|
|
|
|||||||
| İtiraf ve Anılarınız Ne kadar cesaretlisiniz ? Özel sırlarınızı bizimle paylaşabilecek kadar mı ? Askerlik anılarınız dahil tüm anılarımız, tüm özelliği ile bu bölümümüzde |
![]() |
|
|
Konu Seçenekleri | Modları Göster |
|
|
#1 |
|
Herkes Bişey İtiraf Etsin ?..
Önce Ben BaŞlayayim
![]() ![]() İtİraf Edİyorum Burayi Seversem Dİger Forum Sİtesİndekİ ModluĞumdan AyrilacaĞim ![]() ![]()
|
|
|
|
#2 |
|
bende sizi seviyorum
|
|
|
|
#3 |
|
adını boşverin o anlar onu çok seviyorummmmmmmmmmmmmmmmmmmmmm
ama o bana bakmıyo :S |
|
|
|
|
|
|
#4 |
|
Bugün 11 fen'ın sandalyesinizi biz çaldık
Üzgünüz 11 fen bizimki kırılmıştı ![]() |
|
|
|
|
|
|
#5 |
|
İtİraf Edİyorum BugÜn Hoca Namik Kemal Fikrasi Anlatti Sinifta
![]() :d ( Tabİkİ Ögretmen Oldugu İÇİn Konumuz Geregİ Kisitli Olarak Degindi)
|
|
|
|
#6 |
|
Ben aslında 16 yaşındayım bakmayın profilde 37 yazığına Adult bölümüne girebilmek için öyle yaptım
Hala senden nefret ediyorum Baba ben Knight Online yi bırakamadım 9/F sınıfındaki Habibe çok çekicisin şimdilik bu kadar
|
|
|
|
|
|
|
#7 | |
|
Alıntı:
Sana o bölümü gizliyorum İtiraf ediyorum siteye ilk üye olduğumda hiç beyenmemiştim bomboştu çünkü konular daha Biri beni offline yapsın çok güldüm bugün ![]() |
||
|
|
|
|
|
#8 |
|
LeBron23 ve playa_babe cok tatlısınız sakın bozulmasın aranız diger asık insanlar sizleride cok seviyorum
|
|
|
|
|
|
|
#9 |
|
Ben Bu Forumun İnsanlarını Çok Seviyorum Ne Mutlu Bana
|
|
|
|
|
#10 |
|
valla şu anda nete gizli girdim annem gil duysaa öldürürler beni acıkcasıı ders çalışmıyorum diye
![]() ![]() ![]() sakın sölemeyin olurmuu!!!!
|
|
![]() |
| Bookmarks |
| Etiket |
| 304tiraf, and#304tiraf, bi351ey, biand#351ey, etsin, herkes |
| Konu Seçenekleri | |
| Modları Göster | |
|
|
Okuduğunuz Konuya Benzer Konular
|
||||
| Konu | Konuyu Açan | Forum | Cevaplar | Son Mesaj |
| Herkes (nicki dışındaki) Gerçek İsmini İtiraf Etsin | BUЯΛK | İtiraf ve Anılarınız | 515 | 06-07-10 11:26 |
| Herkes Altindaki Kisiye 1 Sey Armagan Etsin!!! | amaru | Forum Oyunları | 79 | 29-03-09 11:57 |
| İtiraf ediyorum Ban Yedim? | GabRieL | İtiraf ve Anılarınız | 19 | 23-02-08 23:36 |
| Bir İtiraf Sitesinden alıntı | TempTaTion | Geyik & Mizah | 28 | 31-03-07 13:10 |