|
|
|
|||||||
| Soru - Cevap Aklınıza takılan her soruyu sorabilirsiniz.. |
![]() |
|
|
Konu Seçenekleri | Modları Göster |
|
|
#1 |
|
Karşı cinsten dost olurmu ![]() ![]() ?
|
|
|
|
#2 |
|
Güzel soru: Uzun zman ayırıp arkdaşlarla tartıştığımız bir konu
Benim fikrime gelince bir erkek karşı cinse "dostum" tanımlaması getirmişse kalben karşı cinsin erkek için sevgili olması imkansız Ancak bir kadın başlangıçta karşı cinsi için "dostum" demişse dahi sonradan aşık olabilir evlenebilirdi örnekleride mevcuttur günlük hayatımızda![]() Genelde benim dostlarım tabiki erkeklerdir, karşı cinsten elbette dost olunur ama daha zordur zira yaklaşım farklı algılanabilir Ayrıca erkek dostumla herşeyi konuşabilirm (daha rahat yani) Bir hanımefendiyle ise o kadar rahat konuşulmaz ne kdaar dostun kankan olsa bile![]() ![]() Bir kızın birçok erkek dostu olup kız dostu olmaması her zman beni şaşırtmıştır
|
|
|
|
|
|
|
#3 |
|
Benim resim hocam hep der '' Bir kızın en iyi dostu karşı cinsten olur''
Haklıdır da![]() ![]() Kızlar birbirlerini içten içe kıskanırlar, istemeseler de bu olur Erkek ve kadın her anlamda birbirlerinin tamamlayıcısıdır Hatun kişi olayların duygusal yanını görürken, er kişi daha gerçekçi bakar olaya Karşı cinsle iletişimin rahatlığı ise tamamen karşındakinin rahatlığına bağlı![]() ![]() Mesela ben -övünmek olarak veya başka bir şekilde anlaşılmasın ama- bir erkekle futboldan tutun belaltına kadar herşeyi utanmadan konuşabilirim
|
|
|
|
#4 |
|
bende cok uzun sure olmaz diyenlerdendim
![]() cunku bi sure sonra ister istemez bir taraf farkli dusunmeye basliyor![]() ama benimde boyle bir kiz arkadasim var ![]() ![]() dostum diyebilecegim TEK insan![]() ![]() hic onun hakkinda o tur bi dusuncem olmadi onunda oldugunu sanmiyorum![]() belki biraz uzakta oldugu icin olabilir ama nekadar uzak olursa olsun hep birbirimizin yaninda olduk![]() ![]() onun veya benim bi skintim oldugu zaman direk birbirimizle konusuruz ayni sekilde herhangi bir mutluluktada =) gercekten cok sevdigim kesin![]() ![]() ama bunu herkes icin soyleyemiyorum iste![]() ![]() onun icin kisisine gore degisir diyorum ben![]() ![]()
|
|
|
|
|
#5 | |
|
Alıntı:
Bence bir erkekle bayan arasında mesafe olmalı belaltına girecek kadar samimiyeti doğru bulmuyorum ben ![]() ![]() ![]() Tabi sizin sınırlarınızda kendinize özgüdür ![]() ![]() ![]()
|
|
|
|
#6 | |
|
Alıntı:
Tabiki canım Tutup da herkesle belaltı konuşamazsın zaten![]() ![]() ''dost'' için dedim
|
|
|
|
#7 |
|
Neden olmasın?
Dostluk dil,din,cinsiyet gibi kavramlar yüzünden olmaz denilebilecek bir arkadaşlık seviyesi değil ki ![]() Bana göre dostluk fedakarlıktır,iyi günde kötü günde beraber olabilmek yeri geldiğinde sırt sırta verebilmektir ![]() Hemcinslerimle paylaştığım herşeyi paylaşmıyorum diye o insan benim dostum olmayacak mı yani? Daha neler Çok şükür karşı cinsten de yıllardır dostum olan bayanlar var Demek ki oluyor Allah bozmasın
ikinci sınıf insan muamelesi yapmaya çalıştığı, Türk Milletinin belki Kurtuluş Savaşı'ndan sonra ilk kez bu denli bir cesaret ve kararlılıkla Avrupa'ya gereken tokadı olmaktır Galatasaray'lılık ![]() ![]() Doğduğum Günden Beri Yanımda ; GöğSümün Sol Yanında |
|
|
|
|
|
|
#8 |
|
neden olmasınki benim şuanda arkdaşlarımın büyük bir çogunluğu karşı cins ve içlerinden dostum diyebileceğim herşeyimi paylaşabildiğim gizlim saklım olmayan ve benden gizlisi saklısı olmayanların tamamı karşı cins
erkek erkeğe yapılan hiç bir şeyden hoşlanmadığım için çok fazla samimiyetde kurmuyorum kızlara karşı daha rahatım ve buda onların bana karşı rahat olmasını sağlıyor zaten bende artniyet taşımıyan biriyimdir bunu benle tanışan herkes çok çabuk fark eder bunu şu yüzden anlatıyorum insanlar dostum diyeceği kişide bence her şeyden önce güven arar bu güveni sağlıyorsa size karşı saygılıysa ve sizi seviyorsa cinsiyetin bir önemi yoktur dost olunabilir
|
|
|
|
#9 |
|
sınırlarınızı korumayı bildikçe karşı cinsten iyi dost olmaz insana
![]() ![]() ![]() tabi iş karşı cinsle dost olmaya bakınca da çok nadirdir artniyetsiz ilerleyen bir dost ilişkisi başarması güç ama güzel birşeydir dostluk ![]() ![]()
|
|
|
|
|
|
|
#10 | |
|
Alıntı:
![]() Hatta karşı cins dostların avantajları da var onları daha iyi anlayabilmek gibi, o da apayrı bir konu
ikinci sınıf insan muamelesi yapmaya çalıştığı, Türk Milletinin belki Kurtuluş Savaşı'ndan sonra ilk kez bu denli bir cesaret ve kararlılıkla Avrupa'ya gereken tokadı olmaktır Galatasaray'lılık ![]() ![]() Doğduğum Günden Beri Yanımda ; GöğSümün Sol Yanında |
||
|
|
|
![]() |
| Bookmarks |
| Etiket |
| cinsten, dost, karşı, olur |
| Konu Seçenekleri | |
| Modları Göster | |
|
|
Okuduğunuz Konuya Benzer Konular
|
||||
| Konu | Konuyu Açan | Forum | Cevaplar | Son Mesaj |
| Karşı cinsten tokat yediniz mi ya da tokat attınız mı? | Scαrfαcє | Muhabbet Meydanı | 21 | 06-06-10 13:58 |
| Dost kalalım ne olur? | FORZA | Aşk Hikayeleri | 1 | 17-12-09 16:07 |
| Eski sevgiliden dost olur mu? | B@LoNCuK | Anketler | 19 | 22-05-09 16:43 |
| Karşı cinsten olsaydınız, kendinizle çıkar mıydınız? | kapriss | Anketler | 14 | 16-05-09 14:39 |
| Forumda karşı cinsten kiminle tanışmak istersiniz? | Pяiиcєѕѕ | Muhabbet Meydanı | 11 | 02-06-07 16:35 |