|
|
|
|||||||
| Nefret Ediyorum Nefret ediyosunuz ama kimden ? Peki neden? Ya arkadaşlarınız, ya üyelerimiz.. |
![]() |
|
|
Konu Seçenekleri | Modları Göster |
|
|
#1 |
|
5403
barış gel oğlum tahtaya ![]() ![]()
ASIL OLAN 100 YIL YAŞAMAK DEĞİL 100 YILDA NELER YAPTIĞINDIR UEFA + SUPER CUP + 17 ![]() NEDENSE İŞLER KARKMAKARIŞIK İŞLER KALBİM SEVDİĞİM ÖZLER HANİ VARYA BAZEN ÖZLÜ SÖZLER ONLARI DÜŞÜNÜP DOLU GÖZLER |
|
|
|
|
|
|
#2 |
|
benim numaram kaçtı la onu bile unuttum
|
|
|
|
|
|
|
#3 |
|
sivil hayattaki sözlüler lisedeki sözlülerden daha kolay geçmiyor
![]() ![]() ![]() geriye dönüp bakınca bunu anlıyorum ![]() ![]()
|
|
|
|
|
#4 |
|
bilmiom bigün sana dedim ya dinci sözlü yapıyodu bak 5403 dicek beni kaldırcak diye adam beni kaldırdı ne mübarek insanım
değilmi din dersinde sözlüye kalkacağımı bildim
ASIL OLAN 100 YIL YAŞAMAK DEĞİL 100 YILDA NELER YAPTIĞINDIR UEFA + SUPER CUP + 17 ![]() NEDENSE İŞLER KARKMAKARIŞIK İŞLER KALBİM SEVDİĞİM ÖZLER HANİ VARYA BAZEN ÖZLÜ SÖZLER ONLARI DÜŞÜNÜP DOLU GÖZLER |
|
|
|
|
|
|
#5 | ||
|
zamanında kalkmak istemediğim cok olmustu o tahtaya
▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓ ▓▒▒▓▓▒▒▒▒▓▓▒▒▒▒▓▒▒▒▒▒▒▓ ▓▓▒▓▓▒▓▓▒▓▓▒▓▓▓▓▓▓▓▓▒▒▓ ▓▓▒▓▓▒▓▓▒▓▓▒▓▓▓▓▓▓▓▓▒▒▓ ▓▓▒▓▓▒▒▒▒▓▓▒▓▓▓▓▓▓▓▓▒▒▓ ▓▓▒▓▓▓▓▓▒▓▓▒▒▒▒▓▓▓▓▓▒▒▓ ▓▓▒▓▓▓▓▓▒▓▓▒▓▓▒▓▓▓▓▓▒▒▓ ▓▓▒▓▓▒▒▒▒▓▓▒▒▒▒▓▓▓▓▓▒▒▓ ▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓▓ Alıntı:
|
|||
|
|
|
|
|
#6 |
|
seve seve olmazsa not için kalkarsınız
|
|
![]() |
| Bookmarks |
| Etiket |
| kalkmaktan, lisede, sözlüye |
| Konu Seçenekleri | |
| Modları Göster | |
|
|
Okuduğunuz Konuya Benzer Konular
|
||||
| Konu | Konuyu Açan | Forum | Cevaplar | Son Mesaj |
| Gece yatmaktan, Sabah kalkmaktan Nefret Ediorummmm | 0SEmih0 | Nefret Ediyorum | 4 | 03-12-09 08:58 |
| Lisede bıçaklı aşk cinayeti | SterLicyA | Yurtiçi Olaylar | 0 | 10-11-09 09:14 |
| Hangi Lisede Okuyorsunuz ??? | GeniusTurkish | Lise ve Öss Hazırlık | 176 | 09-11-09 21:19 |
| Türbanlı Lisede 23/05/08 | SєnттoCαsт | Yurtiçi Olaylar | 21 | 24-05-08 15:13 |
| Lisede taciz iddiası !!! | dj.manyaq | Yurtiçi Olaylar | 0 | 21-02-07 05:55 |