|
|
|
|||||||
| Oruç ve Muhabbet Neler orucu bozar, Oruç bozmanın cezası nedir ? neden oruç tutmak gerekir ? |
| Anket Sonuçlarını Göster: Kaç yaş itibari iLe oruç tutuyorsunuz | |||
| 6-10 |
|
37 | 48.05% |
| 10-20 |
|
37 | 48.05% |
| 20-25 |
|
1 | 1.30% |
| HaLa Tutmuyorum |
|
2 | 2.60% |
| Oylayanlar: 77. Sizin bu Ankette oy kullanma yetkiniz bulunmuyor | |||
![]() |
|
|
Konu Seçenekleri | Modları Göster |
|
|
#1 | ||
|
Kaç Yaşından Beri Oruç Tutuyorsunuz
![]() ![]() ![]() ![]() Hadi BakaLım ben 6 Yaşında 29 7 Yaşından Beri Hepsini Tutuyorum ALLAH öMür Versin hep TuTaRım
|||
|
|
|
|
|
#2 |
|
6/10 Ayrıca konu sabit
|
|
|
|
|
|
|
#4 |
|
valla ilkokul 2
sınıftan beri full tutuyorum
Millet Klavye Delikanlısı Olmuş Ahkam Kesiyo Geç kaLmışlığımın öfkesi Yaptığım her hatanın sebebi Gördüğüm renkLerin en güzeLisin biLiyorum Çıkar béni bu karanLıktan Yitip gidiyorum [ Sitemizdeki linkleri görüntülemek için üye olmanız yada giriş yapmanız gerekmektedir ] ( Lütfen Uygunsuz mesajları, mesajın yanındaki butonu yardımı ile bize bildiriniz![]() ) |
|
|
|
|
|
|
#5 |
|
orta bir de başladım ALLAHIM bıraktırmasın
UzakLarındayım AçıkLarınDa ![]() Kırgınsın Biliyorum ![]() yüzün bahara dönük Yüzün sus pus![]() OlaBilseydim keşke ![]() sarılıp dökebilseydin Yüzünü![]() dökeBilseydim![]() Olabılseydim susturabilseydim hıçkırıgını keşke uyutabilseydim Ellerini avuçlarımda avuçlarında![]() AçıklaRın kara maVi açıkların Vurgun izin ver Sokulayım kıyılaRına ısınayım ısıtayım![]() Sorgusuz Sualsiz "ÖYLECE" ![]() ![]() OLabilseydim yanında![]() ! Affedebilseydin keşke![]() !!Hasretim’sin
![]() ![]() !! |
|
|
|
|
|
|
#6 |
|
10 yaşımdam beri tutuyorum
|
|
|
|
#7 |
|
6 dan 8 e kadar birkaç gün tuttum 8 ve sonrasında full tuttum inşallahta artık hep tutmak nasip olur
Derin bi denizin dibine çökmüş bir hazine aşk denen![]() ![]() !!!![]() ![]() Eş seçmek kitap seçmeye benzer, iyi tasarlanmış bir kapak ve cilt ilginizi çekebilir Ancak içeriği sağlam olmadıkça sonunu getirmek zordur![]() Beden saksınızda edep çiçekleriniz sararmış ![]() ![]() ![]() ! Fß / 38 !
|
|
|
|
|
|
|
#8 |
|
Selam arkadaşlar
Ben (6 yaşındayken 9 gün hariç) hiç birgün aksattığımı hatırlamıyorum Allah herkese hayırlı ve kolay bir Ramazan geçirmeyi nasip etsin![]() Selamlar Ben 6 yaşında 21 gün tuttum Sonrasında hiç kaçırmadım Allah herkese hayırlı ve kolay bir Ramazan geçirmeyi nasip etsin İyi geceler![]() ![]()
Dik Bir Yokuş Hayat,Başında Azraili İle Bekleyen ![]() ![]() Azrail Melekten Korkma,O Bir Emri Yerine Getiren![]() ![]() ![]() ![]() Ben Bana Kendim İçin Lazımım, Hatıram Olsun Sana Şarkım ![]() Lapa Lapa Kar Yağsın, Manzaralarımı Beyazlara Boyayın ![]() Ben Bugün Ölebilirim, Şu An Ölebilirim, Her An Ölebilirim
![]() ![]() ![]() Konu KємαLxxx tarafından (04-10-07 Saat 15:38 ) de değiştirilmiştir. |
|
|
|
|
|
|
#9 |
|
13 yaşından beri
|
|
|
|
|
|
|
#10 |
|
12 yaşımda başladım Ondan oncede 1 kaçkez tutmuştum
|
|
![]() |
| Bookmarks |
| Etiket |
| beri, kaand#231, ortalama, oruand#231, tutuyorsunuz, yaand#351dan |
| Konu Seçenekleri | |
| Modları Göster | |
|
|
Okuduğunuz Konuya Benzer Konular
|
||||
| Konu | Konuyu Açan | Forum | Cevaplar | Son Mesaj |
| hangi takımı tutuyorsunuz(anket yeniden acıldı) | <<TRANCE>> | Avatar & İmza Dizayn | 98 | 18-07-09 21:44 |
| Seni gördüğüm o günden beri... | Beyaban | Alıntı Çalışmalar | 4 | 08-02-08 12:36 |
| Yıldırım Budak - Çoktan Beri | HaCeTTePeLi | Yerli Klipler | 0 | 13-06-07 01:04 |
| F1 de hangi takımı tutuyorsunuz... | by sistem | Motor Sporları | 3 | 09-07-06 21:19 |