MecazeN  

Geri Dön   MecazeN > Komedi, Şamata, Geyik > Gizemli Olaylar

Gizemli Olaylar Tüm Gizli Gizemli olaylar, gizem ve sırlar dünyası bu bölümümüzde

Konu Seçenekleri Modları Göster
Eski 03-07-09, 11:20   #1
Exclamation Köprü Altında Yatır

Birgün amca oğluyla köprüde oturuyordukSohbet etmeye başladıkOnun daha önce olmuşBana dediki bu köprünün altından bir şey tak diye vuruyor köprünün altına bakıyorum hiçbirşey yok dediAradan biraz zaman geçtiKöprünün altından sanki biri takozla vuru gibi ses geldi amca oğluna sordumSen mi yaptın diye amcaoğlu yok ben yapmadım dediYalan söyleme dedim yemin edince inandımKöprünün altına baktık hiç birşey yok sonra korktumRüyalarıma girmeye başladı2,3 günde bi rüyama giriyor ve korkutuyorlar rüymadabu olay olmadan uzun zaman önce amcamgil merda hayvan otlatıyorlardıBenim ufak pinokyo vardıPinokyoya 3 kişi ben,amca oğlu,ufak çocuk amca kızı zorla bindikHayvanların yanına gittikOrda biraz durduk hava kararmaya başladıEve gidelim dedim pinokyoya binen 3 kişi bu kez binemedik bisikleteBen dedim ki teker teker bisikletle götürüyümÖnce amcaoğlunu bindirmim onu o olay olan köprünü biraz gerisine bıraktımSen yavaş yavaş gidedurGeri döndüm amca kızını almaya gittim bisiklete bindik eve doğru giderken bir de baktım amca oğlu koşarak geliyorNe oldu dedimAbi köprünün ordan bu tarafa doğru siyah birşey geliyor dediBen çoçuk olunca inanmadımKöprüye doğru yaklaşırken amca oğlunun gördüğü şeyin aynısını ben de gördüm ben köpek sandım ama birde baktım yoldan bize doğru geliyorYaklaştıkca görünmüyor 2 veya 3 metre sonra görünüyorBize 15 metre yaklaştı biz korktuk koşarak hayvanların yanına gittikBaşımıza geleni anlattık inanmadı bize köprüye yaklaştık fener tuttuk hiçbirşey yokbi kaç kişiye sordum Orda belki yatır vardır dedilerO köprüden geçerken tüylerim diken diken oluyor
EĞER ARKADAŞLAR YALAN SÖYLÜYORSAM ALLAH BELAMI VERSİN!!!!!

Teşekkür etmeyenin [ Sitemizdeki linkleri görüntülemek için üye olmanız yada giriş yapmanız gerekmektedir ]üklemesi %99 iken iptal [ Sitemizdeki linkleri görüntülemek için üye olmanız yada giriş yapmanız gerekmektedir ]sun[ Sitemizdeki linkleri görüntülemek için üye olmanız yada giriş yapmanız gerekmektedir ]
cmetin_88 ist offline   Alıntı ile Cevapla
Eski 09-01-11, 23:02   #2
Tanımlı Cevap: Köprü Altında Yatır

eline sağlık
spack ist offline   Alıntı ile Cevapla

Bookmarks

Etiket
altında, köprü, yatır

Konu Seçenekleri
Modları Göster

Okuduğunuz Konuya Benzer Konular
Konu Konuyu Açan Forum Cevaplar Son Mesaj
Van ın Yatır ve Ziyaret Yerleri SiNKa Doğu Anadolu Bölgesi 0 29-01-09 15:47
İkinci köprü KartalizmA Beşiktaş ( 1903 ) 0 26-09-08 11:04
Köpek Mezarı Nasıl Yatır Oldu? / 27-02-08 αкυυт Magazin Olayları 1 27-02-08 16:58
KÖprÜ Fuяκaи Kitap Özetleri 1 26-12-07 22:15
İlginç Köprü fRoSt Çeşitli Resimler 5 17-10-07 15:47

Şuan Saat: 07:47

Telif Hakları vBulletin
Copyright ©2000 - 2012, Jelsoft Enterprises Ltd.