|
|
|
|||||||
| Fan-Clubs Fan-Club üyelerimize özel Fan Clubler :) Artık sizinde bir Clubunuz olsun. |
![]() |
|
|
Konu Seçenekleri | Modları Göster |
|
|
#1 |
|
[
Sitemizdeki linkleri görüntülemek için üye olmanız
yada giriş yapmanız gerekmektedir ] Bize Bildiriniz
Küçük Yaman'ın başkaldırmasıyla başlayan bu HAREKETi devam ettiriyoruz )) Artık hiçbirimizde idare edecek güç kalmadı!!! İdare edemeyenlerin adresine hoşgeldiniz![]() ![]() Bundan böyle bütün "idare edemem" diyenLer burada oLacak Kulübe KatıLanLara + rep ödüL veriLecektir![]() ![]() Ayrıca Tüm İdare Edemem VideoLarınızı ve ResimLerinizi Burada PayLaşabiLirsiniz ![]() Yönetici JustForTim3 1-) KaraMurat 2-) baby_-_- 3-) sLayer 4-) gfb_amat 5-)JustForTim3 6-) essra 7-) 10BASI 8-) FATRIX 9-) KαтiLsтуLє 10-) Cyber_Bios 11-) kubraa 12-) ustaa007 13-) Met@L_John 14-) SєnттoCαsт 15-)yamesin 16-)minerva 17-)Tıkır 18-)İsmail_dk 19-)Be Yourself 20-)-UnLimitéD- 21-)memoli079 22-)weezgi 23-)Xx__shek!LL 24-) [ Sitemizdeki linkleri görüntülemek için üye olmanız yada giriş yapmanız gerekmektedir ] 25-) delikız06 26-) Lidyacx 27-)M i R a 28-)GreenHeLL 29-)berat20028 30) nehir17 31-) thecaliph17 32-)gosd3 m33-) Met@L_John 34-) Mrs SuLtaN35-) kapriss 36-) bushraaa 37-) FaLcata KemaL 38-) DarkKnight 39-) GarfiCan 40-) burcu tekin 41-) PathFinder 42-) murat001 43-) gulshan 44-)#BeLiNaY# 45-)seLa 46 -)DJP4uL 47-) darthtanir 48-)lighting 49-)ProbL3m 50-) TaTLı CaDı ! 51-)Erva20 52-)KeMaLxxx 53) |ReckLesS İşte Diğer İdare EdemeyenLer ÜMİT Konu JustForTim3 tarafından (09-09-10 Saat 10:21 ) de değiştirilmiştir. |
|
|
|
|
|
|
#2 |
|
beni al abeyyyy
idare edemem anne adare edemem
GEL - GiT lerimin sonuna geldim! Yol bitti ve en sonunda; GİT - meyi öğrendim! İçim kanaya kanaya güçlü olmayı, düşe kalka yere sağlam basmayı, yaşanan her şeyi sindirmeyi, kötülükleri kötüleri yok saymayı, devam etmeyi, büyümeyi, başarmayı yani eninde sonunda kendime GEL-meyi öğrendim ![]() |
|
|
|
|
|
|
#3 |
|
ben varım
Fazla geldiyse size Hürriyet Cumhuriyet Özlemini çekiyorsanız saltanatın sultanın Hala önemini anlayamadıysanız Millet olmanın Kul olun Ümmet kalın Fetvasını bekleyin şeyhulislamın Unutun tüm dediklerimi Yıkın diktiğiniz Heykellerimi ![]() |
|
|
|
|
|
|
#4 |
|
Bende Varım
|
|
|
|
|
#5 |
|
fanımız vatana ve miLLete hayrLı oLsun
![]() ![]() idare edenLer buraya geLmesin ![]() ![]() Burası Memnuniyetsizlerin mekanı ![]()
|
|
|
|
|
|
|
#6 |
|
benide alabilrsin abi=)
|
|
|
|
|
#7 |
|
hoşgeLdin esra tanıyormusun yaman ı ?
|
|
|
|
|
|
|
#8 |
|
tanıstım simdi tanımıyodum
|
|
|
|
|
#9 |
|
Bende Bende Mavi Şekerciyiz
|
|
|
|
#10 |
|
hoşgeLdin 10BASI günaydın
![]()
|
|
|
|
|
![]() |
| Bookmarks |
| Etiket |
| anne, bakarmısınız, başladı, buluşma, club, edemem, edemeyenlerin, fan, idare, noktası, noktas|alımlar, rep, vip, İdare, üyelik, ödüllü |
| Konu Seçenekleri | |
| Modları Göster | |
|
|
Okuduğunuz Konuya Benzer Konular
|
||||
| Konu | Konuyu Açan | Forum | Cevaplar | Son Mesaj |
| İyi İdare | Cyber_Bios | Kişisel Gelişim | 0 | 17-03-09 16:48 |
| İdare Edemem Anne ! | FATRIX | Komik Videolar | 5 | 18-11-08 12:27 |
| İdare Edemem Anne !!! | CreaseR | Komik Videolar | 16 | 29-10-07 16:50 |
| İdare Edemem Anne (: | !__nLy__! | Komik Videolar | 3 | 11-10-07 18:07 |