|
|
|
|
#1 |
|
küLot...
Bir gün bir genç kız annesinden para ister annesi üzgünüm kızım bende hiç para yok veremem der Birkaç gün geçtikten sonra kız tekrar para ister annesi yine param yok kızım veremem der kız bir kaç gün geçtikten sonra annesinden tekrar para ister fakat yine annesi veremiycegini söyler Bunun üzerine genç kız çareyi arkadaşlarından arar ve bir erkek arkadaşına bana para verirmisin der oglan bunu bir şartla kabul eder eger ağaca çıkarsan sana bu parayı veririm der ve böylelikle kız kabul eder kız paraya ihtiyacı oldugu zaman sürekli bu erkek arkadaşına gider ve istedigini yaparak parayı alır Annesi kızının hiç ondan para istemedini fark eder ve kızına sen benden hiç para istemiyorsun nerden buluyorsun bunca parayıder Kızıda erkek arkadaşım benim etekle ağaca çıkmamı istiyor ve bunun karşılıgında bana para veriyor der Annesi akılsız kızım o senin külodunu görmek için ağaca çıkarıyor ve sen buna kanıyorsun der Bunun üzerine kızı anneciğim ben o kadar akılsızmıyım külodumu çıkarıpta ağaca biniyorum zaten ![]() :p :p |
|
|
|
|
|
|
#2 |
|
Paylasımların İcin Saol dostum Terazine tıkladım
|
|
|
|
|
#3 |
|
vay akıllı kızım vayyy
![]()
|
|
|
|
|
|
|
#4 |
|
saol +rep
|
|
|
|
|
|
|
#5 |
|
![]() ––• (¤ •––ŧÜяKїyĔ Ă MїĻĿĭ דּυŧЂøĹ ţĂKĺmŀ––• (¤ •––Fuή ČĿÜβÜ [ Sitemizdeki linkleri görüntülemek için üye olmanız yada giriş yapmanız gerekmektedir ] [ Sitemizdeki linkleri görüntülemek için üye olmanız yada giriş yapmanız gerekmektedir ] Düşeriz Elbet ![]() ![]() ![]() Ama Biz Düşersek Bir Yağmur Damlası Gibi Yaprağa, Vatan Sağolsun Diyen Mehmetçik Gibi Toprağa Düşeriz ![]() ![]() ![]() Düşmeyiz Namerdin Ayaklarına ![]() ![]() ![]() ![]() Bir Hüzünlü Türkü Olup Yar'in Dudaklarına Düşeriz ![]() ![]() ![]()
|
|
|
|
|
|
|
#6 |
|
güzeldi
|
|
|
|
#7 |
|
süperr walla kardes saol +repp
|
|
|
|
|
|
|
#8 |
|
yuhh ya yine kendinizi asmısınız siz
|
|
|
|
|
#9 |
|
saol fıkra paylaşımın için
|
|
|
|
|
|
|
#10 |
|
hahhaha süperdi yaaa
akıllı kız
Hayallere dalıp gitmem ben, Çünkü tek hayalim sensin benim! Hiçbirşey isteyemem ben Çünkü birtek istediğim sensin benim ![]() Dünya unutursa dönmeyi, Rüzgar unutursa esmeyi, Aşıklar unutursa sevmeyi, Belki o zaman unuturum seni |
|
|
|
|
![]() |
| Bookmarks |
| Etiket |
| klot, külot |
| Konu Seçenekleri | |
| Modları Göster | |
|
|