|
|
|
|||||||
| Nefret Ediyorum Nefret ediyosunuz ama kimden ? Peki neden? Ya arkadaşlarınız, ya üyelerimiz.. |
![]() |
|
|
Konu Seçenekleri | Modları Göster |
|
|
#1 |
|
Lan kelimesinden nefret ediyorum
![]() ![]() Son günlerde gaza gelip bende (Lan) Kelimesini kullandigim icin Sevgilimden 30 tane ehm sey dayak yicem galiba
|
|
|
|
#2 |
|
ben de sevmem ama bazıları o dilden anlıyor ben de anladıkları dilde konusuyorum
|
|
|
|
|
|
|
#3 | ||
|
Gerektiği yerde kullanmak gerek ama dilimizi alışmaması lazım
▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓ ▓▒▒▓▓▒▒▒▒▓▓▒▒▒▒▓▒▒▒▒▒▒▓ ▓▓▒▓▓▒▓▓▒▓▓▒▓▓▓▓▓▓▓▓▒▒▓ ▓▓▒▓▓▒▓▓▒▓▓▒▓▓▓▓▓▓▓▓▒▒▓ ▓▓▒▓▓▒▒▒▒▓▓▒▓▓▓▓▓▓▓▓▒▒▓ ▓▓▒▓▓▓▓▓▒▓▓▒▒▒▒▓▓▓▓▓▒▒▓ ▓▓▒▓▓▓▓▓▒▓▓▒▓▓▒▓▓▓▓▓▒▒▓ ▓▓▒▓▓▒▒▒▒▓▓▒▒▒▒▓▓▓▓▓▒▒▓ ▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓ Alıntı:
|
|||
|
|
|
|
|
#4 |
|
ne cani sevgililer var
|
|
|
|
|
|
|
#5 |
|
Heya heç sorma ne sevgililer var demi
lan kelimesinden bende nefret ediyorum ama dilime dolanmış bi kelime ne yazıkki bende sölüyorum
Millet Klavye Delikanlısı Olmuş Ahkam Kesiyo Geç kaLmışlığımın öfkesi Yaptığım her hatanın sebebi Gördüğüm renkLerin en güzeLisin biLiyorum Çıkar béni bu karanLıktan Yitip gidiyorum [ Sitemizdeki linkleri görüntülemek için üye olmanız yada giriş yapmanız gerekmektedir ] ( Lütfen Uygunsuz mesajları, mesajın yanındaki butonu yardımı ile bize bildiriniz![]() ) |
|
|
|
|
|
|
#6 |
|
ya bırak şimdi abla
her konuşmamızda en az 5 kere söylüyorsun
|
|
|
|
|
|
|
#7 |
|
Ben sölemiyom demedimki farkındaysan dilime dolanmış bi kelime dedim
Millet Klavye Delikanlısı Olmuş Ahkam Kesiyo Geç kaLmışlığımın öfkesi Yaptığım her hatanın sebebi Gördüğüm renkLerin en güzeLisin biLiyorum Çıkar béni bu karanLıktan Yitip gidiyorum [ Sitemizdeki linkleri görüntülemek için üye olmanız yada giriş yapmanız gerekmektedir ] ( Lütfen Uygunsuz mesajları, mesajın yanındaki butonu yardımı ile bize bildiriniz![]() ) |
|
|
|
|
|
|
#8 |
|
dolanmasın efendim niye dolanıyor aaaa
|
|
|
|
|
|
|
#9 |
|
Seni bi yakalarsam bak senin bogazınada neler dolancak
|
|
|
|
|
|
#10 |
|
sarma hurma mantı
|
|
|
|
|
![]() |
| Bookmarks |
| Etiket |
| ediyorum, kelimesinden, lan, nefret |
| Konu Seçenekleri | |
| Modları Göster | |
|
|
Okuduğunuz Konuya Benzer Konular
|
||||
| Konu | Konuyu Açan | Forum | Cevaplar | Son Mesaj |
| ''Açılım'' Kelimesinden Nefret Ediyorum! | GreenHeLL | Nefret Ediyorum | 6 | 28-08-09 20:45 |
| Nefret ediyorum | B@LoNCuK | Aşk Şiirleri | 0 | 09-04-09 20:29 |
| Nefret Ediyorum | BlackRain | Nefret Ediyorum | 2 | 18-10-08 19:45 |
| Nefret ediyorum | evanes | Nefret Ediyorum | 3 | 18-10-08 07:17 |
| nefret ediyorum | cerence | Nefret Ediyorum | 5 | 21-04-08 23:38 |