|
|
|
|||||||
| Komik Fıkralar Komik Fıkralar Bölümümüzde En güzell fikralari bulabilirsiniz... |
![]() |
|
|
Konu Seçenekleri | Modları Göster |
|
|
#1 |
|
Genc ve guzel sarisin, alisveris merkezinin beyaz esya reyonuna girer ve saticiya sorar: - "Su kucuk televizyonu almayi dusunuyorum, fiyati nedir ?" - "Kusura bakmayin hanimefendi sarisinlara satis yapmiyoruz
!" Genc kadin sinirlenir, evine gider, sacinin rengini d![]() ![]() egistirir ve ertesi gun magazaya geri gelir, ayni sa![]() ![]() ticiya yaklasir ve: - "Su kucuk televizyonu satin almak istiyorum " der - "Kusura bakmayin hanimefendi sarisinlara satis yapmiyoruz !!!!" Kadin iyice sinirlenmistir, solugu bir kuaforde alir, bu defa koklu bir degisiklik yapar, hatta makyajindan,goz rengine o tam bir esmer bombadir artik![]() Ayni magazaya gider, ayni saticinin yanidadir ertesi gun: - "Su kucuk sevimli beyaz renlki televizyon ne kadar ???" - "Kusura bakmayin hanimefendi, sarisinlara satis yapmiyoruz" - "Inanmiyorum, nasil anladiniz sarisin oldugumu, uc gundur kendimi esmere cevirmek icin yapmadigim kalmadi!" - "Hanimefendi 3 gundur satinalmaya calistiginiz sey Mikrodalga firin!"![]() ![]()
|
|
|
|
|
|
#2 |
![]() ![]() ![]()
|
|
|
|
#3 |
![]() ![]()
Dokunma bana kirLenir eLLerin , LanetLiLerin en LanetLisiyim ! ~ " BDP " Başkanı ; " Benim Kızım Ne MutLu Türk ' üm Demeyecek ! " Demiş ![]() Senin Kızın Zaten ÖyLe ŞerefLi Birşeyi Ağzına ALamaz ! Ağzına ALması Gereken Başka ŞeyLer Var Çünkü (; ~ Can Atasoy ~ <3 O8 O7 2O1O ![]() [Sekiz Yedi On ~] |
|
|
|
![]() |
| Bookmarks |
| Etiket |
| bakmayın, kusura, sarışınlara, satış, yapmıyoruz |
| Konu Seçenekleri | |
| Modları Göster | |
|
|
Okuduğunuz Konuya Benzer Konular
|
||||
| Konu | Konuyu Açan | Forum | Cevaplar | Son Mesaj |
| 'Kusura bakmayın' | KartalizmA | Beşiktaş ( 1903 ) | 0 | 27-09-08 22:52 |
| Tema Deposu(önizleme yoq kusura bakmayın) | stante | Temalar ve Wallpaperler | 3 | 19-03-07 15:05 |
| diğer taraftarlar kusura bakmayın.. | <Firedup> | Galatasaray ( 1905 ) | 4 | 11-11-05 09:12 |