|
|
|
|||||||
| İtiraf ve Anılarınız Ne kadar cesaretlisiniz ? Özel sırlarınızı bizimle paylaşabilecek kadar mı ? Askerlik anılarınız dahil tüm anılarımız, tüm özelliği ile bu bölümümüzde |
![]() |
|
|
Konu Seçenekleri | Modları Göster |
|
|
#1 |
|
sewgilinizi hiç aldattınız mı ve aldattıysanız nasıl yaptınız bizimle paylaşırsanız sewinirim
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Rüzgar Ne Kadar ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Sert Eserse Essin![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Bizden Alıp Götüreceği![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Ancak Tozumuz dur![]() ![]() ![]() ![]() ![]() :::eZaN DiNMeZ BaYRaK iNMeZ ŞeHiT öLMeZ VATAN BöLüNMeZ:::![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() :::Biz Bu Bayrak için Nice Şehitler Verdik Canımızı Mı Veremeyeceğiz:::![]() ![]() ![]() |
|
|
|
|
|
|
#2 |
|
konu güzel
ama ben hiç aldatmadım aldatanlar yazsın lütfen '' aspendos '' unda dediği gibi tecrübe kazanalım =) ![]()
|
|
|
|
|
#3 |
![]() ![]() kimse aldatmamış galiba
|
|
|
|
|
|
|
#4 |
|
beceremedim vaz geçtim
|
|
|
|
|
|
|
#5 |
|
hiç aLdatma gibi bişey düşünmedim,sevdin mi ya adam gibi seveceksin yada adam gibi seveceksin
![]()
|
|
|
|
|
|
|
#6 |
|
hayır hiç aldatma düşünmemde
|
|
|
|
#7 |
|
Asla
![]() !!! Biriciğimi aldatmak en son yapacağım şey bile değildir aldatmadım aldatmamda
|
|
|
|
|
|
|
#8 | |
|
biLmem :p
|
|
|
|
|
#9 |
|
evet
![]() Lise deyken finaL macında cezasahasında kendimi yere atmıs penaLtı kazanmıstık ![]() hakemi aLdattım:p![]() :p
|
|
|
|
#10 |
|
Evet, 4 KişiyLe Çıktım En Fazla Aynı Anda , Tabi Bunların Biri Bandırmada , Biri Antalyada , Digeri İstanbuL , Şimdiki Yanımda
Ama Bunu Aldatmadım, Çünkü OkuLdan ! Bu yazdıkLarımı Görmesin Aman
|
|
![]() |
| Bookmarks |
| Etiket |
| aldattin, hic |
| Konu Seçenekleri | |
| Modları Göster | |
|
|