|
|
|
|||||||
| İtiraf ve Anılarınız Ne kadar cesaretlisiniz ? Özel sırlarınızı bizimle paylaşabilecek kadar mı ? Askerlik anılarınız dahil tüm anılarımız, tüm özelliği ile bu bölümümüzde |
![]() |
|
|
Konu Seçenekleri | Modları Göster |
|
|
#1 |
|
Kaç Kız Gidipte ßi Erkeğe Çıkma Teklifi Etti?
KızLar Samimiyetinize Güveniyorum :d:d![]() ![]() ![]() ![]()
ßu Ne ßiçim FeLsefe Yine Sıçtın İnsanın İçine ![]() ![]() ![]() Son Sigaramsın ![]() ![]() Veremem eLLere ![]() ![]() Çekmeye Kıyamam İçime ![]() ![]() Ben Yanmışım Yakamam Senide ![]() ![]() Ucunda Hasretim Yanar ![]() ![]() ÖzLemim Her Çekişimde ![]() ![]() |
|
|
|
|
|
|
#2 |
|
walla bana eden oldu antalyada bi kız ama ben dalgasına takıldım
|
|
|
|
|
|
|
#3 |
|
bana 3 kız telif etti ama 3 ü ilede ayrıyız şimdi bir bir lerin den haberleri olmuş ta ama iyi tokat yedim yaaaaaaa
ERZURUM ‘‘ ![]() ![]() Erzurum'un kışı zorludur balam,Tandırda tezek yakar Erzurum ![]() Buz tutar yiğitlerin bıyığı, Erzurum'da kaskatı, dimdik ölür adam; Kabullenmez yılgınlığı بِسْــــــــــــــــــــــمِ اﷲِارَّحْمَنِ ارَّحِيم [ Sitemizdeki linkleri görüntülemek için üye olmanız yada giriş yapmanız gerekmektedir ] |
|
|
|
|
|
|
#4 |
|
walla bana sewgililerimin çoğu etti ama öylesine takıldım
|
|
|
|
|
#5 |
|
bana 5 kız teklif etti dalgasına hepsiyle çıktım
|
|
|
|
|
|
|
#6 |
|
Aga Bana Şİmdİye Kadar 4 Kiz Teklİf Ettİ Ama Sadece Bİrİnİ Çok Sevdİm Ve Evlİle DoĞru Gİdİyoruz
|
|
|
|
|
#7 | |
|
Alıntı:
bizi de çağrırsın artık düğününde pasta yemeğe
|
|
|
|
|
#8 |
|
Milletteki bala bak abi ya ben öle bir mücizeye tanık olmadım efem
|
|
|
|
#9 | |
|
Alıntı:
![]() ![]() ![]() ![]() ßanada Ettiler
|
||
|
|
|
|
|
#10 |
|
baya guzel bir konu ama devir değişti
bırak cıkmayı farklı teklifler bile var |
|
|
|
|
![]() |
| Bookmarks |
| Etiket |
| and#199and#305kma, erkeand#287e, erkee, etti, gidipte, kaand#231, kand#305z, kma, teklifi |
| Konu Seçenekleri | |
| Modları Göster | |
|
|
Okuduğunuz Konuya Benzer Konular
|
||||
| Konu | Konuyu Açan | Forum | Cevaplar | Son Mesaj |
| Dünya'nın En YakışıkLı 50 Erkeği | sLayeЯ | Top Models | 65 | 13-11-09 19:59 |
| Kızın biri teklifi kabl etti yupiiiii | yankee19 | Fest Olaylar | 20 | 02-09-09 15:14 |
| Dünyanın En Yakışıklı Erkeği | God's Bullet | Çeşitli Resimler | 45 | 02-09-08 13:54 |
| Pınar Aylin-Ya sen Gidipte... | Rose_Moon | Yerli Klipler | 4 | 20-04-08 19:13 |
| OtomobiLine Bak Erkeğini Al | Mr. Ercąη | Komik-im | 0 | 20-01-06 13:00 |