓▒▒▓ ▓▓▒▓▓▓▓▓▒▓▓▒▒▒▒▓▓▓▓▓▒▒▓ ▓▓▒▓▓▓▓▓▒▓▓▒▓▓▒▓▓▓▓▓▒▒▓ ▓▓▒▓▓▒▒▒▒▓▓▒▒▒▒▓▓▓▓▓▒▒▓ ▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓ Alıntı:
|
|||
|
|
|
|
|
#10 |
|
olm sen lazsın
![]() ![]() ![]()
|
|
|
|
![]() |
| Bookmarks |
| Etiket |
| hemşerilerimi, kim, kimler, tanıyayım, uşaklı |
| Konu Seçenekleri | |
| Modları Göster | |
|
|
Okuduğunuz Konuya Benzer Konular
|
||||
| Konu | Konuyu Açan | Forum | Cevaplar | Son Mesaj |
| 1991'den bu yana.. Kimler geldi, kimler geçti, daha kimler geçecek.. | FATRIX | Fenerbahçe ( 1907 ) | 0 | 16-06-08 15:10 |
| Kimler gidecek Kimler Gelecek... | hakanay1907 | Fenerbahçe ( 1907 ) | 7 | 12-05-08 17:55 |
| KimLer GeLdi KimLer Geçti.. 19.03.08 | DaRk Baby | Beşiktaş ( 1903 ) | 0 | 19-03-08 10:09 |
| Kimler Kan Veremez | !S@ | Sağlık ve Sağlıklı Yaşam | 1 | 06-03-08 05:47 |
| Kimler geldi kimler geçti | Sanchez | Galatasaray ( 1905 ) | 3 | 21-06-07 22:58 |