|
|
|
|||||||
| Komik Fıkralar Komik Fıkralar Bölümümüzde En güzell fikralari bulabilirsiniz... |
![]() |
|
|
Konu Seçenekleri | Modları Göster |
|
|
#1 |
|
3 adam oturmuş eşlerine aldıkları hediyelerden bahsediyorlarmış ![]() Birincisi ; Karıma öyle bir hediye aldım ki, 6 saniyede 0'dan 100'e çıkıyor ![]() Diğer ikisi anlamamışlar 'Ne aldın?' diye sormuşlar Beyaz bir Porsche aldım Çok mutlu oldu ' diye cevap vermiş![]() İkinci adam ; Bende geçen doğum gününde karıma 4 saniyede 0'dan 100'e çıkan bişey almıştım Hemen anlamışlar tabi ki: 'Heey, yoksa Ferrari mi aldın?' Adam gülümsemiş: Evet, kıpkırmızı bir Ferrari aldım Gerçekten de ona çok yakıştı 'demiş![]() Bu sefer üçüncü adama sormuşlar: 'Peki sen ne aldın karına?' Adam demiş ki: Ben öyle bişey aldım ki; sadece 2 saniyede 0'dan 100'e çıkıyor ' Adam lar şaşırmışlar: 'Atıyorsun!' demişer, 'Öyle bir araba olmaz ki!' Adam cevap vermiş: 'Araba aldığımı kim söyledi? İşte bunu aldım demiş ![]() Ne aldığını görmek için noktaları takip edin
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
|
|
|
|
|
|
#2 |
|
süpersonik modunda sanırsam
|
|
|
|
|
|
|
#3 |
|
eyv
![]() ![]()
|
|
|
|
|
#4 |
|
|
|
|
|
#7 |
Dokunma bana kirLenir eLLerin , LanetLiLerin en LanetLisiyim ! ~ " BDP " Başkanı ; " Benim Kızım Ne MutLu Türk ' üm Demeyecek ! " Demiş ![]() Senin Kızın Zaten ÖyLe ŞerefLi Birşeyi Ağzına ALamaz ! Ağzına ALması Gereken Başka ŞeyLer Var Çünkü (; ~ Can Atasoy ~ <3 O8 O7 2O1O ![]() [Sekiz Yedi On ~] |
|
|
|
|
|
|
#8 |
|
Süperdii
Millet Klavye Delikanlısı Olmuş Ahkam Kesiyo Geç kaLmışlığımın öfkesi Yaptığım her hatanın sebebi Gördüğüm renkLerin en güzeLisin biLiyorum Çıkar béni bu karanLıktan Yitip gidiyorum [ Sitemizdeki linkleri görüntülemek için üye olmanız yada giriş yapmanız gerekmektedir ] ( Lütfen Uygunsuz mesajları, mesajın yanındaki butonu yardımı ile bize bildiriniz![]() ) |
|
|
|
|
|
|
#9 |
|
süperdi
|
|
|
|
|
|
|
#10 |
|
süper valla
|
|
|
![]() |
| Bookmarks |
| Etiket |
| aldımki, hediye, karıma, Öyle |
| Konu Seçenekleri | |
| Modları Göster | |
|
|
Okuduğunuz Konuya Benzer Konular
|
||||
| Konu | Konuyu Açan | Forum | Cevaplar | Son Mesaj |
| Karıma sonuna kadar güveniyorum /20.01.2010 | Heaven | Magazin Olayları | 0 | 20-01-10 14:39 |
| Karıma Ya İş Ya Eş Dedim, İstifa Etti - Ayşe Arman ||| Hürriyet | DaRk Baby | Köşe Yazıları | 0 | 22-06-09 23:40 |
| ÖyLe Küçükken ÖyLe Kocaman UmutLarLa BaşLamıştım ki Aşka.. | B@LoNCuK | Aşk Şiirleri | 0 | 27-04-09 12:13 |
| Volkan Konak -Karıma Mektup | baby_-_- | Yerli Şarkı Sözleri | 0 | 15-03-09 09:16 |
| evT bu program çok süper bişey nickiniizi öyle bi değiştiriyor ki öyle harfler kullan | shadowman82 | Messenger Genel | 15 | 01-02-07 15:46 |