|
|
|
|||||||
| İtiraf ve Anılarınız Ne kadar cesaretlisiniz ? Özel sırlarınızı bizimle paylaşabilecek kadar mı ? Askerlik anılarınız dahil tüm anılarımız, tüm özelliği ile bu bölümümüzde |
![]() |
|
|
Konu Seçenekleri | Modları Göster |
|
|
#1 |
|
İtiraf ediyorum bu forma ilk üye olduğumun ikinci günü bandlandımmmmm
![]() ![]() ![]() ![]() Bunun nedenide avatrımdan dolayı iidiiii siz kaçkere band yedinizzzzz:?????
|
|
|
|
#2 |
|
o band değil yaw ban
![]() bende dün 4 gün haksız yere ban yedim ama haksızlık ortaya çıkınca yeniden açıldı hesabım ![]() bak burdada bu olayın özeti var ![]() [ Sitemizdeki linkleri görüntülemek için üye olmanız yada giriş yapmanız gerekmektedir ]
|
|
|
|
#3 | ||
|
band değil ban olum ban
![]() ![]() ![]() ![]() D![]() ![]() şu günde de beni güldürdün ya hlal olsun
▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓ ▓▒▒▓▓▒▒▒▒▓▓▒▒▒▒▓▒▒▒▒▒▒▓ ▓▓▒▓▓▒▓▓▒▓▓▒▓▓▓▓▓▓▓▓▒▒▓ ▓▓▒▓▓▒▓▓▒▓▓▒▓▓▓▓▓▓▓▓▒▒▓ ▓▓▒▓▓▒▒▒▒▓▓▒▓▓▓▓▓▓▓▓▒▒▓ ▓▓▒▓▓▓▓▓▒▓▓▒▒▒▒▓▓▓▓▓▒▒▓ ▓▓▒▓▓▓▓▓▒▓▓▒▓▓▒▓▓▓▓▓▒▒▓ ▓▓▒▓▓▒▒▒▒▓▓▒▒▒▒▓▓▓▓▓▒▒▓ ▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓ Alıntı:
|
|||
|
|
|
|
|
#4 |
|
Ben üyeliğimin ilk ayında 1-2 kere yemiştim , haksızlığımı kabul ettim
Neden yemiştim hatırlamıyorum
|
|
|
|
#5 |
|
bende yemiştim utanarak sölüyorum
ama nedenini hatırlamıym
ßöyLe oLacaqini ßiLiyordum; Hanqi yüzLe af diLiyorsun simdi ![]() Utanmayi ßiLmezmisin sen ![]() ![]() Pismanmi oLdun yoksa ![]() ![]() Deqerimi kayßedince anLadin deqiLmi? UnuTuRum DiyoRsun UnutaßiLecek misin ? ßen Senden ßir ParçayIm AtaßiLecek misin ? Hadi KopaR PaRmağInI KopaRaßiLecek misin ? ßen PaRmağIndan Akacak Kan DeğiL Geriye KaLan AcIyIm DAYANA ßİLECEK MİSİN ??? Paris: AŞK ŞEHRİ
|
|
|
|
|
|
|
#6 |
|
eski co-admin beni banlarken zewk alıodu diye düşünüom
FATAL ERROR+T/zk**_spa "Gençler cesaretimizi takviye ve idame eden sizlersiniz Siz, almakta olduğunuz terbiye ve irfan ile insanlık ve medeniyetin, vatan sevgisinin,fikir ve hürriyetinin en kıymetli timsali olacaksınız Yükselen yeni nesil, istikbal sizsiniz Cumhuriyeti biz kurduk, onu yükseltecek ve yaşatacak sizsiniz "M Kemal ATATÜRK ![]() [ Sitemizdeki linkleri görüntülemek için üye olmanız yada giriş yapmanız gerekmektedir ] |
|
|
|
|
|
|
#7 |
|
ben olsam bende banlarım avatara bak
![]()
ßöyLe oLacaqini ßiLiyordum; Hanqi yüzLe af diLiyorsun simdi ![]() Utanmayi ßiLmezmisin sen ![]() ![]() Pismanmi oLdun yoksa ![]() ![]() Deqerimi kayßedince anLadin deqiLmi? UnuTuRum DiyoRsun UnutaßiLecek misin ? ßen Senden ßir ParçayIm AtaßiLecek misin ? Hadi KopaR PaRmağInI KopaRaßiLecek misin ? ßen PaRmağIndan Akacak Kan DeğiL Geriye KaLan AcIyIm DAYANA ßİLECEK MİSİN ??? Paris: AŞK ŞEHRİ
|
|
|
|
|
|
|
#8 |
|
Allaha şükür daha siftahımız yok
![]() ![]() ![]()
|
|
|
|
|
|
|
#9 |
|
Allah sukur banlanmadık
|
|
|
|
#10 |
|
Bende hiç banlanmadım
:p
Millet Klavye Delikanlısı Olmuş Ahkam Kesiyo Geç kaLmışlığımın öfkesi Yaptığım her hatanın sebebi Gördüğüm renkLerin en güzeLisin biLiyorum Çıkar béni bu karanLıktan Yitip gidiyorum [ Sitemizdeki linkleri görüntülemek için üye olmanız yada giriş yapmanız gerekmektedir ] ( Lütfen Uygunsuz mesajları, mesajın yanındaki butonu yardımı ile bize bildiriniz![]() ) |
|
|
|
|
![]() |
| Bookmarks |
| Etiket |
| band, itiraf |
| Konu Seçenekleri | |
| Modları Göster | |
|
|
Okuduğunuz Konuya Benzer Konular
|
||||
| Konu | Konuyu Açan | Forum | Cevaplar | Son Mesaj |
| Herkes Bişey İtiraf Etsin ?.. | Ŧђēˆвỏśś | İtiraf ve Anılarınız | 841 | 16-10-11 23:08 |
| Casillas: "Şahane Bir Gol Yedim" 24/09/2007 | FATRIX | Avrupa Ligleri | 0 | 24-09-07 17:41 |
| Ice COLD yedim diye üzülme...İşte çözüm... | Mr. Ercąη | Messenger Genel | 7 | 31-05-07 17:51 |
| Bir İtiraf Sitesinden alıntı | TempTaTion | Geyik & Mizah | 28 | 31-03-07 12:10 |
| "Sanki dayak yedim"|19.03.07 | Prenses_11 | Fenerbahçe ( 1907 ) | 3 | 20-03-07 13:32 |