|
|
|
|||||||
| Geyik & Mizah Ilginizi çeken ve baskalarinin ilgisini çekecegini düsündügünüz Tüm geyikler, Mizahlar Bu bölümde Artik |
![]() |
|
|
Konu Seçenekleri | Modları Göster |
|
|
#1 |
|
İslama Uygun Flört Nasıl Teklif Edilir ..
>islama uygun flört nasil teklif edilir????
> >1 abdul: hatice, benimle cikar misin? cikar misin? cikar misin? >hatice: evet evet evet* > >2 hayrunnisa bu aksam benim evimde çagri filmini izlemeye ne dersin?cola turka ve de saray krakerlerim de var![]() ![]() > >3 abdullah: fatma bu geceki ilahi konserine iki biletim var gidelim mi ? >fatma: hayirlisi olsun abdullah ![]() > >4 humeyni: tüm gece seni düsünüyorum fatima, sabahlari abdestim kaçik uyaniyorum![]() ![]() >fatima: ayy igraaançsin! destur de ![]() ![]() > >5 -- bir huri kadar guzel gozlerin var gulbenaz >- deme ole abdulrezzak bi fena oluyorum >-- derim valla, 3 karimdan bile guzelsin >- ay cok utandim ![]() ![]() > >6 - hayrunisagul ben ciddi bir iliski dusunuyorum evlenmelik soyle sen ne dersin? >- allah derim abdulmuttalip >- elhamdulillah > >7 - seni begendim, kendime müstakbel zevce olarak seçtim, yarin aksam hazirlan da gülhane'de gezelim, birbirimizi taniyalim >- ay bilmem ki kikir kikir, bi gören olur ikimizi basbasa >- yok basbasa degil, benim iki hatun da gelecek hava almis olurlar >- anladim ben seni > >8 her sabah ezaninda uyandigimda aklima siz geliyorsunuz keske 5 vakit birlikte olsak![]() > >9 - allah seni inandirsin son kirdigim cevizin bir yarisinda allah, diger yarisinda deniz yaziyordu * >- öyle mi nazim? >- evet askim, billahi ya ![]() ![]() >- valla bu iste sanki bi ugursuzluk var ama peki nazim >- askim! denizim! ha?!? evet, sanki ![]() ![]() > >10- birer hurma yeseydik beraber? :dito: :dito: :dito: :dito: :dito: :dito: :dito: |
|
|
|
|
|
|
#2 |
|
saolasın dostum güzeLL
![]()
|
|
|
|
|
|
|
#3 |
|
yaw karıştırmayın dini bea buna
![]() ![]() ![]()
|
|
|
|
|
#4 |
|
tesekkurler
![]() ––• (¤ •––ŧÜяKїyĔ Ă MїĻĿĭ דּυŧЂøĹ ţĂKĺmŀ––• (¤ •––Fuή ČĿÜβÜ [ Sitemizdeki linkleri görüntülemek için üye olmanız yada giriş yapmanız gerekmektedir ] [ Sitemizdeki linkleri görüntülemek için üye olmanız yada giriş yapmanız gerekmektedir ] Düşeriz Elbet ![]() ![]() ![]() Ama Biz Düşersek Bir Yağmur Damlası Gibi Yaprağa, Vatan Sağolsun Diyen Mehmetçik Gibi Toprağa Düşeriz ![]() ![]() ![]() Düşmeyiz Namerdin Ayaklarına ![]() ![]() ![]() ![]() Bir Hüzünlü Türkü Olup Yar'in Dudaklarına Düşeriz ![]() ![]() ![]()
|
|
|
|
|
|
|
#5 |
|
teşekkurler
Eğer "9" canlı olsaydın bile En çok "8" kere kaçabilirdin ölümden Bil ki "7" düvele sultan olsan dahi Yerin "6" mekan olacak sana En fazla "5" metre kumaş götürebileceksin Kapatacaksın "4" açsan da gözünü Bu dünya "3" günlük dünya Azrail'in yanında "2" kat olup yalvarsan da nafile Elbet "1" gün öleceksin İşte o zaman her şey "0" dan başlayacak ![]() ![]() |
|
|
|
|
|
|
#6 |
|
bu tip şeyleri karıştırmak çok hoş olmamış ama 5 vakit beraber olma dileği çok hoş doğrusu
**** Aç herkese açabildiğin kadar sineni, ummanlar gibi olsun İnançla geril ve insana sevgi duy Kalmasın alaka duymadığın ve el uzatmadığın bir mahzun gönül![]() ![]() ![]() **** Ne bizi anlayabilecek bir erkek bulabildik Ne de bir erkeğin anlayabileceği kadar basit olabildik ![]() Kadın dediğin İstanbul gibi olmalı Fethi zor Fatihi tek![]() ![]() ![]() ![]() **** |
|
|
|
|
|
|
#7 |
|
>4
humeyni: tüm gece seni düsünüyorum fatima, sabahlari abdestim kaçik uyaniyorum![]() ![]() >fatima: ayy igraaançsin! destur de ![]() ![]() ![]() bu çok güelmiş saol ercan |
|
|
|
|
|
|
#8 |
|
|
|
|
|
![]() |
| Bookmarks |
| Etiket |
| edilir, flrt, flört, nasl, nasıl, slama, teklif, uygun, İslama |
| Konu Seçenekleri | |
| Modları Göster | |
|
|
Okuduğunuz Konuya Benzer Konular
|
||||
| Konu | Konuyu Açan | Forum | Cevaplar | Son Mesaj |
| Zihin NasıL KontroL EdiLir ? | Kayıp Kız | Kişisel Gelişim | 2 | 13-06-09 01:39 |
| Allah Nasıl Misafir Edilir? | FATRIX | Dini Hikayeler | 2 | 18-03-08 07:30 |
| Ülkeler Nasıl Yok Edilir ? | Navarro | Serbest Kürsü | 5 | 27-12-07 14:10 |
| Kadınlar Nasıl Mutlu Edilir... | çagrı kılıç | Muhabbet Meydanı | 19 | 05-11-07 17:50 |
| ALLAH Nasıl Misafir Edilir ? | Bγ_Dαпgeг | Dini Hikayeler | 1 | 17-04-07 17:58 |