|
|
|
|||||||
| Aşk Meşk, Sevgi, Love Aşkın Adı Bu bölümde... En Güzel aşk şiirleri, Ayırlıkların Mutsuzların Aşk doktoru ve Hayatın içinden yaşanmış Olan Aşk Mektupları Bu bölümümüzde |
![]() |
|
|
Konu Seçenekleri | Modları Göster |
|
|
#1 |
|
İMKANSIZ OLDUĞUNU BİLE BİLE SEVDİM SENİ KENDİMDEN BİLE KISKANDIM ANLATMADIM KİMSEYE SENİ SONUNUN BÖYLE OLCAĞINI BİLE BİLE SEVDİM SENİ HAYALLER KURDUM HEP BİRGÜN SENDE SEVERSİN DİYE BENİ HANİ HAYKIRSAM SANA OLAN SEVGİMİ DAĞLAR YERİNDEN OYNAR DENİZLERİN ORTASINDA YANGINLAR BAŞLAR HANİ HAYKIRSAM SANA OLAN SEVGİMİ GÜNDÜZLERE KARANLIK ÇÖKER DÜNYA BİLE BİR BAŞKA DÖNER ŞİMDİ BEN SENSİZLİGİMİ YAŞIYORUM NE ZAMAN RESMİNE BAKSAM AĞLAMAMAK İÇİN KENDİMİ TUTUYORUM OLMUYOR İŞTE YAPAMIYORUM SENİN OLDUĞUN BU DÜNYADA SENSİZ YAŞAYAMIYORUM SONUNUN BÖYLE OLACAĞINI BİLE BİLE SEVDİM SENİ EĞER BİRGÜN DUYARSAN SANA OLAN SEVGİMİ SAKIN KIZMA BANA BEN ZATEN KAYBETMİŞİM BENLİĞİMİ ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]()
Konu S@K@RON tarafından (29-09-10 Saat 09:05 ) de değiştirilmiştir. |
|
|
|
|
|
|
#2 |
|
baya önceden verilmişti bu
ama güncellensin bence güzeldir iyidir =)
|
|
![]() |
| Bookmarks |
| Etiket |
| bak, kendine, seni, seviyorum, İyi |
| Konu Seçenekleri | |
| Modları Göster | |
|
|
Okuduğunuz Konuya Benzer Konular
|
||||
| Konu | Konuyu Açan | Forum | Cevaplar | Son Mesaj |
| Daha az seviyorum seni.. Giderek daha az..Unutur gibi seviyorum | Firavun_ | Aşk Şiirleri | 0 | 14-09-09 20:59 |
| Seni Seviyorum.. | тιкι ® | Aşk Şiirleri | 0 | 19-03-09 09:21 |
| Seni Sevmek Deliliktir!Seni Seviyorum! | B@LoNCuK | Aşk Şiirleri | 0 | 14-01-09 12:07 |
| Seni Sevmek Deliliktir!Seni Seviyorum! | B@LoNCuK | Aşk Şiirleri | 0 | 14-01-09 10:12 |
| Seni Seviyorum Ama | FORZA | Komik Resimler | 10 | 04-03-07 14:11 |