|
|
|
|||||||
| İtiraf ve Anılarınız Ne kadar cesaretlisiniz ? Özel sırlarınızı bizimle paylaşabilecek kadar mı ? Askerlik anılarınız dahil tüm anılarımız, tüm özelliği ile bu bölümümüzde |
![]() |
|
|
Konu Seçenekleri | Modları Göster |
|
|
#1 |
|
hadi arkadaşlar herkes yaptığı ve en pişman oldu şeyi soelsin bakalım
benim haksız oldum halde haklıymışm gibi davranapık okuldan atılmıyım die başkasınıb atılmasına sebep olmak :(
|
|
|
|
|
#2 |
|
uyyhh gösdeeemmm ne haiinmişsain nan
![]() bende taekwondoyu bıraktıımaaa bin500 pişmanıım yahuuu çok özlediim arkylerimi hocalarımı o ortamı ne güzle şehir şehir geziodukda
Çok sima tanidim, ima aldim yüzleri aklima kazidim, adi anildiginda iste dostum dedim, adim anildiginda tanimam dedi takti maskesini yüzünü çevirdi ve sildi kalici tüm izleri, Simdilerde gözümün içine bakan herkes çikar pesinde takma ifadeler ardina gizlenmis tüm fesatlar, hesaplar egoist sevgilerinde sakli Bir zaman selamladi bu adami ve adam unutmadi ![]() ![]() ağLamak istiorum hıçkırarak ama YOK oLmaz GüçLü duRmam Lazım gözyaşLarımı içerek güçLenenLer war!!!! |
|
|
|
|
|
|
#3 |
|
yaptığım şeyden pişman olmam
tükürdüğümü yalamam
ikinci sınıf insan muamelesi yapmaya çalıştığı, Türk Milletinin belki Kurtuluş Savaşı'ndan sonra ilk kez bu denli bir cesaret ve kararlılıkla Avrupa'ya gereken tokadı olmaktır Galatasaray'lılık ![]() ![]() ![]() |
|
|
|
|
|
|
#4 |
|
Aynen hiçbişeyden pişman değilim
![]() Ohh ne yaptıysam iykide yapmışım |
|
|
|
|
|
|
#5 |
|
işn hep ole olur
![]()
|
|
|
|
|
#6 |
|
Öyle ama gerçektende
|
|
|
|
|
|
|
#7 |
|
damm canmm ne güsel işde
bnim bi pişmanlıım daha var biraz saf olduum için herkese çok çabuk kanıorm hemde herseferinde![]()
|
|
|
|
|
#8 |
|
Boşver bende onu genellikle yaparım ama sonra hıncımı fena halde alırım onu pişman ederim yanii
![]() Ayy çok cani gördüm kendimi
|
|
|
|
|
|
|
#9 |
|
|
|
|
|
|
|
|
#10 |
|
ßenimki
Counter Strike waLL kuLLanıp Counterimi Bozmam Artık oynuamıom Çok pişmanım ![]()
|
|
![]() |
| Bookmarks |
| Etiket |
| etsin, herkez, itiraf, olduğu, oldupu, pişman, seyi, yaptığı, İtiraf, Şeyi |
| Konu Seçenekleri | |
| Modları Göster | |
|
|
Okuduğunuz Konuya Benzer Konular
|
||||
| Konu | Konuyu Açan | Forum | Cevaplar | Son Mesaj |
| Herkes (nicki dışındaki) Gerçek İsmini İtiraf Etsin | BUЯΛK | İtiraf ve Anılarınız | 515 | 06-07-10 10:26 |
| Yıldırım'ın pişman olduğu transfer | SiNKa | Fenerbahçe ( 1907 ) | 0 | 10-02-09 13:24 |
| ADD Başkanı Her Şeyi İtiraf Etti : Atatürk'ü Kullandık O'na İhanet Ettik [07.09.200] | Hakan | Yurtiçi Olaylar | 0 | 07-09-08 16:22 |
| Deniz Baykal’ın makam aracı ile kaza yaptığı ve ağır yaralı olduğu iddiası Ankara'da | JUST_YOU | Yurtiçi Olaylar | 1 | 07-03-06 14:42 |