|
|
|
|||||||
| Komik Fıkralar Komik Fıkralar Bölümümüzde En güzell fikralari bulabilirsiniz... |
![]() |
|
|
Konu Seçenekleri | Modları Göster |
|
|
#1 |
|
1-DIREKSIYON (carpisan arabalar dahil)
2-KREDI KARTI 3-TELEVIZYON KUMANDASI 4-RuYA TABIRLERI KITABI 5-SIRKET HISSELERININ %51'I 6-HARITA (hedeften daha fazla uzaklasmak istemiyorsaniz) 7-UCUNCU KADEH 8-BUZ KIRACAGI 9-INGILIZ ANAHTARI 10-BASBAKANLIK KOLTUGU 11-KOZ 12-TELEFON 13-PUSULA 14-KALEM 15-INSIYATIF 16-HESAP MAKINESI (kullanacaklarini pek sanmiyoruz) 17-UCURTMA (ya tele takarlar ya yere cakarlar) 18-AYNA 19-NARGILE (Tankut bunu ufluyo muydum,yoksa cekiyo muydum" ?!!?!) 20-PIPO 21-AHMET ALTAN KITAPLARI 22-KELEPCE 23-KIRBAC 24-CEKIRDEK 25-BILARDO ISTAKASI 26-FALA HAZIR KAHVE FINCANI 27-OLTA (Allah muhafaza) 28-ZEKA SORUSU (hem cevabi bulamazlar hem de bulcam diye inat ederler) 29-ESKI SEVGILIYLE CEKILMIS RESIMLER 30- SİTEDE ADMİNLİK ![]() |
|
|
|
|
|
|
#2 |
|
Diğerleri Güzel Hoşda Site de Niçin Adminlik Veriyorsun Siteyi Mahvederler
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]()
İllaki Konuyu Gizlemek mi lazım Emeğe Saygı Vermek İçin Teşekkür etmeyenin [ Sitemizdeki linkleri görüntülemek için üye olmanız yada giriş yapmanız gerekmektedir ]üklemesi %99 iken iptal [ Sitemizdeki linkleri görüntülemek için üye olmanız yada giriş yapmanız gerekmektedir ]sun [
Sitemizdeki linkleri görüntülemek için üye olmanız
yada giriş yapmanız gerekmektedir ]
|
|
|
|
|
|
|
#3 |
|
hanimlara ayip etmissiniz
|
|
|
|
|
|
|
#4 |
|
Ahahaha 1 Maddede Benden;
31- Yedek Anahtar
|
|
|
|
|
#5 |
|
İlk üçünü kesinlikle vermemek gerek
|
|
|
|
#7 |
|
hahahhah çok mantıklı
|
|
|
|
|
|
|
#8 |
|
Hepisini geçtimde bunun için ne dicen terbiyesiz sinka
Millet Klavye Delikanlısı Olmuş Ahkam Kesiyo Geç kaLmışlığımın öfkesi Yaptığım her hatanın sebebi Gördüğüm renkLerin en güzeLisin biLiyorum Çıkar béni bu karanLıktan Yitip gidiyorum [ Sitemizdeki linkleri görüntülemek için üye olmanız yada giriş yapmanız gerekmektedir ] ( Lütfen Uygunsuz mesajları, mesajın yanındaki butonu yardımı ile bize bildiriniz![]() ) |
|
|
|
|
|
|
#9 |
|
|
|
|
|
|
|
|
#10 |
|
Tabi canım kıvır bakalım
Millet Klavye Delikanlısı Olmuş Ahkam Kesiyo Geç kaLmışlığımın öfkesi Yaptığım her hatanın sebebi Gördüğüm renkLerin en güzeLisin biLiyorum Çıkar béni bu karanLıktan Yitip gidiyorum [ Sitemizdeki linkleri görüntülemek için üye olmanız yada giriş yapmanız gerekmektedir ] ( Lütfen Uygunsuz mesajları, mesajın yanındaki butonu yardımı ile bize bildiriniz![]() ) |
|
|
|
|
![]() |
| Bookmarks |
| Etiket |
| eline, gereken, kadınların, verilmemesi, şey |
| Konu Seçenekleri | |
| Modları Göster | |
|
|
Okuduğunuz Konuya Benzer Konular
|
||||
| Konu | Konuyu Açan | Forum | Cevaplar | Son Mesaj |
| !!seni sewiyoruma verilmemesi gereken cevaplar!! | senbaskasin | Geyik & Mizah | 8 | 20-12-09 16:32 |
| kadınların eline verilmeyecek 30 şey | ● mя akguη● | Taş Fırın Club ( Erkeklere Özel ) | 31 | 25-06-08 15:56 |
| Kadınların Ellerine Verilmemesi Gereken 30 Şey | oxygen | Komik-im | 8 | 20-02-07 23:56 |
| kadınların eline bırakılmaması gereken 30 şey | happyrye | Geyik & Mizah | 7 | 15-09-06 20:46 |