|
|
|
|||||||
| İtiraf ve Anılarınız Ne kadar cesaretlisiniz ? Özel sırlarınızı bizimle paylaşabilecek kadar mı ? Askerlik anılarınız dahil tüm anılarımız, tüm özelliği ile bu bölümümüzde |
![]() |
|
|
Konu Seçenekleri | Modları Göster |
|
|
#1 |
|
Size hep benim yaşımın 16 filan olduğunu söylemiştim ya yanlış yazdım o doğum yerine diye ben gerçekte 11 yaşındayım
![]() ![]()
|
|
|
|
|
|
|
#2 |
|
Gerçekten şoktayım
|
|
|
|
|
|
|
#3 |
|
nasıl kandırırsın bizi
![]()
|
|
|
|
|
|
|
#4 | |
|
Alıntı:
|
|
|
|
#5 |
|
|
|
|
|
|
|
|
#6 |
|
Şiiiitt makaraaya almayın çocuğu bakiiimmmm
![]() ![]() ![]() ![]() =)))5 yıl erken söylemiş yaşını hepsi bu ![]() ![]() ![]() Suç onda değilki yaşında 5 yıl geç kalmış hayata ![]() ![]() ![]()
|
|
|
|
#7 |
|
ya şimdi siz 16 yaşını filan geçkin olmayanları moderatör yapmıyorsunuz ya ondan dolayı dedik yoksa yalan sölemem ki
|
|
|
|
|
|
|
#8 | |
|
Alıntı:
|
|
|
|
#9 |
|
6 yıl beklicem miiiii ama benim çoğu sitede moderatör ve co adminliğim var şimdi onlarda yaş sınırı yok ama onların üye listedi 30000 40000 20000 filan ama burası 200000
|
|
|
|
|
|
|
#10 |
|
ya şimdi siz 16 yaşını filan geçkin olmayanları moderatör yapmıyorsunuz ya ondan dolayı dedik yoksa yalan sölemem ki
![]() seNDE YAŞINI BEKLE BAK BEN 21 YASINDAYIM DAHA ÖNCE 1 SİTEDE YÖNETİCİ OLMUŞTUM AMA SİTEYİ KAPATTILAR ![]() ![]() BENDE ŞİMDİ MECAZEN E BAŞVURU YAPTIM BEKLİYORUM
|
|
|
![]() |
| Bookmarks |
| Etiket |
| benim, ediyorum, yaşım, İtiraf |
| Konu Seçenekleri | |
| Modları Göster | |
|
|
Okuduğunuz Konuya Benzer Konular
|
||||
| Konu | Konuyu Açan | Forum | Cevaplar | Son Mesaj |
| İtiraf Ediyorum | CAMPLAZLO | İtiraf ve Anılarınız | 0 | 05-11-09 13:09 |
| İtiraf Ediyorum | egoist_girl | Aşk Mektupları | 0 | 15-01-09 01:18 |
| %100 benim sarkımdır şiddetle tavsiye ediyorum DJERENVsZaZa | soNic~Jet | Dj ÖzeL Paylaşım | 1 | 12-09-08 20:41 |