|
|
|
|||||||
| KızLar Club ( Bayanlara Özel ) Bayanlar Artık bu başlık altında istediklerini paylaşabilirler.. |
![]() |
|
|
Konu Seçenekleri | Modları Göster |
|
|
#1 |
|
KizLar CLub uyeLerii Hadin Hepimiz bu basLik aLtinda tanisaLim , konusaLim Hatta resimLerimizi biLe koyariz (:
Bence biraz dedikodu etsek ii oLur demi, hazir buLmusuz erkeksiz ortamm ![]() ![]() :rolleyes: Hadin amaaa bekLiorum , cayLar benden
|
|
|
|
#2 |
|
İlk selam benden olsun
Kızlar klubumuz herkese hayırlı olsun erkeksız ortam gb sı yoq dımı
|
|
|
|
|
|
|
#3 |
|
bencede yaa super oLdu bu rahat rahat konusuozz, istediqimiz konuyu acioz
![]() ![]() :d
|
|
|
|
#4 |
|
slm kızlaarr bende geldiim
|
|
|
|
|
#5 |
|
şişş beni unutmayınn ama bende buradayım yaa
![]() ![]() napıyonuzzz ben uyumamaya calışıyorum
|
|
|
|
|
#6 |
|
Selam kıslarrrr
![]() ![]() ii oldu ii hele benim için
|
|
|
|
#7 |
|
herkese ii aksamlaaarrrr
|
|
|
|
|
#8 |
|
Selammm kızlar nebersiniz yaa
Erkeklere oh olsunn
ey soysuz köpekler! siz sanıomusunuz ki bu millet pes eder? siz sanıomusunuz ki bu millet teslim olur? biz Allah Allah sesleriyle,besmelemizle, şehadetimizle siper ediyoruz ülkemizi! bu vatan ne zaman bölünmüş ki şimdi bölünsün? savaş savaştır,söz sözdür,vatan namustur ![]() ![]() ![]() bilmezmisin bayrağı bayrak yapan üstündeki kandır toprak eğer üstünde ölen varsa vatandır ![]() ![]() Allah mehmetçiklerimizin yanında olsun ve güç kuvvet nasip etsin
|
|
|
|
|
|
|
#9 |
|
kizlar Uyumayin Yaa Benİm Canim Sikiliyorr Yaa Hadİm Uyanin Bak Ben Sİzİn İÇİn CaliŞmayi Biraktim Ve Nete Geldİmm Hadİm Yaa Neredesİnİz
![]()
|
|
|
|
|
#10 |
|
Pende Geldimmm!İyi geceler kızlarr nabersiniz yaaaa hadi birisi muhabbete başlasın
![]() ![]() o kadar bize bölüm açılmış kimsede tık yok![]() ![]()
ey soysuz köpekler! siz sanıomusunuz ki bu millet pes eder? siz sanıomusunuz ki bu millet teslim olur? biz Allah Allah sesleriyle,besmelemizle, şehadetimizle siper ediyoruz ülkemizi! bu vatan ne zaman bölünmüş ki şimdi bölünsün? savaş savaştır,söz sözdür,vatan namustur ![]() ![]() ![]() bilmezmisin bayrağı bayrak yapan üstündeki kandır toprak eğer üstünde ölen varsa vatandır ![]() ![]() Allah mehmetçiklerimizin yanında olsun ve güç kuvvet nasip etsin
|
|
|
|
|
![]() |
| Bookmarks |
| Etiket |
| kizlarrr, buraya, tanisalim, kaynasalim, muhabbet, yerimiz, olsun |
| Konu Seçenekleri | |
| Modları Göster | |
|
|
Okuduğunuz Konuya Benzer Konular
|
||||
| Konu | Konuyu Açan | Forum | Cevaplar | Son Mesaj |
| Can Sıkılan Buraya..Şamata , Sırf Muhabbet Burda Vol.2 | Pяiиcєѕѕ | Muhabbet Meydanı | 1947 | 22-05-09 22:29 |
| Cani SIKILAN buraya..SAMATA , SIRF MUHABBET BURDAA | Pяiиcєѕѕ | Muhabbet Meydanı | 2113 | 28-08-07 11:48 |
| Online Muhabbet Arkadaslar Hadi Gelin Hep Beraber Muhabbet Edelim | Hanim Aga | Muhabbet Meydanı | 29 | 05-05-07 01:38 |
| Maksat muhabbet olsun (CİSSE'nin AYAĞININ KIRILIŞI ) | hassler | Spor Bülteni | 1 | 17-10-06 11:54 |