|
|
|
|||||||
| Taş Fırın Club ( Erkeklere Özel ) Erkekleri unuttuk sanmayın :) Erkeklerle ilgili herşey bu bölümümüzde.. |
| Anket Sonuçlarını Göster: Kim Kardashian mı ? Adriana Lima mı ? | |||
| Kim Kardashian |
|
9 | 33.33% |
| Berabere (: Karar veremiyorum |
|
2 | 7.41% |
| Adriana Lima |
|
11 | 40.74% |
Hiçbiri Bunlar da kadın mı (:
|
|
4 | 14.81% |
| Diğer ; |
|
1 | 3.70% |
| Oylayanlar: 27. Sizin bu Ankette oy kullanma yetkiniz bulunmuyor | |||
![]() |
|
|
Konu Seçenekleri | Modları Göster |
|
|
#1 |
|
[
Sitemizdeki linkleri görüntülemek için üye olmanız
yada giriş yapmanız gerekmektedir ]
E yaz sezonundayız malum Dünya Kupası var güzellikler de bir yanda ![]() Ama hep futbol futbol nereye kadar Biraz değişiklik iyidir (:
ikinci sınıf insan muamelesi yapmaya çalıştığı, Türk Milletinin belki Kurtuluş Savaşı'ndan sonra ilk kez bu denli bir cesaret ve kararlılıkla Avrupa'ya gereken tokadı olmaktır Galatasaray'lılık ![]() ![]() Doğduğum Günden Beri Yanımda ; GöğSümün Sol Yanında |
|
|
|
|
|
|
#2 |
|
Limaaaaaaaaaaaaaaa (:
|
|
|
|
#4 |
|
Zuhal Topala benziyo o
yüz kısmı tabi
|
|
|
|
#5 |
|
Zuhal Topal mı? Topal mı geçiyosun Özgür
![]() (PS: Bilmeyenler için soldaki Adriana Lima, sağda göğüs farkıyla önde olan vatandaş Kim Kardashian
ikinci sınıf insan muamelesi yapmaya çalıştığı, Türk Milletinin belki Kurtuluş Savaşı'ndan sonra ilk kez bu denli bir cesaret ve kararlılıkla Avrupa'ya gereken tokadı olmaktır Galatasaray'lılık ![]() ![]() Doğduğum Günden Beri Yanımda ; GöğSümün Sol Yanında |
|
|
|
|
|
|
#6 |
|
Nası benzetme ama
|
|
|
|
#7 |
![]() Zuhal Topal ![]() Kim Kardashian Sence ankette bile yanyana gelirler mi ?
|
|
|
|
|
|
#8 |
|
oyumu değiştirmek istiyorum
asdkagsdgsa
|
|
|
|
#9 |
|
Özgür anketi sen biraz sakinleş diye açtık
|
|
|
|
|
|
#10 |
|
D tabikide, hiçbiri
GEL - GiT lerimin sonuna geldim! Yol bitti ve en sonunda; GİT - meyi öğrendim! İçim kanaya kanaya güçlü olmayı, düşe kalka yere sağlam basmayı, yaşanan her şeyi sindirmeyi, kötülükleri kötüleri yok saymayı, devam etmeyi, büyümeyi, başarmayı yani eninde sonunda kendime GEL-meyi öğrendim ![]() |
|
|
|
|
![]() |
| Bookmarks |
| Etiket |
| adriana, kardashian, kim, lima |
| Konu Seçenekleri | |
| Modları Göster | |
|
|
Okuduğunuz Konuya Benzer Konular
|
||||
| Konu | Konuyu Açan | Forum | Cevaplar | Son Mesaj |
| Adriana Lima evlendi! | gosd3.m | Magazin Olayları | 30 | 18-03-09 17:27 |
| Adriana Lima kimdir ? | SiNKa | Biyografi | 25 | 16-03-09 23:23 |
| Best Of The Adriana Lima...... | αкυυт | Top Models | 294 | 24-02-09 15:00 |
| Adriana Lima Avatarları | SiNKa | Avatar & İmza Dizayn | 15 | 24-02-09 08:12 |
| Adriana Lima Wallpapers - 16,13 Mb | KaraMurat | Grafik ve 3D Tasarım | 4 | 17-07-08 18:32 |