|
|
|
|||||||
| Kitap Tanıtım Kitaplara ait tanitimlarin yer aldigi bölümümüz |
![]() |
|
|
Konu Seçenekleri | Modları Göster |
|
|
#1 |
|
Arkadaşlar farkında olmasak da hergün doğal olarak yaptığımız işlevlerden biriside iletişim
İletişimimizdeki başarıyıda kişisel gelişime ayırdığımız zaman ve bu konudaki yapmış olduğumuz birikimler güçlendirir ve etkili hale gelmesini sağlar Bu forum aklımızdaki kişisel gelişimle ilgili edinimleri paylaşmak için kuruldu Herkes dilediği ölçüde Kişisel gelişim yazarlarının kitaplarını önerebilir İlk olarak ben önermek istiyorum:Robin Sharma -- Sen gidince kim ağlar Robin Sharma -- Ferrarisini satan bilge
|
|
|
|
|
#2 |
|
Güzel bir konu açmışşın ,teşekkürler
Malesef daha yeni gördüm Baktım ki bu konu hiç kimsenin dikkatini çekmemiş ama yine de ben de insanların kişisel gelişimlerinde çok büyük rol alacağına garanti ettiğim,kendi önerimi yazmak istiyorum![]() ANTHONY ROBBINS - Sınırsız Güç ANTHONY ROBBINS - İçindeki Devi Uyandır |
|
|
|
|
![]() |
| Bookmarks |
| Etiket |
| kiisel, geliime, kadar, dikkat, ediyoruz |
| Konu Seçenekleri | |
| Modları Göster | |
|
|
Okuduğunuz Konuya Benzer Konular
|
||||
| Konu | Konuyu Açan | Forum | Cevaplar | Son Mesaj |
| Rububiyet Tevhidine ne kadar riayet ediyoruz? | FORZA | İslam Dini & İnsan | 0 | 08-05-07 21:27 |
| Dewam Ediyoruz | !S@ | Komik Karikatürler | 1 | 26-02-07 17:25 |
| Sağlığımıza Ne Kadar Dikkat Ediyoruz Acaba Sağlıklımıyız ?? | Sυgαямαηη | Sağlık ve Sağlıklı Yaşam | 0 | 19-02-07 14:51 |