|
|
|
|
#1 |
|
KAZIK GIBI
Temel ve Dursun yasları 60'a dayanmıs, bir kıs günü kahvede koyu bir sohbetteyken kahvenin kapısı açilmis ve bir cocuk; -Gözünaydın Temel Amca , bir oglun oldi!" der ![]() Dursun hayretler içinde: -"Usagum, bu yasta senin nasıl oglin oli da! ![]() " der![]() Temel de aceleden kalkarken: -Kepek ekmegi yirrum usagım, kepek ekmegi ![]() " der ve cıkar![]() Bunu duyan Dursun hemen fırına gider ve 5-6 adet kepek ekmegi ister, fırındaki Dursun emmiyi bilir bi karı bi koca ![]() -"Emmi, bu kadar ekmegi ne yapacasun, sabaha kadar kazık gibi olur" der ![]() Bunu duyan Dursun -"Uyyyyyyyyyyyyyy! Herkes bili de, bi ben bilmiyrum "
DoqяuŁαяıмı Göŧüяüceκ καđαя чαиŁıs yαpмαđıм Hαyαŧŧα (!) c0κ sıκı$ŧıqıм чeяđe ß0s ßıяακŧıм Hep Siмđi ßıяακŧıqıи ß0sŁuκLαяıи ßiяiиđeчiм ßeŁκiđe, Kiмseиiи đ0qяusuиu qöŧüямeđiм Hic κiмseиiиđe чαиŁı$ı 0Łмαđıм Чeŧмez мi ? Çıкaяaη σLuя мu вєηi dє aγdıηLığa ? |
|
|
|
|
|
|
#2 |
|
Heheheeh
|
|
|
|
|
![]() |
| Bookmarks |
| Etiket |
| gibi, kazık |
| Konu Seçenekleri | |
| Modları Göster | |
|
|
Okuduğunuz Konuya Benzer Konular
|
||||
| Konu | Konuyu Açan | Forum | Cevaplar | Son Mesaj |
| Hayat gibi, ruhum gibi yarım.... | B@LoNCuK | Aşk Şiirleri | 0 | 17-01-09 08:21 |
| Lider Gibi Hareket Edin Yönetici Gibi Değil! | PathFinder | Kişisel Gelişim | 0 | 13-12-08 15:25 |
| kimseyi sevmedim senin gibi sende benim gibi sevme | [u]MuTsuZ | Alıntı Çalışmalar | 3 | 22-10-08 18:29 |