MecazeN  

Geri Dön   MecazeN > Mecazen Special > Soru - Cevap

Soru - Cevap Aklınıza takılan her soruyu sorabilirsiniz..

Konu Seçenekleri Modları Göster
Eski 18-05-10, 10:22   #1
Tanımlı Karşı Cinsten DOST Olur mu?

Karşı cinsten dost olurmu?

AR'MUT Deyip Geçmeyin, Onun İlk Hecesi Çoğu İnsanda Yoktur!

☾✫
ß!r!c!k ist offline   Alıntı ile Cevapla
Eski 18-05-10, 10:27   #2
Tanımlı

Güzel soru: Uzun zman ayırıp arkdaşlarla tartıştığımız bir konu Benim fikrime gelince bir erkek karşı cinse "dostum" tanımlaması getirmişse kalben karşı cinsin erkek için sevgili olması imkansız Ancak bir kadın başlangıçta karşı cinsi için "dostum" demişse dahi sonradan aşık olabilir evlenebilirdi örnekleride mevcuttur günlük hayatımızda

Genelde benim dostlarım tabiki erkeklerdir, karşı cinsten elbette dost olunur ama daha zordur zira yaklaşım farklı algılanabilir Ayrıca erkek dostumla herşeyi konuşabilirm (daha rahat yani) Bir hanımefendiyle ise o kadar rahat konuşulmaz ne kdaar dostun kankan olsa bile

Bir kızın birçok erkek dostu olup kız dostu olmaması her zman beni şaşırtmıştır
PathFinder ist offline   Alıntı ile Cevapla
Eski 18-05-10, 10:41   #3
Tanımlı

Benim resim hocam hep der '' Bir kızın en iyi dostu karşı cinsten olur'' Haklıdır da Kızlar birbirlerini içten içe kıskanırlar, istemeseler de bu olur Erkek ve kadın her anlamda birbirlerinin tamamlayıcısıdır Hatun kişi olayların duygusal yanını görürken, er kişi daha gerçekçi bakar olaya Karşı cinsle iletişimin rahatlığı ise tamamen karşındakinin rahatlığına bağlı Mesela ben -övünmek olarak veya başka bir şekilde anlaşılmasın ama- bir erkekle futboldan tutun belaltına kadar herşeyi utanmadan konuşabilirim
Eski 18-05-10, 10:44   #4
Tanımlı

bende cok uzun sure olmaz diyenlerdendim cunku bi sure sonra ister istemez bir taraf farkli dusunmeye basliyor
ama benimde boyle bir kiz arkadasim var dostum diyebilecegim TEK insan hic onun hakkinda o tur bi dusuncem olmadi onunda oldugunu sanmiyorum belki biraz uzakta oldugu icin olabilir ama nekadar uzak olursa olsun hep birbirimizin yaninda olduk onun veya benim bi skintim oldugu zaman direk birbirimizle konusuruz ayni sekilde herhangi bir mutluluktada =) gercekten cok sevdigim kesin ama bunu herkes icin soyleyemiyorum iste onun icin kisisine gore degisir diyorum ben

,
0SEmih0 ist offline   Alıntı ile Cevapla
Eski 18-05-10, 10:46   #5
Tanımlı

Alıntı:
irene´isimli üyeden Alıntı Mesajı Göster
Benim resim hocam hep der '' Bir kızın en iyi dostu karşı cinsten olur'' Haklıdır da Kızlar birbirlerini içten içe kıskanırlar, istemeseler de bu olur Erkek ve kadın her anlamda birbirlerinin tamamlayıcısıdır Hatun kişi olayların duygusal yanını görürken, er kişi daha gerçekçi bakar olaya Karşı cinsle iletişimin rahatlığı ise tamamen karşındakinin rahatlığına bağlı Mesela ben -övünmek olarak veya başka bir şekilde anlaşılmasın ama- bir erkekle futboldan tutun belaltına kadar herşeyi utanmadan konuşabilirim

Bence bir erkekle bayan arasında mesafe olmalı belaltına girecek kadar samimiyeti doğru bulmuyorum ben

Tabi sizin sınırlarınızda kendinize özgüdür

AR'MUT Deyip Geçmeyin, Onun İlk Hecesi Çoğu İnsanda Yoktur!

☾✫
ß!r!c!k ist offline   Alıntı ile Cevapla
Eski 18-05-10, 10:50   #6
Tanımlı

Alıntı:
ß!r!c!k´isimli üyeden Alıntı Mesajı Göster

Bence bir erkekle bayan arasında mesafe olmalı belaltına girecek kadar samimiyeti doğru bulmuyorum ben

Tabi sizin sınırlarınızda kendinize özgüdür

Tabiki canım Tutup da herkesle belaltı konuşamazsın zaten ''dost'' için dedim
Eski 18-05-10, 10:51   #7
Tanımlı

Neden olmasın?
Dostluk dil,din,cinsiyet gibi kavramlar yüzünden olmaz denilebilecek bir arkadaşlık seviyesi değil ki

Bana göre dostluk fedakarlıktır,iyi günde kötü günde beraber olabilmek yeri geldiğinde sırt sırta verebilmektir
Hemcinslerimle paylaştığım herşeyi paylaşmıyorum diye o insan benim dostum olmayacak mı yani?
Daha nelerÇok şükür karşı cinsten de yıllardır dostum olan bayanlar varDemek ki oluyorAllah bozmasın

Avrupa'nın yıllarca barbar dediği, medeniyetten yoksun diye aşağılamaya,
ikinci sınıf insan muamelesi yapmaya çalıştığı,
Türk Milletinin belki Kurtuluş Savaşı'ndan sonra ilk kez bu denli bir cesaret ve kararlılıkla
Avrupa'ya gereken tokadı olmaktır Galatasaray'lılık

Doğduğum Günden Beri Yanımda ; GöğSümün Sol Yanında
Mertist ist offline   Alıntı ile Cevapla
Eski 18-05-10, 11:29   #8
Tanımlı

neden olmasınki benim şuanda arkdaşlarımın büyük bir çogunluğu karşı cins ve içlerinden dostum diyebileceğim herşeyimi paylaşabildiğim gizlim saklım olmayan ve benden gizlisi saklısı olmayanların tamamı karşı cins erkek erkeğe yapılan hiç bir şeyden hoşlanmadığım için çok fazla samimiyetde kurmuyorum kızlara karşı daha rahatım ve buda onların bana karşı rahat olmasını sağlıyor zaten bende artniyet taşımıyan biriyimdir bunu benle tanışan herkes çok çabuk fark eder bunu şu yüzden anlatıyorum insanlar dostum diyeceği kişide bence her şeyden önce güven arar bu güveni sağlıyorsa size karşı saygılıysa ve sizi seviyorsa cinsiyetin bir önemi yoktur dost olunabilir

nihas ist offline   Alıntı ile Cevapla
Eski 18-05-10, 11:34   #9
Tanımlı

sınırlarınızı korumayı bildikçe karşı cinsten iyi dost olmaz insana
tabi iş karşı cinsle dost olmaya bakınca da çok nadirdir artniyetsiz ilerleyen bir dost ilişkisi
başarması güç ama güzel birşeydir dostluk
pesimist_03 ist offline   Alıntı ile Cevapla
Eski 18-05-10, 11:43   #10
Tanımlı

Alıntı:
nihas´isimli üyeden Alıntı Mesajı Göster
zaten bende artniyet taşımıyan biriyimdir bunu benle tanışan herkes çok çabuk fark eder bunu şu yüzden anlatıyorum insanlar dostum diyeceği kişide bence her şeyden önce güven arar bu güveni sağlıyorsa size karşı saygılıysa ve sizi seviyorsa cinsiyetin bir önemi yoktur dost olunabilir
Mesele bunlar zaten nihas dediğin gibi, artniyet yoksa insanın içinde ve güven olduktan sonra iki insanın arasında hiç sıkıntı yok
Hatta karşı cins dostların avantajları da var onları daha iyi anlayabilmek gibi, o da apayrı bir konu

Avrupa'nın yıllarca barbar dediği, medeniyetten yoksun diye aşağılamaya,
ikinci sınıf insan muamelesi yapmaya çalıştığı,
Türk Milletinin belki Kurtuluş Savaşı'ndan sonra ilk kez bu denli bir cesaret ve kararlılıkla
Avrupa'ya gereken tokadı olmaktır Galatasaray'lılık

Doğduğum Günden Beri Yanımda ; GöğSümün Sol Yanında
Mertist ist offline   Alıntı ile Cevapla

Bookmarks

Etiket
cinsten, dost, karşı, olur

Konu Seçenekleri
Modları Göster

Okuduğunuz Konuya Benzer Konular
Konu Konuyu Açan Forum Cevaplar Son Mesaj
Karşı cinsten tokat yediniz mi ya da tokat attınız mı? Scαrfαcє Muhabbet Meydanı 21 06-06-10 13:58
Dost kalalım ne olur? FORZA Aşk Hikayeleri 1 17-12-09 16:07
Eski sevgiliden dost olur mu? B@LoNCuK Anketler 19 22-05-09 16:43
Karşı cinsten olsaydınız, kendinizle çıkar mıydınız? kapriss Anketler 14 16-05-09 14:39
Forumda karşı cinsten kiminle tanışmak istersiniz? Pяiиcєѕѕ Muhabbet Meydanı 11 02-06-07 16:35

Şuan Saat: 06:34

Telif Hakları vBulletin
Copyright ©2000 - 2012, Jelsoft Enterprises Ltd.