|
|
|
|||||||
| Komik-im Kendiniz amatörce yakaladıgınız yada başınızdan geçen her türlü komik yazı, resim vb. buraya ekleyelim |
![]() |
|
|
Konu Seçenekleri | Modları Göster |
|
|
#1 |
|
Kadının biri* 46 yaşındayken kalp krizi geçiriyor ve hastaneye
kaldırılıyor ![]() Ameliyat masasındayken* ölüme yakın* birden bir Hayal görüyor ![]() Azraili görüyor ve soruyor: "Benim saatim geldimi?" azrail cevap veriyor: hayır* senin daha 43 sene* 2 ay vede 8 günün var" ![]() Narkozdan uyandığında* estetik yaptırmaya karar veriyor Yüzünü gerdirttiriyor*dudaklarını doldurtturuyor*göğüslerini düzelttiriyor Kısacası: "Yeniden doğmuş gibi" Daha uzun bir süre yaşıyacağını bildiği için ![]() ![]() ![]() Şimdi* o kadar ameliyatın değdiğini düşünüyor ameliyattan sonra* hastaneden tamamen yeni bir insan gibi çıkıyor ![]() Tam karşıdan karşıya geçiyor ki* ambülans çarpıyor Ölüyor![]() CenetteAzrail'e soruyor: "40 seneden daha fazla yaşıyacağımı sanıyordum! Neden o zaman bana o ambülansın çarpmasını sağlayıp* Beni öldürttün?" Azrail cevap veriyor: "Kız* ben seni tanıyamadım ![]() ![]()
![]() ![]() Konu God's Bullet tarafından (21-09-07 Saat 21:50 ) de değiştirilmiştir. Sebep: Okunmuyo :S Yazı Fontu degistiriLdi.. |
|
|
|
|
|
|
#2 |
![]() cok süperdi yaa![]() ![]()
|
|
|
|
|
#3 |
|
hehehehe
![]() ![]() ![]() !!kptm yhaa!!thanx ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]()
Konu God's Bullet tarafından (21-09-07 Saat 21:51 ) de değiştirilmiştir. Sebep: No Flood! |
|
|
|
|
|
|
#4 |
|
koptummmm
![]() ![]() :![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]()
|
|
|
|
|
|
|
#5 |
|
abi bittim yaa
|
|
|
|
#7 |
|
ayyyy bu akşam gülmeye çok ihtiyacım vardı
can dostum bu süperdi yaaaa koptum hala gülüom gülmekten yazamıyom ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]()
Millet Klavye Delikanlısı Olmuş Ahkam Kesiyo Geç kaLmışlığımın öfkesi Yaptığım her hatanın sebebi Gördüğüm renkLerin en güzeLisin biLiyorum Çıkar béni bu karanLıktan Yitip gidiyorum [ Sitemizdeki linkleri görüntülemek için üye olmanız yada giriş yapmanız gerekmektedir ] ( Lütfen Uygunsuz mesajları, mesajın yanındaki butonu yardımı ile bize bildiriniz![]() ) |
|
|
|
|
|
|
#8 |
|
koptummmmm gecenin 12sinde süperdi
UzakLarındayım AçıkLarınDa ![]() Kırgınsın Biliyorum ![]() yüzün bahara dönük Yüzün sus pus![]() OlaBilseydim keşke ![]() sarılıp dökebilseydin Yüzünü![]() dökeBilseydim![]() Olabılseydim susturabilseydim hıçkırıgını keşke uyutabilseydim Ellerini avuçlarımda avuçlarında![]() AçıklaRın kara maVi açıkların Vurgun izin ver Sokulayım kıyılaRına ısınayım ısıtayım![]() Sorgusuz Sualsiz "ÖYLECE" ![]() ![]() OLabilseydim yanında![]() ! Affedebilseydin keşke![]() !!Hasretim’sin
![]() ![]() !! |
|
|
|
|
|
|
#10 |
|
sprr yaaa
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]()
Durma - Şebnem Ferah Biz yollarda yalnız kaldık Masallarla sevgi verilmez Biz yıllarca korku dolduk Rüzgara yön sorduk bilinmez Hangi el güçlü bu ellerden Yiğit yüreklerden Başlasak yeniden yeniden Hayır sen hiç korkma Yarın senin yanında Yeniden koş yollarda durma durma
|
|
|
|
|
![]() |
| Bookmarks |
| Etiket |
| ben, kiz, kız, seni, taniyamadim |
| Konu Seçenekleri | |
| Modları Göster | |
|
|
Okuduğunuz Konuya Benzer Konular
|
||||
| Konu | Konuyu Açan | Forum | Cevaplar | Son Mesaj |
| ♥ "Seni Seviyorum" Dedim.."Bende Seni" Dedi..! ♥ | metin_09 | Aşk Meşk, Sevgi, Love | 10 | 22-06-08 13:49 |
| Seni Sevmek-Seni Yasamaktir Yaban Sevdam | Rose_Moon | Aşk Şiirleri | 0 | 24-04-08 21:20 |
| Seni Anlamak Ve Seni Yaşamak .. | FORZA | Peygamber Efendimiz | 0 | 31-10-07 11:59 |
| Seni Değill, Seni Sevmeyi Sevmiştim.. | Sisleyy | Aşk Şiirleri | 6 | 20-04-07 15:17 |
| Seni Yazdım, Seni Çizdim, Seni Düşündüm.... | FORZA | Aşk Şiirleri | 2 | 29-01-07 13:06 |