|
|
|
|||||||
| Fan-Clubs Fan-Club üyelerimize özel Fan Clubler :) Artık sizinde bir Clubunuz olsun. |
![]() |
|
|
Konu Seçenekleri | Modları Göster |
|
|
#1 |
|
Lambaya Püff de ![]() Siz de ; "Huh deme püff de Lambaya püff de" diyenlerdensiniz buyrun Barış Abimizi Sevgi ve Saygıyla anıyoruz ![]() Yemeğimiz Puf Böreği ![]() Şarkımız Lambaya Püf de Aburcuburumuz Eti Puf ![]() Bişey yapmanıza gerek yok üfleseniz yeter görmesek te olur ![]() (biraz değişiklik iyidir ![]() Püff Noktaları Mertist 10BASI SєnттoCαsт S€RS€R! evanes KαтiLsтуLє kilza S@K@RON GreenHeLL >ela< yamesin busraaa sehrazat emrah25gs PathFinder AѕтяαL gosd3 mzLaTaN ib0o burcu tekin baby_-_- #BeLiNaY#
ikinci sınıf insan muamelesi yapmaya çalıştığı, Türk Milletinin belki Kurtuluş Savaşı'ndan sonra ilk kez bu denli bir cesaret ve kararlılıkla Avrupa'ya gereken tokadı olmaktır Galatasaray'lılık ![]() ![]() Doğduğum Günden Beri Yanımda ; GöğSümün Sol Yanında Konu baby_-_- tarafından (05-05-10 Saat 22:16 ) de değiştirilmiştir. Sebep: püffleme. |
|
|
|
|
|
|
#2 |
|
onayladım
ama bu fan bana ters
|
|
|
|
#3 |
|
bu da ters köşe bir fan klüp zaten
huhlamaktan uzak huzur kafasında bir klüp ![]()
ikinci sınıf insan muamelesi yapmaya çalıştığı, Türk Milletinin belki Kurtuluş Savaşı'ndan sonra ilk kez bu denli bir cesaret ve kararlılıkla Avrupa'ya gereken tokadı olmaktır Galatasaray'lılık ![]() ![]() Doğduğum Günden Beri Yanımda ; GöğSümün Sol Yanında |
|
|
|
|
|
|
#4 |
|
ayy huh size
|
|
|
|
|
|
|
#5 | ||
|
Püff Püff Lambayada püff
![]() ![]()
▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓ ▓▒▒▓▓▒▒▒▒▓▓▒▒▒▒▓▒▒▒▒▒▒▓ ▓▓▒▓▓▒▓▓▒▓▓▒▓▓▓▓▓▓▓▓▒▒▓ ▓▓▒▓▓▒▓▓▒▓▓▒▓▓▓▓▓▓▓▓▒▒▓ ▓▓▒▓▓▒▒▒▒▓▓▒▓▓▓▓▓▓▓▓▒▒▓ ▓▓▒▓▓▓▓▓▒▓▓▒▒▒▒▓▓▓▓▓▒▒▓ ▓▓▒▓▓▓▓▓▒▓▓▒▓▓▒▓▓▓▓▓▒▒▓ ▓▓▒▓▓▒▒▒▒▓▓▒▒▒▒▓▓▓▓▓▒▒▓ ▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓ Alıntı:
|
|||
|
|
|
|
|
#6 |
|
huh burda geçmez püff diyceksin
|
|
|
|
#7 |
|
|
|
|
|
|
|
|
#8 |
|
hepınıze huh işte huh
![]()
Sayfalar ben, kederim kalemim,hüznüm mürekkebim oldu Ne üzerime yazılar yazılabildi,ne de üzerimdekiler silindi Yazılamayan sayfalara kendimi yazmaya çalıştım satırlar dolusu yazamadım yazılamadım!MixX Bu kız izdivaç için ne kötü bir cariyedir baby'ciğe |
|
|
|
|
|
|
#9 | ||
|
Chatlağa da püüff 10bası ya da püff mertistede püf
![]() ![]()
▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓ ▓▒▒▓▓▒▒▒▒▓▓▒▒▒▒▓▒▒▒▒▒▒▓ ▓▓▒▓▓▒▓▓▒▓▓▒▓▓▓▓▓▓▓▓▒▒▓ ▓▓▒▓▓▒▓▓▒▓▓▒▓▓▓▓▓▓▓▓▒▒▓ ▓▓▒▓▓▒▒▒▒▓▓▒▓▓▓▓▓▓▓▓▒▒▓ ▓▓▒▓▓▓▓▓▒▓▓▒▒▒▒▓▓▓▓▓▒▒▓ ▓▓▒▓▓▓▓▓▒▓▓▒▓▓▒▓▓▓▓▓▒▒▓ ▓▓▒▓▓▒▒▒▒▓▓▒▒▒▒▓▓▓▓▓▒▒▓ ▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓ Alıntı:
|
|||
|
|
|
|
|
#10 |
|
İlk cesaretli ve onursal üye
SєnттoCαsт Nefesine kuvvet kardeşim ![]()
ikinci sınıf insan muamelesi yapmaya çalıştığı, Türk Milletinin belki Kurtuluş Savaşı'ndan sonra ilk kez bu denli bir cesaret ve kararlılıkla Avrupa'ya gereken tokadı olmaktır Galatasaray'lılık ![]() ![]() Doğduğum Günden Beri Yanımda ; GöğSümün Sol Yanında |
|
|
|
|
![]() |
| Bookmarks |
| Etiket |
| deme, fan, huh, klüp, kulüp, lambaya, püff |
| Konu Seçenekleri | |
| Modları Göster | |
|
|
Okuduğunuz Konuya Benzer Konular
|
||||
| Konu | Konuyu Açan | Forum | Cevaplar | Son Mesaj |
| (İzleyen Herkesİ AĞlatan Klİp) | henry___17 | Cep-Klip Video | 17 | 12-10-07 20:35 |
| GÜlmekten KirilacaĞiniz Klİp | henry___17 | Cep-Klip Video | 7 | 26-06-07 12:37 |
| Spaces Video Klİp Url Buyrun | Mc-Trazy | Messenger Plus ve Space | 1 | 14-04-07 00:04 |