|
|
|
|||||||
| Yarışma Arşivi (Depo) Geçmişte yapılan yarışmalarımız. |
| Anket Sonuçlarını Göster: MecazeN 2010 En Karizmatik Erkek Yarışması Anket | |||
| God'S Bullet |
|
6 | 14.63% |
| Mali210 |
|
1 | 2.44% |
| S@K@RON |
|
1 | 2.44% |
| phoinos |
|
3 | 7.32% |
| 'ฬєєקєг'™ |
|
0 | 0% |
| kilza |
|
11 | 26.83% |
| sLayeЯ |
|
1 | 2.44% |
| Lav_Zan |
|
1 | 2.44% |
| KartalizmA |
|
3 | 7.32% |
| 0SEmih0 |
|
12 | 29.27% |
| J_u_d_o_k_A |
|
1 | 2.44% |
| Μαнoni |
|
1 | 2.44% |
| Oylayanlar: 41. Sizin bu Ankette oy kullanma yetkiniz bulunmuyor | |||
![]() |
|
|
Konu Seçenekleri | Modları Göster |
|
|
#1 | |
|
Evet Arkadaşlar Geldik Yarışmanın En Heyecanlı Olan Kısmına , Oylamalar Şu Andan İtibaren Başlamıştır Herkese Bol Şans Diliyorum ![]() "ÖDÜLLER" 1 Olan Yarışmacımızın Profil Linki Anasayfa'da 1 ay Boyunca "Güzellik Yarışması Kral" olarak Yayınlanacaktır![]() 2 Olan Yarışmacımız V İ P üyelik ve +1000 Rep Puanı İle Ödüllendirelecektir![]() 3 Olan Yarışmacımız 1 Hafta V İ P Üyelik ve +500 Rep Puanı İle Ödüllendirelecektir![]() NOT: Yarışma 2 ve 3 leri Yönetim Kadrosundan Seçilmesi Durumunda Ödül Olarak Sadece Belirtilen Rep Puanlar Verilecektir![]() "İŞTE YARIŞMACILARIMIZ" Alıntı:
*MeReT kullanıcı isimli üyemiz kendi isteği ile yarışmadan ve forumumuzdan süresiz banlanmak sureti ile ayrılmıştır o yüzden oylama yeniden yapılacaktır arkadaşlar Anket yeniden düzenlendi ve açıldı herkese bol şanslar diyorum ve ben yine oyumu Slayer'e veriyorum
Millet Klavye Delikanlısı Olmuş Ahkam Kesiyo Geç kaLmışlığımın öfkesi Yaptığım her hatanın sebebi Gördüğüm renkLerin en güzeLisin biLiyorum Çıkar béni bu karanLıktan Yitip gidiyorum [ Sitemizdeki linkleri görüntülemek için üye olmanız yada giriş yapmanız gerekmektedir ] ( Lütfen Uygunsuz mesajları, mesajın yanındaki butonu yardımı ile bize bildiriniz![]() ) Konu Heaven tarafından (30-06-10 Saat 22:36 ) de değiştirilmiştir. |
||
|
|
|
|
#2 |
|
Oyum yine Semih'e
![]() ) 0SEmih0 ![]() )
|
|
|
|
#3 |
|
eyw
|
|
|
|
#4 |
|
katil
|
|
|
#5 |
|
Kilza her türlü
|
|
|
#6 |
|
bastan niye alındı bu
Fazla geldiyse size Hürriyet Cumhuriyet Özlemini çekiyorsanız saltanatın sultanın Hala önemini anlayamadıysanız Millet olmanın Kul olun Ümmet kalın Fetvasını bekleyin şeyhulislamın Unutun tüm dediklerimi Yıkın diktiğiniz Heykellerimi ![]() |
|
|
|
|
|
#7 |
|
meret kendi istegi ile banlandgı icin ve oyların cogu ona verildiği icin yeniden oylama yapılıomuş
![]() ![]()
|
|
|
|
#8 |
|
Katil =)
|
|
|
|
#9 |
|
oyum Semih GARDASIMa
|
![]() |
| Bookmarks |
| Etiket |
| 2010, anket, erkek, karizmatik, mecazen, yarışması |
| Konu Seçenekleri | |
| Modları Göster | |
|
|
Okuduğunuz Konuya Benzer Konular
|
||||
| Konu | Konuyu Açan | Forum | Cevaplar | Son Mesaj |
| Miss Mecazen 2010 Güzellik Yarışması Anket | SterLicyA | Yarışma Arşivi (Depo) | 88 | 06-07-10 21:34 |
| MecazeN 2010 En Karizmatik Erkek Yarışması Anket | kilza | Yarışma Arşivi (Depo) | 0 | 22-06-10 20:09 |
| MecazeN 2010 En Karizmatik Erkek Yarışması | SterLicyA | Yarışma Arşivi (Depo) | 120 | 21-06-10 22:49 |
| 2008 Yılının İkinci Karizmatik Erkek Yarışması Anket | Heaven | Yarışma Arşivi (Depo) | 166 | 14-10-08 15:05 |
| Evet Arkadaşlar 2008'in İlk Karizmatik Erkek Yarışması Anket (: | Garfican | Yarışma Arşivi (Depo) | 155 | 22-05-08 22:04 |