|
|
|
|||||||
| Magazin Olayları Yurtiçi ve Yurtdışı Magazin dünyası olayları.. |
![]() |
|
|
Konu Seçenekleri | Modları Göster |
|
|
#1 |
![]() Üniversiteli bir kızla anılan Kenan İmirzalıoğlu, bugünlerde biraz gergin Gazetecilere çıkışan oyuncu, "Üniversiteli kızla çekip olayı patlatacaksınız değil mi?" diyerek ilişkisini kabul ettiGüncelleme:21 Kasım 2010 10:12 Bayramın son gününde evine giderken gazetecilerle tartışan İmirzalıoğlu, "Yeter artık buna bir çare bulalım Evime giderken de mi çekeceksiniz? Olmaz, istemiyorum" dedi İmirzalıoğlu o anda yoldan geçerken fotoğraf çektirmek isteyen hayranlarına da olumsuz yanıt verdi ![]()
Millet Klavye Delikanlısı Olmuş Ahkam Kesiyo Geç kaLmışlığımın öfkesi Yaptığım her hatanın sebebi Gördüğüm renkLerin en güzeLisin biLiyorum Çıkar béni bu karanLıktan Yitip gidiyorum [ Sitemizdeki linkleri görüntülemek için üye olmanız yada giriş yapmanız gerekmektedir ] ( Lütfen Uygunsuz mesajları, mesajın yanındaki butonu yardımı ile bize bildiriniz![]() ) |
|
|
|
|
![]() |
| Bookmarks |
| Etiket |
| aşkını, doğruladı, kenan, yeni |
| Konu Seçenekleri | |
| Modları Göster | |
|
|
Okuduğunuz Konuya Benzer Konular
|
||||
| Konu | Konuyu Açan | Forum | Cevaplar | Son Mesaj |
| Bakanlık dev alımı doğruladı | B@LoNCuK | Yurtiçi Olaylar | 0 | 15-09-09 09:24 |
| Genel Kurmay Doğruladı | baby_-_- | Yurtiçi Olaylar | 1 | 29-08-09 09:47 |
| Kenan Doğulu (Kenan Doğulu Kimdir? - Kenan Doğulu Hakkında) | SiNKa | Biyografi | 5 | 02-02-09 13:54 |
| Arda Turan yeni aşkını buldu | minerva | Magazin Olayları | 0 | 18-12-08 15:50 |