|
|
|
|||||||
| +18 Geyikler Tüm +18 Geyiklerimiz Bu bölümümüzde Yer Almaktadır. :) |
![]() |
|
|
Konu Seçenekleri | Modları Göster |
|
|
#1 |
|
"Şişe dolu olunca yanımda olur tüm dost bildiklerim, şişe boş olunca kaybolur ecdadını s kt klerim ""Aşk yaz boşluk bırak öylece kalsın" "Gelirken 70 lik al da başımızda bir büyük olsun " "Her yol helal, zımbala Bilal " "Yapma be azrail, mario'nun bile üç canı var" "Çevrim içi olduğum kadar küstahımda ![]() ![]() ""Bu devirde ne kral ol ne de paşa, piç ol hayatını yaşa ![]() ![]() ""Madem girecez kabire seviselim habire" "Önceden şizofrendim şimdi ikimizde iyiyiz ""Senin aşkın yalanmış ama ben yalanmamış istiyorum "-"Artk Ksa Cmlelr Kruyorm" "Ben güzele güzel demem kafam güzel olmayınca ""Teflon tava gibiyim; kimseye yanmam, kimseye yapışmam ""Yıldız olsam bir sana kayardım , şimşek olsam bir sana çakardım ""Hayat basittir Olmadı bas ittir o da olmadı has***tir""No panic! No heyecan! Ben koyucam! Sen susucan! " "Nisan mayıs ayları yavşar gönül yayları ""Ya efendi olucaksınız, yada bırakıcaksınız efendiniz olucam ![]() ![]() ![]() ""Karanlığın pezevenk olup yanlızlığı bana satmasına, yalnızlığın ****** olup benimle yatmasına, düşlerimin piç olmasına alıştım ![]() ""Kürtaj cinayetse, mastürbasyon soykırımdır" "Geçer dediklerimi geçirdim! Biter dediklerimi bitirdim! Nefret ettiklerimi sildim, Silkindim yeter dedim! Geride bıraktıklarım hesap sormaya kalkmasın o yüzden bana Farkında olduğum için var oldunuz, Vazgeçtiğim için bugün yoksunuz ![]() ![]() ![]() O yüzden siz ne yapın biliyormusunuz ? Bir daire çizin, içine girin ve kendi çapınızda eğlenin ""Biz aşkı meleklerden çaldık ![]() ![]() Haram mal işte boğazımızda kaldı!""Sevmiyorum kendimi , Sevmem öyle herkesin sevdiği şeyleri " "Senin o egolarını alır, kendime lego yapar, şekilden şekile sokarım ![]() ![]() ""Milli piyango gibiyim herkese vurmam " "Şeytaaan, gelince haber ver aklına uycam ""Ölürsem beni sana gömsünler " "Az ileriden sola dön ![]() ![]() Oradan ana avrat düz git![]() ![]() ""Ufaktın kıyamadım büyüdün koyamadım" "Hadi ben küçükken mıknatıs yuttum bilinçsizce, Ama herkeste bir parça demir mi yutmuş gelen yapışıyo, giden yapışıyo ""14 şubat hayal ürünüdür tek gerçek urfa dürümüdür" "Gülü sevdim dikeni battı, seni sevdim götün kalktı ""Full time pislik olacağına part time insan ol ""Beni rus hemşirelerine emanet ediniz ""Bir facebook kadar olamadın, O bile "ŞU AN NE YAPıYORSUN?" diye soruyor "''Sen babanın kucağında belediye otobüsüne binerken, biz tam bilet atıyorduk ''"Dünya Fani Ölüm Ani ![]() ![]() Bir Kere Versen NoLur Yani![]() ! ""Egoist olduğum kadar mükemmelim de ![]() ![]() " "İte köpege ayıracak vaktim olsaydı veteriner olurdum ![]() ![]() ""Babam daha iyisini yapana kadar en iyisi benim " "Omo reklamındaki kız tecavüze uğramış ama üzülmeyin kirlenmek güzeldir" "İlham pe*isi o boşluğu kafana göre doldur işte ""Eskiden ali ata bakardı şimdi karıya kıza ""Eskiden ışık ılık süt içerdi şimdi redbull votka ""Mevlana bana 'sen gelmesen de olur' dedi"
|
|
|
|
|
|
|
#2 |
|
ilk cümle bomba gibi (:
|
|
|
|
|
|
|
#3 |
|
"14 şubat hayal ürünüdür tek gerçek urfa dürümüdür"
Simdilikk Evet =)
|
|
|
|
|
#5 |
|
Çok güzeller
![]() ![]() Paylaşım için teşekkürler![]() ![]()
|
|
|
|
|
|
|
#6 |
![]() harikaymış bunlar yahu
Millet Klavye Delikanlısı Olmuş Ahkam Kesiyo Geç kaLmışlığımın öfkesi Yaptığım her hatanın sebebi Gördüğüm renkLerin en güzeLisin biLiyorum Çıkar béni bu karanLıktan Yitip gidiyorum [ Sitemizdeki linkleri görüntülemek için üye olmanız yada giriş yapmanız gerekmektedir ] ( Lütfen Uygunsuz mesajları, mesajın yanındaki butonu yardımı ile bize bildiriniz![]() ) |
|
|
|
|
|
|
#7 |
|
Sıç kanka sıç
ikinci sınıf insan muamelesi yapmaya çalıştığı, Türk Milletinin belki Kurtuluş Savaşı'ndan sonra ilk kez bu denli bir cesaret ve kararlılıkla Avrupa'ya gereken tokadı olmaktır Galatasaray'lılık ![]() ![]() ![]() |
|
|
|
|
|
|
#8 |
|
"Gelirken 70 lik al da başımızda bir büyük olsun "
|
|
|
|
#9 |
|
Süper bunlar
Çaresiz kaldığım zamanlarda gider, bir taş ustası bulur, onu seyrederim Adam belki yüz kere vurur taşa Ama değil kırmak, küçücük bir çatlak bile oluşturamaz Sonra birden, yüzbirinci vuruşta, taş ikiye ayrılıverir İşte o zaman anlarım ki; taşı ikiye bölen o son vuruş değil, ondan öncekilerdir !!! YaReMCiYa
HaNIMaGa |
|
|
|
|
|
|
#10 |
|
ilk cümle süper
Derin bi denizin dibine çökmüş bir hazine aşk denen![]() ![]() !!!![]() ![]() Eş seçmek kitap seçmeye benzer, iyi tasarlanmış bir kapak ve cilt ilginizi çekebilir Ancak içeriği sağlam olmadıkça sonunu getirmek zordur![]() Beden saksınızda edep çiçekleriniz sararmış ![]() ![]() ![]() ! Fß / 38 !
|
|
|
|
|
![]() |
| Bookmarks |
| Etiket |
| koparan, msn, İletileri |
| Konu Seçenekleri | |
| Modları Göster | |
|
|
Okuduğunuz Konuya Benzer Konular
|
||||
| Konu | Konuyu Açan | Forum | Cevaplar | Son Mesaj |
| A.R.O.G'ta koparan sahne! | evanes | Sinema Sohbet | 0 | 06-12-08 09:03 |
| Kafa koparan Meira! | mevt | Galatasaray ( 1905 ) | 2 | 05-08-08 13:13 |
| Msn İletileri | Ѕαbriηαα | Geyik & Mizah | 0 | 24-08-07 15:30 |
| Yaşlı teyzenin koparan videosu | badboy_sezo | Komik Videolar | 4 | 03-09-06 20:19 |
| Size Yazılan İletileri Konuşma penceresi açmadan Pop-Up Şeklinde GÖrün | Mr. Ercąη | Messenger Genel | 0 | 22-07-06 15:09 |