|
|
|
|||||||
| Oruç ve Muhabbet Neler orucu bozar, Oruç bozmanın cezası nedir ? neden oruç tutmak gerekir ? |
![]() |
|
|
Konu Seçenekleri | Modları Göster |
|
|
#1 |
|
Kendindem başlayayım, küçükken babam bal almış böyle petek kocamam, altıgenler öyle parlak gözüküyorduki yemessem ölecektim sanki, oruçken kapının arkasına geçip bi kaç parmak yemiştim
bala doyunca oruca devam etmiştim Yine küçükken bi orucu 3-4 kişiye satmştım Sizinde kesin böyle bi anılarınız vardır, karıştırın eski anıları ![]() ![]()
|
|
|
|
#2 |
|
itiraf edeyim benimde oldu
ramazanda top oynamıstık mahallede, evi zor buldum susuzluktan sonra caktırmadan 3-4 bardak kana kana su içtim sonrada oruca devam
|
|
|
|
|
|
|
#3 |
|
ben de dayanamayıp çikolata yalamıştım
yememiştim orucum bozulmasın diye
|
|
|
|
|
#4 |
|
|
|
|
|
|
|
|
#5 |
|
evet itiraf ediyorum bende saklı gizli su içmiştim bi kaç kere ve hatta bu oruçları millete satmıştım
))
|
|
|
|
|
#6 |
|
kaça satıyosunuz LA
ikinci sınıf insan muamelesi yapmaya çalıştığı, Türk Milletinin belki Kurtuluş Savaşı'ndan sonra ilk kez bu denli bir cesaret ve kararlılıkla Avrupa'ya gereken tokadı olmaktır Galatasaray'lılık ![]() ![]() ![]() |
|
|
|
|
|
|
#7 | |
|
Alıntı:
|
|
|
|
#8 | |
|
Alıntı:
hangisinin fiyatını soruyon sahura kalkılmışın mı, kalkılmamış orucun fiyatı mı
|
|
|
|
#9 |
|
orasını bilemem artık
|
|
|
|
|
#10 |
|
Unutup ta iftar saati salatadan tatmışlığım var, halbuki bekle biraz be adam zaten ne kalmış iftara
Yok işte alışkanlık - Bi de ![]() bi muhabbet vardır klasik ![]() ![]() - Oğlummm unuttuysan günah değilmiş nan
ikinci sınıf insan muamelesi yapmaya çalıştığı, Türk Milletinin belki Kurtuluş Savaşı'ndan sonra ilk kez bu denli bir cesaret ve kararlılıkla Avrupa'ya gereken tokadı olmaktır Galatasaray'lılık ![]() ![]() Doğduğum Günden Beri Yanımda ; GöğSümün Sol Yanında |
|
|
|
|
![]() |
| Bookmarks |
| Etiket |
| bakalım, edin, küçükken, oruc, yediniz, İtiraf |
| Konu Seçenekleri | |
| Modları Göster | |
|
|
Okuduğunuz Konuya Benzer Konular
|
||||
| Konu | Konuyu Açan | Forum | Cevaplar | Son Mesaj |
| Hiç Sevgilinizden tokat yediniz mi? | Mad' | İtiraf ve Anılarınız | 11 | 30-09-08 11:16 |
| Oruç nedir?niçin oruç tutulur? | Heaven | Oruç ve Muhabbet | 4 | 31-08-08 23:13 |
| Herkesin Oruç Tuttuğu Ramazan'da Kimler Oruç Tutmayabilir ? | FORZA | Oruç ve Muhabbet | 1 | 15-08-08 22:44 |