|
|
|
|||||||
| Slayt Gösterileri [PPS] Slayt showları burada Bulabilir Ve Paylaşabilirsiniz... |
![]() |
|
|
Konu Seçenekleri | Modları Göster |
|
|
#1 |
|
|
|
|
|
|
|
|
#2 |
|
:( :( :( helal olsun
|
|
|
|
#3 |
|
|
|
|
|
|
|
|
#4 |
|
:( cok acıklı be kardeşim :(
sımdı lıse son sınıf ogrencılerı ne yapıyor bazısı : manita nasıl ayarlarım derdınde Bazısı : rap rock kavgası içinde yazık yazık
|
|
|
|
|
|
|
#5 |
|
Süper Burak Helal Olsun Gerçekten
Yeni Nesile Bi örnek Olsun Bu Emeğine sağlık :(
UzakLarındayım AçıkLarınDa ![]() Kırgınsın Biliyorum ![]() yüzün bahara dönük Yüzün sus pus![]() OlaBilseydim keşke ![]() sarılıp dökebilseydin Yüzünü![]() dökeBilseydim![]() Olabılseydim susturabilseydim hıçkırıgını keşke uyutabilseydim Ellerini avuçlarımda avuçlarında![]() AçıklaRın kara maVi açıkların Vurgun izin ver Sokulayım kıyılaRına ısınayım ısıtayım![]() Sorgusuz Sualsiz "ÖYLECE" ![]() ![]() OLabilseydim yanında![]() ! Affedebilseydin keşke![]() !!Hasretim’sin
![]() ![]() !! |
|
|
|
|
|
|
#6 |
|
ahh ahh biz qençLer ataLarımıza hiç sahip cıkmıoruz :( Emeğine sağLık Burak qüseL bi konuya değinmişsin
![]() ![]()
|
|
|
|
|
|
|
#7 |
|
paylaşım için saol aynısı sanırsam çanakkale savaşındanda olmuş oo yıl galatasaray lisesi hiç mezun werememiş savaşa giden tüm liseli öğrenciler şehit düşmüş :(
|
|
|
|
|
#8 |
|
:(:(:(
tşk ![]() ![]() burakçok anlamlı bir konu ![]() ![]() ![]()
|
|
|
|
#9 |
|
klavyen dert görmesin saol
|
|
|
|
|
|
|
#10 |
|
yorumLarınız için tskrLer,yorum yazmasanız biLe indirin arkadaşLar herkesin görmesi gereken bir sLayt :ok:
|
|
|
|
|
![]() |
| Bookmarks |
| Etiket |
| saygi, sehitlerimiz |
| Konu Seçenekleri | |
| Modları Göster | |
|
|
Okuduğunuz Konuya Benzer Konular
|
||||
| Konu | Konuyu Açan | Forum | Cevaplar | Son Mesaj |
| Öğrenim durumunuz ? | eldarado | Anketler | 16 | 18-03-09 19:49 |
| Sayın basbakanımızın mezun olduğu okul | sananes | Siyaset | 10 | 28-04-07 14:36 |
| Bakan Çelik, Yurt Dışında Lisansüstü Öğrenim Görecek öğrencilere Seslendi | Fuяκaи | Eğitim Haberleri | 1 | 26-12-06 20:26 |
| Temmuz’da Mezun Oluyor | «BìØĦΛZΛ®D» | Magazin Olayları | 0 | 08-05-06 11:48 |