MecazeN  

Geri Dön   MecazeN > Aşk & Şiir & Edebiyat > Aşk Meşk, Sevgi, Love

Aşk Meşk, Sevgi, Love Aşkın Adı Bu bölümde...
En Güzel aşk şiirleri, Ayırlıkların Mutsuzların Aşk doktoru ve Hayatın içinden yaşanmış Olan Aşk Mektupları Bu bölümümüzde

Konu Seçenekleri Modları Göster
Eski 19-09-10, 01:04   #1
Thumbs up 'Küskün sevgililer barışsın'

Korkut Pulur'la ölüm döşeğinde evlenen Cavidan Bayrı, yıllar önce ertelediği aşkı için SABAH'a konuştu

Bir ömür boyu hastalıkta sağlıkta 'evet' demeye açılan evlilik yolunu ölüme bile meydan okuyarak açtılar Hastane odasında kıyılan nikâhla ölüme sayılı günler kala yaşama inat sevdiler Ve evlendiler Bu çift, Milliyet Gazetesi Yazarı Hasan Pulur'un geçtiğimiz ağustosta kanserden ölen oğlu Korkut Pulur ile eşi Cavidan Bayrı Pulur Büyük aşkıyla ilgili ilk kez SABAH'a konuşan Cavidan Bayrı Pulur "Sevgilisinden ayrı olan herkese sesleniyorum Yaşamın insanlara ne getireceği belli değil Sarılsınlar, öpsünler birbirlerini Sonra benim gibi Candan Erçetin'in söylediği 'söz vermiştim sana' şarkısını dinlemek zorunda kalmazlar" diyor Korkut Pulur, Milliyet Gazetesi Yazarı Hasan Pulur'un oğlu Doğan Dağıtım'a bağlı Dergi Planlama Pazarlama Şirketi Genel Müdürü olan 53 yaşındaki Korkut Pulur'a mide kanseri teşhisi konuldu Midesi alındı Ama kanser durmamıştı Son 2 ayını hastanede geçirdi 45 kiloya kadar düştü Hastane odasında onu 2 çocuğuyla birlikte yalnız bırakmayan tek bir kişi vardı Büyük aşkı Cavidan Bayrı Cavidan'la da ölüme inat kanser illeti tüm vücudunu ele geçirmişken nikâh masasına hastane odasında oturdu

'OĞLUMU ÇOK SEVDİ'

Yıllardır birbirlerini tanıyorlardı ama sevginin beklentisiz, karşılıksız yalın haliyle kanserin gölgesinde anladılar Ve bunu nikâh masasına taşıdılar, ölüme inat ölümsüzleştirmek için 8 Ağustos'ta evlendiler Korkut Pulur 18 Ağustos'ta hayatını kaybetti Korkut Pulur, 12 Eylül zamanı Almanya'da okurken, Alman bir kızla evlendi 2 çocuğu oldu Bu evlilik ayrılıkla sonlandı Türkiye'ye döndü Cavidan Bayrı ile tanıştı Büyük bir aşk başladı aralarında Ama bir gün ayrılık vakti geldi Cavidan Pulur, bu konuları artık Korkut'u yaşamadığı için anlatmak istemedi Sonra Korkut Pulur başka bir kişiyle evlendi Ancak bu evlilik de boşanmayla sonuçlandı Korkut Pulur, Cavidan Bayrı'yı yeniden buldu Mutluluğu ikinci kez yakaladığında kötü haber kapılarını çaldı ve Pulur'a mide kanseri teşhisi konuldu Ayrılıkların sevgilerini bitirmediği Korkut ve Cavidan aşkını kanser bile durduramadı Hasan Pulur da oğlunun ölümü beklerken kıydığı nikâh ve geliniyle ilgili şunları söyledi: "Böyle sevgi dolu bir insan görmedim Oğluma karşılıksız sevgi sundu, çok sevdi Hastalığı sırasında onu bir an bile yalnız bırakmadı Korkut'un büyük oğlu onda kalıyor mesela Çocuklarına bir anne oldu Oğlumu onunla tekerlekli sandalyede evlendirdim"

NEDENSE İŞLER KARKMAKARIŞIK İŞLER
KALBİM SEVDİĞİM ÖZLER
HANİ VARYA BAZEN ÖZLÜ SÖZLER
ONLARI DÜŞÜNÜP DOLU GÖZLER

( Lütfen Uygunsuz mesajları, mesajın yanındaki [ Sitemizdeki linkleri görüntülemek için üye olmanız yada giriş yapmanız gerekmektedir ] butonu yardımı ile bize bildiriniz )

BARIS89 ist offline   Alıntı ile Cevapla

Bookmarks

Etiket
barışsın, küskün, sevgililer

Konu Seçenekleri
Modları Göster

Okuduğunuz Konuya Benzer Konular
Konu Konuyu Açan Forum Cevaplar Son Mesaj
Küskün aşıklar FaLcata KemaL Aşk Şiirleri 0 01-04-09 07:20
Küskün Bir Yüreğin Sızıntısı B@LoNCuK Aşk Hikayeleri 0 18-02-09 10:17
Sevgililer Gününü Unutmayın... İnanın Sevgililer Gününe Özeldir... $@F@K Sevgililer Günü Özel 13 05-02-09 17:40
Cımbızlara küskün ünlüler evanes Çeşitli Resimler 7 30-12-08 16:31
Küskün!!! 21,01,2007 [By]Kengil Resimli Şiirler 8 11-02-07 13:02

Şuan Saat: 08:10

Telif Hakları vBulletin
Copyright ©2000 - 2012, Jelsoft Enterprises Ltd.