|
|
|
|||||||
| Yarışma Arşivi (Depo) Geçmişte yapılan yarışmalarımız. |
![]() |
|
|
Konu Seçenekleri | Modları Göster |
|
|
#1 |
|
-Yarışma Neyapak ailesinden her üye ve yöneticiye açıktır
![]() Yarışma Kuralları -Eser upload linki ile sunulacak -Bir yarışmacı en fazla 2 eserle katılabilecek -Eserin sağ alt köşesinde katılan kişinin kurşun kalemle kullanıcı adı yazılacak -Eserde herhangi(bilgisayar veya el ile) renkelndirme olmayacak -Eser tamamen kurşun kalem (HB,B,2B,3B, ![]() ![]() vb) ile çizilecek-Eser yarışma hariç herhangi bir yayın organı (internet, gazete-dergi,vb ![]() ![]() ) aracılığıyla sunulmamış olacak![]() -Eser herhangi başka bir esere benzemeyecek, başka bir esere bakılmadan çizilecek -Yukarıdaki kurallardan en az birine uyulmadığı takdirde eser göz ardı edilecektir ![]() ÖdüLLer: 1 oLan üyemize, +2000 rep ve VIP üyeLik,2 oLan üyemize, +1500 rep,3 oLan üyemize de +1000 repSON KATILIM TARİHİ: 30 TEMMUZ'DUR Katılan tüm eserler, Çeşitli Resimler bölümünde tek bir başlık altında toplanacaktır ![]() ![]() Başarılar ![]()
eşşek kadar adam olduk lan (Artık yerimizi gençlere bırakmanın zamanı geldi xD)Konu B@LoNCuK tarafından (30-06-09 Saat 16:47 ) de değiştirilmiştir. |
|
|
|
|
|
#2 |
|
konuyu onayladım ama ödullerı admınle konuşulması gerek
![]()
Sayfalar ben, kederim kalemim,hüznüm mürekkebim oldu Ne üzerime yazılar yazılabildi,ne de üzerimdekiler silindi Yazılamayan sayfalara kendimi yazmaya çalıştım satırlar dolusu yazamadım yazılamadım!MixX Bu kız izdivaç için ne kötü bir cariyedir baby'ciğe |
|
|
|
|
|
#3 |
|
tabi çizmeyi biliyo şimdi öğretmenlik yapıyo
|
|
|
|
|
|
#4 |
|
|
|
|
|
#5 |
|
lisdeyken bi arkadaşım vardı müthiş karakalem resimleri vardı anime resimleri de süper di ona çizdirirdim tüh
|
|
|
#6 |
|
ödüllere bak
hayırlı olsun
|
|
|
|
#7 |
|
admin ne dedi acep
![]()
|
|
|
|
#8 |
|
Tamam uygundur
![]() Bende katılabilirim becerilerimi konuşturayım biraz
Ne yaparsan yap, aklın hep seçemediğinde kalır, Ve olmasını istediğin birşey ancak ondan vazgeçince gerçekleşir! ( Paulo Coelho ) ![]() ( Lütfen Uygunsuz mesajları, mesajın yanındaki butonu yardımı ile bize bildiriniz![]() ) |
|
|
|
|
|
#10 |
|
başlıkta yazıyoya olem anime diyE
|
![]() |
| Bookmarks |
| Etiket |
| anime, cizim, neyapak, tarzı, yarışması |
| Konu Seçenekleri | |
| Modları Göster | |
|
|
Okuduğunuz Konuya Benzer Konular
|
||||
| Konu | Konuyu Açan | Forum | Cevaplar | Son Mesaj |
| Neyapak Star Yarışması | Uchihaİtachi | Yarışmalar | 91 | 30-12-10 08:48 |
| Neyapak Masaüstü Yarışması | Münzevi | Yarışma Arşivi (Depo) | 21 | 17-08-08 14:27 |
| Neyapak Tuning Yarışması | SєnттoCαsт | Yarışma Arşivi (Depo) | 11 | 10-08-08 13:18 |
| Neyapak İmza Yarışması | SєnттoCαsт | Yarışma Arşivi (Depo) | 14 | 10-08-08 13:13 |
| 4.Neyapak Oto-Modifiye Yarışması | SєnттoCαsт | Yarışma Arşivi (Depo) | 13 | 02-11-07 19:46 |