|
|
|
|||||||
| Fan-Clubs Fan-Club üyelerimize özel Fan Clubler :) Artık sizinde bir Clubunuz olsun. |
![]() |
|
|
Konu Seçenekleri | Modları Göster |
|
|
#1 |
![]() ![]() Şimdi bu huhda nedir demeyin ![]() geyik olsun diye melihendrix ile aramızdaki huhlaşmanın sonucunda bu clubu kurmaya karar verdim![]() ![]() ![]() ![]() bir amacı yok öylesine sebepsiz geyik olsun die ![]() ![]() ![]() melih kan çıkarmaaaaaaaa ben kurdum bana ne bana ne huh sana huh ![]() ![]() Kurucu B@LoNCuK Üyeler Mrs SuLTaNgzmsrtkn PathFinder #BeLiNaY# FaLçata Kemal Uğur Böceği Xx__shek!LL WanteD baby_-_-
yamesin essra sela furstin alee_7 stante lighting faruk1257 Tatlı cadı sadness Sinem Kapriss lav_zan ASİ_RUH dumankolik erva20
Sayfalar ben, kederim kalemim,hüznüm mürekkebim oldu Ne üzerime yazılar yazılabildi,ne de üzerimdekiler silindi Yazılamayan sayfalara kendimi yazmaya çalıştım satırlar dolusu yazamadım yazılamadım!MixX Bu kız izdivaç için ne kötü bir cariyedir baby'ciğe Konu B@LoNCuK tarafından (17-12-09 Saat 13:16 ) de değiştirilmiştir. |
|
|
|
|
|
|
#2 |
|
ilk üye ben olcam
bu arada şaha şahalı bir resim lazım fan club e
|
|
|
|
|
|
|
#3 |
|
hıh ilk üyemız yeşil co-admin
![]()
Sayfalar ben, kederim kalemim,hüznüm mürekkebim oldu Ne üzerime yazılar yazılabildi,ne de üzerimdekiler silindi Yazılamayan sayfalara kendimi yazmaya çalıştım satırlar dolusu yazamadım yazılamadım!MixX Bu kız izdivaç için ne kötü bir cariyedir baby'ciğe |
|
|
|
|
|
|
#4 |
|
sen kurucu olcaksın uye degıl fan club ıdare edebılcen mı kız sen
|
|
|
|
|
|
|
#5 |
|
ben kendımı idare edınce clubude ıdare ederım sanırım
![]()
Sayfalar ben, kederim kalemim,hüznüm mürekkebim oldu Ne üzerime yazılar yazılabildi,ne de üzerimdekiler silindi Yazılamayan sayfalara kendimi yazmaya çalıştım satırlar dolusu yazamadım yazılamadım!MixX Bu kız izdivaç için ne kötü bir cariyedir baby'ciğe |
|
|
|
|
|
|
#6 |
|
ya huh huh nasıl üye olcam
|
|
|
|
|
|
|
#7 |
|
beni üye yapın huh demen yeterlii
huh bu melıh nerde ya
|
|
|
|
|
|
#8 |
|
beni üye yapın huh
![]() ![]() ![]()
|
|